Promo

HP ePrint – sau la ce mai poţi folosi telefonul

Cu toţii am urât-o pe Sebra când a câştigat, anul trecut, imprimanta multifuncţională wireless oferită de HP România şi Daily Cotcodac. A fost cu atât mai frustrant cu cât – lucru de la sine înţeles, precizăm doar pentru cititorii noştri mai noi – comentariile noastre au fost mult mai haioase şi, deci, noi am fi meritat imprimanta (nu are rost acum să stabilim exact care dintre noi, important e să rămânem uniţi împotriva Sebrei).

Evident, nu am fi răscolit aceste amintiri dureroase dacă nu aveam şi o veste bună. Nu, din păcate nu i s-a stricat imprimanta, vestea nu e chiar atât de bună. În schimb, o anunţăm cu mare plăcere că imprimanta ei e depăşită tehnologic şi că, între timp, HP a scos pe piaţă o imprimantă şi mai mişto – HP ePrint.

HP ePrint foto

Imprimanta HP ePrint poate fi folosită de pe orice echipament mobil – inclusiv telefon – doar trimiţând un e-mail. Nu vreunui coleg („Popescule, dă şi tu un print la alea şi du-i-le lu’ şefu’, că eu mai am o întâlnire cu un client şi nu cred că mai ajung azi la birou”), ci imprimantei; tot ce trebuie să faceţi este să ataşaţi documentul pe care doriţi să-l printaţi. De pildă: sunteţi în team building undeva în Bulgaria (nu ştim de ce am dat exemplul cu Bulgaria; probabil din întâmplare), vedeţi nişte pisicuţe drăguţe dormind sub un burlan şi v-aţi dori să fie şi soţia cu voi, să le vadă? Perfect, le faceţi o poză cu telefonul mobil, trimiteţi un e-mail cu poza ataşată la adresa imprimantei şi, în câteva clipe, soţia va avea în faţa ochilor un superb print cu pisicuţe. Nu mai vorbim cât de util ar fi aşa ceva în drum spre casă – îi puteţi trimite o poză cu rafturile din magazin să aleagă singură, fiindcă altfel n-o să cumpăraţi nimic din ce trebuia, ci numai prostii.

Informaţia circulă şi în sens invers, adică de la imprimantă la voi (deşi, sincer, nu ştim exact cum; probabil, când sunteţi la serviciu, imprimanta vă dă mailuri să vă spună ce prostii a făcut pisica). De asemenea, de pe ecranul multifunţionalului ePrint se poate accesa internetul, aşa încât nu mai aveţi nevoie de un calculator ca să printaţi ceva de acolo (bine, dacă vreţi să printaţi vreun text de-al lui Pircă vă mai trebuie şi două butoiaşe de toner).

De fapt, vroiam doar s-o anunţăm pe Sebra că imprimanta ei nu mai e cool şi că e cazul să-i spună diseară soţului, de preferat imediat ce intră pe uşă: „Dragă, dar imprimanta asta nu se mai poartă de anul trecut! Mi-e şi ruşine să mai dau un print, iubiii…”.

Share:

16 comments

 1. Dan1 2 November, 2010 at 09:01

  Asa, si noi?… Puneti-o la bataie, sa ne duelam in comentarii plate!
  Si eu as mai vrea sa-mi trimita bancuri pe email, daca se poate! Clatite nu face? =))

 2. silavaracald 2 November, 2010 at 09:11

  Ideea e ca sebra să se enerveze atât de tare că nu mai e în trend încât să mi-o doneze mie. Fac colecție de ”vechituri” de-astea. 😉

 3. 4mall 2 November, 2010 at 09:16

  In curand si felicitarile lui Arsulici o sa devina expirate…

 4. sebra 2 November, 2010 at 09:18

  Maiii!! Cata rautate, dis de dimineata!
  Deci, imprimanta nu s-a stricat si nu stiu cati si-ar dori una din asta cu eprint 😀 Nu cred ca vreti sa auziti atunci cand “aveti de lucru peste program” , ia fa o poza si trimite-o sa se printeze, sa vad si eu ce faci tu la birou pana la ora asta =))

  p.s. si zici ca se poate accesa internetu’ de pe ea???

 5. sebra 2 November, 2010 at 09:27

  @slvc,
  Io as dona-o, da’ mi-e c-o sa se supere Julius, ca nu apreciez cum se cuvine premiile de pe DC 😀

 6. M3bis 2 November, 2010 at 09:28

  @4mall
  Arsulici a devenit om serios. Cred că s-a angajat la privat. 😀

 7. M3bis 2 November, 2010 at 09:30

  @Sebra
  Da, pui laptopul pe ea și navighezi liniștită pe internet.
  @Julius
  Da’ wireless? Wireless are?

 8. sebra 2 November, 2010 at 09:43

  @M3bis,
  N-are, bre, nevoie de laptop. N-auzi ca poate singura????
  A mea are wireless :>

 9. Tweets that mention Daily Cotcodac »  HP ePrint – sau la ce mai poţi folosi telefonul -- Topsy.com 2 November, 2010 at 09:58

  […] This post was mentioned on Twitter by Calarasu and Melania F., Gabi. Gabi said: Dailycotcodac se apucă de făcut recenzii la noile imprimante HP ePrint – http://bit.ly/d2eRgQ PS @sebra e mai ales pentru tine […]

 10. Ciprian 2 November, 2010 at 10:29

  HP nu o scoate la concurs? Acusi vine luna cadourilor. 😀 Tot sunt in cautarea unei imprimante misto, cool, supertare, superwireless, smechera de mare smechera, mafioata nu alta.

 11. umbre 2 November, 2010 at 11:00

  @ciprian – ia un brother dc6690 parca..are cam tot..sau mai bine urneste sindicatu sa faca presiuni pe mogul sa scoata la “pomana” electorala:))

 12. 4mall 2 November, 2010 at 13:37

  @M3bis: Chiar asa, unde a disparut?
  @Sebra: Ma, tu puteai sa faci schema asta lu’ fi-tu…

 13. cosmin 2 November, 2010 at 14:46

  Cand spui “vedeti niste pisicute dragute” te referi la animale cu coada, da? Ca daca-i trimiti din greseala sotiei mailul pentru Popescu de la birou, cu pisicutele DE PE PLAJA din Bulgaria, s-ar putea ca imprimanta sa devina brusc total inutila si neavenita in familie.
  Deci, cu riscul sa par conservator, prefer imprimanta mea veche si prostanaca.

 14. N.A. 2 November, 2010 at 17:27

  Io, in locul Sebrei, faceam presiune sa mi se inlocuiasca imprimanta aia veche cu asta noua. Pai n-am inteles, premiile astea, trudite din greu, n-au un soi de garantie?! se demodeaza – redactia trimite urgent varianta noua! La fel si cu felicitarile – sa se reinnoiasca din cand in cand! Asa mi se pare corect… sindicatu’, ziceti si voi daca nu!

 15. sebra 2 November, 2010 at 17:42

  @4mall,
  Puteam, dacă o aveam! :)) Nu mai era nevoie să se chinuie copchilu’ să mă convingă (mai mult pe tac’su), E o blondă! Da’ ce blondăă…
  Concluzia e clară: am mare nevoie de o imprimantă din asta 😀 Alo, redacţia, se aude?? Şi N.A. a ajuns la concluzia asta! 😀

 16. borg 2 November, 2010 at 23:58

  Problema e sa nu iti trimita colegu de teambuilding mail acasa la imprimanta si nevasta. Tot cu “pisicutele”. 😀

Leave a reply