Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Până când va înţelege şi Pircă să scrie despre motanul lui ca să facem un picuţ de trafic (normal că lumea e mai interesată de războaiele religioase din Evul Mediu dintre cantoanele elveţiene decât de pisicuţe drăguţe, Pircă, ziceam şi eu aşa), să vedem ce am mai găsit astăzi pe net pentru voi:

Doamna Lili, liftiera de la Motoare , şi-a făcut pagină pe facebook. Nu răspunde nimănui, dar, dacă sunteţi străin şi vă arătaţi dispus să daţi câteva sute de euro pe un goblen frumos, cu violete, cine ştie?

Denisuca dă glas unei întrebări aflată pe buzele tuturor hunedorenilor: vine sau nu Nicholas Cage la Hunedoara pentru filmările la Ghost Rider 2? Acuma, dacă aţi fost vreodată în judeţul Hunedoara, e inutil să vă spunem că nici Bruce Willis n-ar putea face mare lucru acolo.

Simona Tache a găsit cel mai frumos cuvânt în limba română. Vecină, de-acum, că ţii cu Universitatea, o să te învăţăm şi alte cuvinte frumoase în loc de „Steaua”.

Deea zice că în Anglia nu contează cu cine faci banking: „Lumea care vine în UK mă întreabă ce bancă să aleagă. Dears, nu e ca în România. Oricare bancă”. Iată deci un lucru care în Anglia e altfel decât în România, dacă nu vă venea chiar niciunul în cap.

Share:

11 comments

 1. N.A. 19 October, 2010 at 20:19

  Pirca, ignora, te rog, nuanta ironica; suntem mai interesati de razboaiele religioase din Evul Mediu (intre cantoanele elvetiene???!!!) decat de pisicute dragute, da? 😀
  P.S. – Harun Al-Rashid nu intra la categoria “pisicute dragute”. E la “motanei fiorosi”, “bestii care fac pipi pe carti, mananca oameni, etc” :))

 2. Dan1 19 October, 2010 at 20:34

  Nice try, Harun Al-Rashid! Da’ te-am recunoscut dupa paranteze! =))
  Julius, ia-i niste Kit Kat (de la Nestlé), sa-l inveti minte! =))

 3. V3nt0R 19 October, 2010 at 21:33

  Julius, si pe el l-ai corupt sa tina cu craiova ? Pentru Dumnezeu, e doar un motan 🙁 …

 4. sebra 19 October, 2010 at 21:43

  Cre’că e cazul să anunţăm Protecţia Animalelor! DC vrea să facă trafic cu pisici :))

 5. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Recomandări de seară -- Topsy.com 19 October, 2010 at 22:02

  […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, sebra. sebra said: Daily Cotcodac» Recomandări de seară http://bit.ly/bCOJmE […]

 6. Adi 19 October, 2010 at 22:57

  Da , aia cu banking-ul in Anglia trebuia spus prin anii ’90 celor care alesesera Barings , ca vorba aia , banca veche , de prestigiu , inclusiv familia regala isi tinea banii acolo – cum sa n-ai incredere in ei ?

  Din cate inteleg eu , pisicutele astea tot niste mate sunt , nu ?

  Nicholas Cage merge la Hunedoara ? Si eu merg maine la Craiova , da’ nu trebuie sa facem atata caz din asta .

 7. Dan1 19 October, 2010 at 23:32

  Off-topic: Banuiesc ca nu tineti niciunul cu CFR Cluj, este? Pacat, mi-au placut!

 8. Adi 19 October, 2010 at 23:36

  @ Dan

  Ma , eu ma uit la meci cu un ochi , cu altul la DC si cu altul pe livescore.com , ca tin si cu Sahtiorul lui Lucescu . Care , daca nu stiai , s-a comportat admirabil : 1-5 cu Arsenal (cu revenire puternica de la 0-5) . A , si Roma-Basel 1-3 . Nu cred ca e bun . Si s-a terminat si Clujul . Apararea si-a facut datoria : cu o aparare decenta CFR putea sa bata .

  PS Da , ai numarat bine : sunt trei ochi .

 9. ErRon 20 October, 2010 at 04:52

  Dan1
  Io as tine cu CFR-ul, daca primarele nostru (Apostu, urmasu’ lui Boc), ne-ar fi oferit si noua, bugetarilor de rand, un mic concediu la Munchen, asa cum si-a luat el insusi si cu viceprimarele udmr-ist. Cica si ginecologu’ Stamatian, onoratu’ nost prefect, ar fi pe acolo!:D
  Nu se stie cand apare vreo urgenta!=))

 10. Simona Tache 20 October, 2010 at 11:45

  Doar de Dinamo sa nu-mi amintesti, vecine, ca suntem certati rau, uite: http://www.simonatache.ro/2010/10/20/adio-dinamo-plec-la-mama/

 11. Dan1 20 October, 2010 at 11:51

  @Simona Tache
  Nu incerc eu acu’ sa le iau apararea, dar nu confunda Dinamo cu galeria (si nici cu Turcu si nici cu Borcea :)))! Chiar daca nu era meci, aia probabil ca se incaierau prin vreo carciuma cu alti “ultrasi”.

Leave a reply