Concursuri

Cititorii cuminţi merg la film cu Pircă

Radu Pircă

Prin 1982, când eu încă nici nu auzisem de calculatoare (deşi sunt convins că o duzină de cititori or să-mi lase imediat un comentariu cum că ei aveau încă de pe atunci HC 85), americanii au scos primul film cu efecte speciale făcute pe calculator. Se numea “Tron” şi a devenit curând o legendă cinematografică – practic, a fost începutul utilizării CGI în industria filmului, acea tehnologie căreia trebuie să-i mulţumim pentru “Avatar” şi s-o înjurăm pentru Jar-Jar.

Eu unul am văzut “Tron” abia prin ’97, pe nemţi, când nu prea mai avea cum să mă impresioneze – în 15 ani, efectele alea speciale îmbătrâniseră chiar mai dramatic decât Brigitte Bardot şi aveam deja pe calculator jocuri cu grafică mult mai spectaculoasă decât tot ce se putea vedea pe ecran. Aşa că la continuarea filmului, “Tron: Legacy“, e clar că va trebui să merg direct la avanpremieră, fiindcă altminteri e foarte posibil ca, dacă mai aştept vreo 2 luni, efectele speciale folosite în film să fie deja depăşite şi de cele din ultima versiune de Solitaire sau Minesweeper.

E cu fata aia care joacă şi în House M.D. şi care, după cum ştiţi de la prietenele sau soţiile voastre, e o strâmbă şi o schiloadă

Partea bună este că mai pot lua doi dintre cititorii mei credincioşi la avanpremiera “Tron: Legacy“, care va avea loc pe 16 decembrie la IMAX, în AFI Palace Cotroceni. Evenimentul este la 7 jumătate seara – filmul începe la 8 jumate, dar dacă venim cu o oră mai devreme mai primim şi o măslină, un Cico, ne mai împrietenim, vă mai zic de nişte mareşali napoleonieni, de istoria Rzeczpospolitei etc.

Partea proastă e că nu ştiu cum să aleg dintre cititorii mei credincioşi, dat fiind că am doar două bilete şi voi sunteţi atâţia (cel puţin opt, chiar nouă dacă-l adaug pe Moise Guran), deci va trebui să fac un concurs. Cum “Tron“, din câte îmi aduc eu aminte, e cu un calculator care o ia razna şi ucide IT-işti (Doamne, de câte ori mi-am dorit să am şi eu aşa un calculator… ), biletele vor merge la cititorii care vor lăsa cel mai simpatic comentariu cu o poveste despre cum le-a mâncat calculatorul zilele. Sunt convins oricum că trei sferturi din poveşti vor fi inventate, aşa că măcar străduiţi-vă să fie haioase sau originale (adică dacă găsiţi un site de genul comentariidepuslaconcursuri.ro, vă rog să nu le copiaţi de acolo).

Cam asta e. Dacă nu sunteţi printre norocoşii care vor câştiga biletele, mai aveţi şansa să vă număraţi printre şi mai norocoşii care nu vor merge la cinematograf cu mine şi care pot câştiga unul dintre cele 5 CD-uri cu soundtrack-ul filmului, compus de Daft Punk.

Share:

57 comments

  1. warlock 10 December, 2010 at 11:21

    Cool … eu vreau premiul special … ca pana in Bucuresti nu cred ca ajung sa vad filmul 🙁
    Particip cu povesi adevarate 😛 : http://blog.warlock.ro/2008/10/15/eu-reparatorul-iii/

  2. sebra 10 December, 2010 at 11:22

    Iarăşi un concurs exclusivist! Vezi? De aia n-o să ştii niciodată unde se vând roşii româneşti, ieftine, în provincie:D

  3. Dan1 10 December, 2010 at 11:29

    M3bis, tu ai citit ce scrie Pirca aici? Nu iei atitudine? =))

  4. lulu 10 December, 2010 at 11:46

    Nu povesti haioase trebuia sa ceri. Ci lista in ordine alfabetica a maresalilor napoleonieni. Aia erau cititori credinciosi :d

