Postul nu e post destul

Recomandări de seară: alungaţi monotonia emigrând din România

Probabil aţi auzit de Brăduţ Florescu, idolul corporatiştilor, românul care o arde prin Thailandezia de vreun an jumate cu banii care aici i-ar fi ajuns maximum 2 luni (bine, fără mâncat în oraş sau alte fiţe de-astea – am zis două luni, nu două zile). Dacă într-o zi vă vine să vă omorâţi şeful, vreo doi taximetrişti, pe hoţomanul de administrator şi, în general, cam pe orice român întâlnit în cale, luaţi-vă un bilet de avion şi plecaţi după el – ajută mult. După ce aţi trecut de vamă, întrebaţi de Brăduţ Brăduţ Ţiriac, nababul alb care sparge pe puţin 10 dolari în fiecare seară.
(Brăduţ, să mă anunţi când nu mai e ziua ta, să te adaug iar pe facebook).

Alţi români plecaţi la cules de scoici sunt Jeanina şi Seb – emigranţi în Tenerife. Oamenii tocmai s-au întors dintr-un concediu în Portugalia (s-au întors în Tenerife, nu în România, dar presupun că v-aţi dat seama, fiindcă noi nu promovăm tâmpiţi) şi au descoperit ce îi trebuie omului după un concediu: încă un concediu. Dar, să nu răsucim şi mai mult cuţitul în rană, e aproape 10 seara şi unii dintre voi ne citesc tot de la birou.

Share:

12 comments

  1. V3nt0R 8 November, 2010 at 21:52

    Finalul e fantastic =)))

  2. eftimie 8 November, 2010 at 22:30

    M-ai prins bă.

  3. Didinutza 8 November, 2010 at 22:47

    Apropo de Jen si Seb: Am emigrat si io azi vara in Apuseni – Padis, si in loc sa fac turism culinar (sunt niste matusi ce-ti fac placinte cu tot felul de umpluturi yami yami in timp ce tu te tolanesti pe izolir in fata cortului si citesti pdf.uri) haladuiam de dimineata pina seara prin pesteri. Unde mi-a fost capul????

  4. Tweets that mention Recomandări de seară: alungaţi monotonia emigrând din România » Daily Cotcodac -- Topsy.com 9 November, 2010 at 00:45

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, sebra. sebra said: Recomandări de seară: alungaţi monotonia emigrând din România » Daily Cotcodac http://bit.ly/9GvsJn […]

  5. Silavaracald » Cumpărături, cumpărători… 9 November, 2010 at 08:19

    […] Păi, ar fi DC-ul zilnic, deși cam sună a pleonasm. Și ar mai fi… soră-mea! Ce, pe ea să n-o promovez?! […]

  6. Sare'n Ochi 9 November, 2010 at 08:53

    io, cind ma satur de munca, emigrez din sufragerie-n bucatarie si-apoi petrec un concediu in beci. si-ntr-adevar, dupa un concediu in beci, imi trebuie altul. pina se termina vinul/palinca/jack-ul. si-atunci emigrez la crama. e drept ca nu mai am drept de viza in dormitor, dar, la mine-n sufragerie si-n beci, I’m the kig of the castle. apropos, il cunoaste careva pe un anume domn Vacaroiu? mi-a cerut azil politic in beci. e de calitate sau de cantitate?

  7. vlad 9 November, 2010 at 09:57

    Cat de dur a fost finalul ala!

  8. animaloo 9 November, 2010 at 11:59

    bradutz abereaza in postul ala mai mult decat reusiti voi, in general. Nu va manca asa un sentiment de invidie?

  9. sendroiu 9 November, 2010 at 13:02

    eu zic ca cea mai sigura metoda sa alungi monotonia este sa te intorci in Romania: de exemplu, lunea, pe la opt jumate si sa ai treaba la fisc 🙂

  10. Escu 9 November, 2010 at 14:40

    tuturor ne trebuie un concediu dupa un concediu..ca sa ne revenim din concediu :))

  11. bradut 9 November, 2010 at 17:59

    Asta-i presa din Romania! Cand ramaneti fara subiecte, va legati de viata personala a unor persoane! Rusine, Daily! Rusine, Cotcodac!

  12. mifty 9 November, 2010 at 18:02

    Ruşine, bradut!!! 😀

Leave a reply