  5. anndryusha 10 December, 2010 at 11:47

    Facultate, anul 5, semestrul 1. Duke Nukem 3D în MS DOS, calculator 5×86, 8 MB RAM, 1Gb HDD, placă video 1Mb. Cât p-aci să rămân repetent, am terminat proiectul semestrial obligatoriu în trei săptămâni în loc de două luni jumate şi am salvat situaţia în ultima clipă!
    Dar am şi terminat cele trei episoade până la ultimul nivel fiecare, fără parole. Ah, ce viaţă! :))

  6. eftimie 10 December, 2010 at 11:47

    Radule, prin 82 nici măcar COBRA nu se făcuse, era doar proiect. Ştiu pentru că am băut cu unul din cei cinci care au făcut acel minunat calculator (primu sinclairspectrum românesc).

  7. Iepurasul Isteric 10 December, 2010 at 11:54

    calculatorul nu imi mananca viata, internetul o face

  8. ThoR 10 December, 2010 at 11:55

    Din cate vad cam aruncati cu bani acum pe criza asta….ba cafea cu jull ba la film cu pirca…maine poimaine un kil de rosii la ala care ne spune o poveste haioasa cum a ajuns el acasa dimineata ca dupa o intalnire cu eftimie si nevasta nu a zis nimic ( curat sf parerea mea ) …ce sa mai vorbim…..cine are bani are….

  9. camionagiu 10 December, 2010 at 12:15

    N-am mai fost bulanit la cinema de pe vremea cand mergeam in timpul orelor la Cinema Giulesti (Dumnezeu sa-l ierte, ca multe blestematii se faceau pe scaunele din spate) asa ca nu ma luati in calcul, oricum e greu cu scrisu la volan, dar imi amintesc de vreurile de demult (in illo tempore, cum zicea Eliade, un parsiv care a ars-o pe Mayitrei dupe dulapul de haine a lu’ tac-su, Dasgupta, de i-a dat omu’ toate increderea lui si dupe aia l-a alergat cu sabia).

    Dar sa ne intoarcem la calculatoare, cand am inceput eu sa umblu pe net la inceput, normal ca am tras-o repede pe pornache, dar nu stiam sa sterg arhiva, history, alea alea, si cand am remarcat ca scrii ceva in bara de sus si hopa apare cucu-n gura bietei femei am simtit ca innebunesc, o si vedeam pe mama vrand sa caute o reteta, o farmacie sau programul de pe Romantica, am inceput sa ma rog fierbinte la Dumnezeu sa stearga el din calculator raul, n-a mers, am inceput sa dau telefoane, in final m-a ghidat un var, dupa juma’ de ora si transpirat ca dupa un sex de peste 3 minute am reusit. Solutia de rezerva era sa dau cu calculatorul de pamant sau sa inscenez un incendiu.

    Daca castig, prin absurd, donez biletul meu unei fete frumoase, sa se mai sacrifice si Pirca.

  10. Tweets that mention Cititorii cuminţi merg la film cu Pircă » Daily Cotcodac -- Topsy.com 10 December, 2010 at 12:18

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Ovidiu Eftimie. Ovidiu Eftimie said: Cititorii cuminţi merg la film cu Pircă http://ff.im/-uZbtr […]

  11. PRiSON 10 December, 2010 at 12:20

    TARE WARLOCK :))

  12. dr.Lecter 10 December, 2010 at 12:23

    Si cine iese pe ultimul loc,se duce cu Emil Boc si cu Marko Bela la “Scary Moovie 4” sau la Austin Powers

  13. Insignifianta 10 December, 2010 at 12:26

    Sa ma scuzati, dar eu nu particip, din principiu.
    Principiul este: N-am castigat in viata mea nimic, decat prin munca cinstita!
    Daca e, o sa particip la concursul”cel mai ne-bun si mai ne-cu-minte dintre cititori merge la un vin fiert cu admin”.
    Cand o fi!
    Aduc eu doo-trei nuci!
    Si scortisoara, ca mi-a ramas “de la al batran a lu’ al batran”!

  14. Dan1 10 December, 2010 at 12:42

    @Insignifianta
    Tine un like si un pont: mirodenia de la Fuchs pentru jân fiert (ca m-au innebunit cu reclama :)))

  15. sebra 10 December, 2010 at 12:47

    @Camionagiule,
    =)) aşa-ţi trebuie dacă te-ai repezit în p0rn şi nu în referate cuminţi.Deşi, din punctul meu de vedere, reacţia mamei e aproape la fel :))
    Nici fi’miu nu ştia să şteargă arhiva, şi ca urmare, când am văzut în istoric referate.ro, n-a mai avut voie nici măcar să se apropie la mai mult de 1m de pc până la vacanţa de iarnă 😀

  16. Ciprian 10 December, 2010 at 12:59

    Eu in 2000, in clasa a 9-a, am vazut “in carne si oase” primul calculator si tot atunci am avut voie, cu supravegherea profei de info, sa-l deschid. =))

  17. Dan1 10 December, 2010 at 13:12

    Eee, Pirca, nu erau HC-uri 85 in ’82! Ca 85-ul ala e chiar anul in care au fost copiate aparut. Dar Sinclair ZX Spectrum chiar erau, totusi nu stiu cati români vazusera vreunul in ’82. Si mai erau si Commodore, Amstrad… Bah ce vremuri!

  18. Dan1 10 December, 2010 at 13:18

    Si Amiga si Atari… (ca-mi mai adusei aminte :)))

  19. mifty 10 December, 2010 at 13:34

    Dan1, dacă zici şi cum se numea primul personal compiutăr fabricat de apple, şi în ce an a apărut, când mai dai prin constanţa bem o bere.
    cu condiţia să nu apeleşti la google!!! ;))
    (nu pare cine ştie ce oferta, dar din partea cuiva care nu suportă berea, e ceva :P)

  20. Dan1 10 December, 2010 at 13:38

    MacIntosh bre! Da’ anu’ nooooo-l mai tin minte!

  21. mifty 10 December, 2010 at 13:50

    aş!!!
    Lisa!!! 😛

    (interesant, cred că Jobs a devenit între timp gay sau misogin ;)))

  22. Ozzy 10 December, 2010 at 14:02

    Cu comentatori TV nu merge? 😀
    http://ozzy.craiova-maxima.ro/2010/12/10/senzational-protv-incearca-sa-preia-tvr/

  23. Mihaela 10 December, 2010 at 14:16

    Lucram intr-o firma cu 80% personal nepriceput la computere. Asa ca baietii de la IT primeau zilnic intrebari de genul “cum schimb poza de pe ecran?”, li se luase. Pe fata nu-ti ziceau nimic, dar la tigara numai intr-un misto o tineau. Si evident, daca stiai ce te paste, te gandeai de 10 ori daca nu te descurci si singur inainte sa le ceri ceva, ca sa nu ajungi si tu subiect de distractie.
    La un moment dat mi-au schimbat laptopul cu unul nou, misto. O singura problema: te curenta daca apasai CTRL+ALT+DEL. Ca sa evit socurile la prima ora am invatat sa il apas cu doua unghii si un creion, dar n-am zis nimanui nimic, ca ii si vedeam pe aia de la IT tavalindu-se de ris…. Faceam manevra inclusiv la client, cand aveam nevoie sa imi deschid laptopul, nu vreau sa ma gandesc ce-si inchipuiau aia despre mine… In fine, pana la urma si-a luat un coleg inima in dinti si s-a dus sa anunte el la IT, ca se pare ca intreg lotul de laptopuri avea problema asta 🙂

  24. 4mall 10 December, 2010 at 14:23

    @Sebra: Ca sa vezi cat de simpatica imi esti, daca ai zis ca te-ai suparat pentru ca ai aflat ca fii-tu intra pe referate.ro, iti urez ca de acum incolo sa ai un baiat cuminte, care sa nu foloseasca PC-ul decat pentru prOnache
    @mifty: cum bre, sa nu-ti placa berea?

  25. Dan1 10 December, 2010 at 14:34

    @4mall
    Iti spun eu cum (de nu-i place berea): pe lumea asta exista un echilibru, iar mie imi place cat pentru 2; de-aia exista oameni carora nu le place, ca sa se compenseze! =))

  26. ThoR 10 December, 2010 at 14:36

    @mifty
    daca nu ai fi zis ca esti din constanta te puteam suspecta ca esti flacaul ala din salajan care face spagatu si mai intra pe aici sa vada daca nu il vorbeste lumea de rau=))
    cum sa nu iti placa berea frate?
    eu stiu ca e bun si sucul ala de morcovi cu sfecla pe care il prepara sotia dimineata si zice ca e sanatate curata dar na malt, hamei si apa de izvor…ce poti sa mai ceri?=))

  27. Dan1 10 December, 2010 at 14:40

    @ThoR
    Bre, aia “malt, hamei si apa de izvor” e doar in teorie! In realitate, berea se face dintr-un amestec de E224, E457, E276 si apa. =))

  28. Ciprian 10 December, 2010 at 14:44

    @Dan1
    EEEEEh, dar ce mai bere!

  29. ThoR 10 December, 2010 at 14:53

    @Dan1
    Eu zic sa nu ne pierdem in detalii de astea nesemnificative.=)) si sa ramanem fideli

  30. 4mall 10 December, 2010 at 15:08

    @Dan1: De-aia nu-i place berea coanei Aldehida? Ca sa avem o familie armonioasa? Mda…sexplica…Oricum, daca vii in C-ta si mifty nu vrea bere, beau eu si pentru el!

  31. Dan1 10 December, 2010 at 15:12

    @4mall
    Totusi ai grija ca nici neveste-mii, când am luat-o, nu-i placea, iar acum, cum nu sunt atent cum îmi înjumatateste petul. (asta e ca-n bancul ala cu Bula – uite cine eram eu si ce-a facut partidul din mine :)))

  32. silavaracald 10 December, 2010 at 15:21

    Am dat like, am dat share… ce mai trebuie să fac pentru CD-ul ăla!? 😕
    Să SCRIU UN TEXT? Încă unul, după scrisoarea pentru Moș Crăciun? :-??
    Nu mai pot!!!
    Auzi, Pircă, dacă-ți trimit o poză de-a mea din tinerețe, îmi dai unul din premii? Că, dacă nu, știu cum arăți, știu unde te pot găsi la o anumită dată, așa că vei suporta consecințele! =))

  33. Sare'n Ochi 10 December, 2010 at 15:21

    de ce nu te duci cu Julius la cafea, apoi, impreuna, mergeti si la film. pe drum cumparati niste rosii ieftine si niste gogosi din acelea cu zahar. eventual poate veni turcul de la gogosi cu voi la film.

  34. sebra 10 December, 2010 at 15:37

    @4mall,
    Să-ţi aduc aminte că ai să treci şi tu prin astea? 😀

  35. V3nt0R 10 December, 2010 at 16:20

    Ok. Cititorii merg la film cu Parca. Dar Parca, merge cu cititorii la film :)) ?

  36. Hera 10 December, 2010 at 16:57

    Eu nu pot sa merg la film (nu mai reiau acuma protestul cu provincia contra Bucureşti, că tot nu primesc decât ameninţări că revine Julius la despotism), aşa că o să povestesc o chestie care nici măcar nu mi s-a întâmplat mie, dar e prea tare ca să nu fie împărtăşita.
    El şi Ea, mutaţi de curând împreună. Ea designer grafic, cu tabletă Wacom în dotare, o instalează pe biroul deocamdată comun până sa apuce sa meargă la Ikea. A doua zi, El se aşează la computer sa scrie ceva. Îi dă drumul, compul se aprinde, dar pare blocat: degeaba îi dădea El din mouse de subţiase furnirul de pe birou, cursorul nu se mişca. Scoate mouse-ul din mufă, bagă-l la loc, nimic. Scoate şi tastatura, o bagă la loc, nimic. When in doubt, restart. Zis şi făcut. Nimic. Cursorul nemişcat.El gaseşte un mouse mai vechi printr-un sertar, îl pune pe ăla. Tot nimic. Se duce şi cumpără altul nou. Nimic. Sună un prieten programator.Apoi altul. Help desk prin telefon vreo trei ore, nimic. După restartul numarul 300, El îşi pierde definitiv calmul si reinstalează sistemul. Între timp, se făcuse seară, Ea vine de la serviciu la timp să îl vadă pe El smulgându-şi părul şi plângând în faţa computerului când constată că situaţia e aceeaşi: cursorul nu se mişcă.
    Ea se apropie de birou, se uită la El nedumerită şi îi spune: “Pisi, nu aşa, ia pen-ul de pe tabletă că nu iţi mere mouse-ul altfel”…

  37. Dan1 10 December, 2010 at 16:59

    @Hera
    Tine un like, dar zi-mi si mie ce e aia “tabletă Wacom” ca n-am mai auzit (si mi-e lene sa dau pe google :))).

  38. Hera 10 December, 2010 at 17:05

    Tableta grafică (Wacom e brandul) e o chestie pe care poţi desena cu un pen cu mâna liberă – ceva gen un touchscreen şi un stylus, dar la tableta grafică vezi ce faci pe monitor, nu pe ea însăşi. Are câteva mii de niveluri de sensibilitate la presiune, aşa că obţii lucrări digitale foarte asemănătoare celor făcute cu creionul pe hârtie. Si pen-ul funcţionează ca un mouse, iar atunci când atinge respectiva tabletă “override” mouse-ul normal. Aşa că dacă pen-ul stă depozitat PE tabletă…

  39. 4mall 10 December, 2010 at 18:50

    @Sebra: Eu ti-am urat de bine, da?
    @Hera: Daca n-ar trebui atatea tutoriale de Wacom, ai fi castigat deja o intalnire cu Pirca :))

  40. mifty 10 December, 2010 at 18:56

    face ce face @Hera, şi mai zice câte ceva de-mi lasă gura apă!!!
    @Dan1, formolle, şi restul cârtitorilor: e slabă, bre, aia nu e băutură de bărbaţi!!!
    vorba unuia: dacă ar fi mai slabă cu un grad, i-ar spune “fanta”!!! ;))
    la mine clasamentul crescendo e: vin (roşu), coniac (napoleon, da’ merge şi alexandrion, minim 5 stele), după care urmează pălinca de bihor, (dar de bihor, nu de chitila!!!), cu cât mai multe grade la bord, cu atât mai bine, şi finalul apoteotic, uischeanu.

    partea proastă e că n-am neamuri în scoţia… şi chiar dacă aş avea ar fi tot aia!!! ;))

    aşa că dacă nix de-ale ficatului din lista de mai sus… beau cafea.
    dacă nici asta, apă.
    dacă nici asta… înseamnă c-am greşit planeta, ce să caut eu pe marte??? ;))

  41. lilith 10 December, 2010 at 19:20

    Hera, eu cred ca tu meriti sa castigi, am ras cat pentru o luna! Prea tare patania bietului om. Sunt curioasa daca a iesit scandal de la reinstalarea sistemului, la mine de obicei se intampla grav de tot!

  42. ABS 10 December, 2010 at 21:25

    Nu e drept concursul, de ce vreti sa stiti doar “cum le-a mancat calculatorul viata”? Da’ noi, IT-istii, programatorii si mai stiu eu ce, carora ne-o mananca in continuare, ce facem? Ca povestea noastra e la prezent, nu la trecut 🙂
    Bine, oricum in general de la noi aflati cum ne-au mancat ALTII (sau ALTELE) viata din cauza calculatorului. Dupa cum zicea un profesor de la facultate, calculatorul e o scula care face un singur lucru: ce-i zici tu sa faca. Daca face altceva decat vrei, nu e calculatorul bou; tu esti boul 🙂

  43. Dan1 10 December, 2010 at 22:01

    Hai sa concurez si eu, doar pentru onoare, ca daca ma duc la film cu Pirca precis o sa dorm pe pres la ghena!
    Cand lucram acu’ multi ani cu aprindere la o firma privata, imi zice salteaua patronului directoarea generala: “Ba, plica, ia instaleaza-mi pe calculatoru’ asta programu’ asta pe care-l cumparaiadusei din Elvetia pentru fie-mea; si-mi da un CD. I l-am instalat, seara a luat calculatoru’ cu ea acasa, si eu, ca naivu’ am crezut ca e “case closed”. Daaaar, a doua zi cand am ajuns si eu, ca IT-stul, pe 10:30 la servici, m-a intampinat secretara Lili (nu va luati dupa nick, era o baba grasa si enervanta), radioasa ca un sat electrificat de curand, spunandu-mi: “Vezi ca ti-a trimis Monica un fax”. vazind eu atata fericire pe chipul ei, mi-am dat imediat seama ca e ceva nasol si am vrut s-o strangulez pe loc. Dar, am luat faxul in birou sa-l citesc pe indelete la cafea.
    Iata ce scrisese Monica destinat mie: “Draga Daniel, Programul pe care l-ai instalat ieri nu este ce trebuie. Vreau sa-mi instalezi programul care nu stiu cum se numeste, nu stiu unde e CD-ul, daca pana vin eu la servici (11:30 era media, in zilele incare venea la servici) nu este instalat, ai o mare problema! Cu drag, Monica.
    (de aici zambetul larg al lui Lili!)
    Pentru cei care nu lucrati in IT, calculatorul pe care trebuia eu sa instalez programul – era tac-su, mah era la ea acasa!

  44. Dan1 10 December, 2010 at 22:33

    Si cu asta cred ca am castigat pe merit (dupa Mihaela si Hera (care oricum nu poate veni)), il cedez luuuuui:…

  45. sebra 10 December, 2010 at 23:15

    @4mall,
    Şi eu ce, ţi-am zis de rău? =))

  46. quattro 10 December, 2010 at 23:20

    Era prin ’98. Proaspata absolventa de facultate cu pretentii (facultatea, nu eu), da’ doar cu pretentii, nu si cu sperante de job/remuneratie, pornesc voioasa in cautarea unui job. Preferabil part-time, preferabil sa nu fiu intrebata ce stiu sa fac, ca in afara sa invat nu stiam nimic. Pe vremea aia calculatoarele chiar existau si informativ asa stiam de existenta lor, ba chiar si a faptului ca, folosind un calculator, te poti conecta la o chestie despre care nu intelegeam deloc ce inseamna si de unde apare ea, numita internet (bine, conexiunea se facea prin cablul de telefon, ziceai ca esti la transmisiuni de pe front).
    Asa ca ma incep sa ma prezint la interviuri. Si uite-asa pe la a sasea incercare, nimeresc la o editura. Nu atat de mare incat sa aiba si departament de HR, asa ca discut direct cu directorul general. Una, alta, cum a fost facultatea, da’ ce vreme urata, si ce nota ati luat la diploma, din astea usoare, de vara. Vine si o intrebare mai „profi”: si ce va face sa credeti ca sunteti nimerita pentru aceasta pozitie (redactor sef adjunct)? A, zic, foarte nonsalanta, pai mie-mi place mult sa citesc si scriu si bine, aveam 10 pe linie la compunere. Raspunsul prinde, directorul pare super convins ca eu sunt omul si se apropie usor usor de incheiere „Pai eu zic sa incepeti de luni, sa o chem pe Cristina sa va arate biroul…” si intra Cristina. Si omul brusc isi aduce aminte de o super intrebare super importanta pe care uitase sa mi-o puna: „Aaa, am uitat sa va intreb. Cu calculatorul stiti?” Eu, foarte stapana pe mine „Bineinteles”. „In ce programe lucrati?” intreaba el amabil. „In Windows”, raspund, fara ezitare. Si el se-ntoarce spre Cristina: „Cristina, avem Windows aici?” „Da, domnule director!” „Foarte bine, foarte bine, du-o pe d-ra si arata-i biroul, e noua noastra colega!”

  47. borg 10 December, 2010 at 23:57

    IT-isti!!! Pierdeti din vedere lucrul cel mai important. Citez: “e cu un calculator care o ia razna şi ucide IT-işti (Doamne, de câte ori mi-am dorit să am şi eu aşa un calculator… )”. Deci vrea sa ne momeasca cu bilete la un film pe care l-am vazut deja de o saptamana, cine stie ce intentii obscure sunt in toata afacerea, doar vedeti ce isi doreste. 😛
    Eu zic sa il trecem pe lista “aia”, sa ii ajunga toti bitii in /dev/null, sa primeasca numa mailuri cu oferte de medicamente “speciale”, sa ii vibreze carcasa de la ventilatoare, sa ii apara pixeli morti pe mijlocu ecranului, sa i se buseasca codecurile, wordu sa ii corecteze textele dupa regulile de la language swahili, sa ii manance browseru toata memoria, sa ii apara baduri pe hard in fiecare zi, sa nu ii mai mearga sticku pe care a facut backup la date, sa i se infunde cartusu la imprimanta, sa ii tina bateria la laptop maxim 5 minute. Si multe dinastea, pana uraste calculatoru si nu il mai foloseste. Si pe cand pune mana pe o foaie de hartie si un creion, sa nu aiba cu ce sa il ascuta. 😀

  48. CID 11 December, 2010 at 00:18

    Intamplata la CEC Ploiesti.Coada mare,se dadeau pensiile,lucrau fetele in draci.Uneia ii cade brusc compul.Da ea ctrl alt del da ea restart,ala(compul)nimic,mort ca Lannes la Essling (am zis bine dom Pirca ?).In final,cheama IT-istul ca pensionarii erau foarte nervosi si puteau trece la acte de agresiune fizica.Vine tipul,se uita,apasa usor pe stecher si voila…

  49. Delia 11 December, 2010 at 02:20

    @ Dan1: Bine ca stii si de HC-uri, TPD-uri si toate alea. 😀

  50. Dan1 11 December, 2010 at 10:30

    @borg
    Ceva-ceva din ce ai spus tu cred ca s-a intamplat in dimineata asta, ca nu am reusit sa accesez DC vreo 10 minute, timp in care alte site-uri mergeau!
    Tine un like pentru asta!

  51. Dan1 11 December, 2010 at 10:34

    O’ConstantinesculeJuliuuus, uite Delia se tot ia de mine! Eu nu i-am facut nimic! =))

  52. Delia 11 December, 2010 at 10:41

    @Dan1: asa-ti trebuie daca te-ai luat de Eftimie! =))

  53. Concursul de mimă cu pisici - acum cu şi mai multe felicitări! » Daily Cotcodac 11 December, 2010 at 18:55

    […] mâine seară, iar dacă nu aţi câştigat, nu-i nimic: nu uitaţi că mai aveţi încă timp să mergeţi la “Tron: Legacy” cu Pircă (filmul e IMAX şi, sperăm, şi Dolby, ca să acopere comentariile lui despre Napoleon care sigur […]

  54. Radu Vasile 11 December, 2010 at 20:15

    Eu cu jaful asta de text particip, dati premiu si pentru cea mai proasta poveste scrisa in modul cel mai jalnic?
    http://blackares.blogspot.com/2010/11/cum-sa-iti-repari-computerul-prost.html

  55. Rezultatele (nemânărite) ale ultimelor două concursuri » Daily Cotcodac 12 December, 2010 at 19:52

    […] a venit momentul în care puteţi afla, în fine, cui îi place să trăiască periculos, deci merge la avanpremiera “Tron: Legacy“ cu Pircă joi seara şi cine se pricepe la filme, deci a ghicit ce mima motanul lui […]

  56. Vlad 13 December, 2010 at 12:36

    Ma cheama vecinu de la 4 ca si-a luat o imprimanta noua si nu merge.
    Ma duc la omu il intreb daca e pornita, imi spune ca e. Scula era undeva sus si nu aveam chef sa ma catar pe mobila sa ma uit dupa becuri. Ok… Pornesc system properties – nema. E legata la calculator? ii zic eu. Domne nu apare. Scot unitatea, USB-ul era in ea. Ok era legata. Ce naiba sa aiba? Scot cablul, il bag in alt port… Tot nimic. Ma gandesc ca are porturile arse. Schimb cu webcam, tot nimic. Ce dracu sa aibe…? Deja ma apucau nervii. Pana la urma ma urc pe dulapul unde o tinea si vad ca nu are becurile pornite. Apas pe ele – tot nimic. Pana la urma imi pica fisa: “Domne, ai bagat-o in priza?” Raspunsul a fost genial: “aaa am uitat”. Imi venea sa ii bag mousul pe gat si sa il spanzur de lustra cu alimentarea de la imprimanta.

  57. Tron: Legacy – de văzut la cinema » Daily Cotcodac 18 December, 2010 at 10:03

    […] film bun imediat ce îl vezi la cinematograf, pe ecran IMAX (am aflat de la unul din cititorii care au câştigat invitaţie şi au şi onorat-o, Mihaela, că ecranul ăla e cât 7 elefanţi, deci presupun că patronii […]

Leave a reply