Postul nu e post destul

Diavolul se îmbracă de la Valea Cascadelor

Laszlo Csrefko, un cetățean din Budapesta cu nume de personaj de pe AXN Sci-Fi, a descoperit, conform ”The Sun” (o publicație academică din Marea Britanie, frecvent citată de presa românească), că baia sa este posedată de diavol.

Cum știu ce minți murdare aveți, că și pornului îi e rușine să se descarce pe calculatoarele voastre, presupun v-ați închipuit deja că duhoarea pestilențială l-ar fi dat pe Necurat de gol. E, nu. Ucigă-l toaca se ascundea în plăcile de faianță.

Sursă foto: un blog unguresc, habar n-am cum se cheamă, asdfghjk.hu, e bine așa?

Observați că nu i-a prins cădița de faianță cu silicon, deci o să i se infiltreze apă? Pe lângă asta, diavolul e deja o problemă minoră

Pentru cititorii care nu stăpânesc din limba engleză mai mult decât LOL, MILF și brb,, iată ce declară doamna Csrefko despre apariția Satanei: ”Tocmai ieșeam dezbrăcată de la duș când i-am văzut ochii holbându-se la mine. Am urlat și am luat-o la fugă”. Dat fiind că madam Cserfko bate în 50 și că soțul dânsei nu arată exact ca genul de om cu care s-ar mărita Claudia Schiffer, presupunem că și diavolul a intenționat să facă același lucru, dar spre ghinionul său, era prins în faianță.

O altă dovadă a prezenței malefice din baie e și faptul că încăperea nu se încălzește niciodată, deși caloriferul este dat la maxim, situație pe care și instalatorul ce a amenajat baia familiei Cserfko cu siguranță că a descris-o în termeni tehnici drept ”E lucru’ dracului, dom’le”.

Ne vom abține de la glume ieftine, de genul că plăcile de faianță ar fi fost prinse cu adeziv CM 666, pentru a încheia spunându-vă că familia Csrefko a preferat să nu cheme totuși un meșter care să schimbe faianța, considerând că totuși diavolul este ceva mai suportabil.

Share:

14 comments

  1. umbre 15 September, 2010 at 17:12

    :))) Pai daca nu ar fi asa, i-ar luat odata pe toti “meseriasii” si i-ar pune la cazane:)) asta e motivul…Dracu are frica de “meseriasi”:))) De cand? De la inceputuri! A vrut sa faca si el ceva renovari prin casa si pana la urma a decis ca da foc la tot asa de-al dracu, ca nu s-a inteles cu meseriasii:))))

  2. MILF 15 September, 2010 at 17:26

    bine, bre, fara link?!

  3. warlock 15 September, 2010 at 18:22

    Normal ca pornachele are sechele cand ajunge la noi pe PC-uri … si ca sa fiu in ton cu asta, probabil ca ghiavolul de pe faianta defapt erau secretiile domnului Csrefko care a admirat colectia ascunsa de noi departe de ochii indiscreti ai nevestelor.
    (Cum altfel ai putea sa explici figuri misterioase aparute pe faianta din baie sotiei furibunde: e ghiavolu’ de vina, iubito !!! )

  4. diabolic 15 September, 2010 at 18:56

    acusi am priceput si eu de ce nu am caldura in baie iarna :-s … si eu care dadeam vina pe “amaratii” aia de la termocentrala ca nu baga presiune(de fapt cred ca la mine e in toata casa din moment ce nu am caldura peste tot 😛 ) 😀

  5. sebra 15 September, 2010 at 20:40

    Aşa arată Diavolu’?? Eu am un vecin care aduce cu ăla de pe fainţă, pare destul de cumsecade, îmi zice săr’mâna, îmi ţine uşa la intrare…

  6. andreic 15 September, 2010 at 21:08

    Gresie de calitate :)). tine loc si de icoana!!!

  7. mifty 15 September, 2010 at 21:09

    @sebra: păi normal… are şi verighetă???
    clar, ştiu cine e!!! 😀
    @toată lumea: pe cât pariem că “Csrefko” e scris direct cu copy/paste!!! ;))

  8. insignifianta 15 September, 2010 at 21:22

    Mah, sa stii ca si mie mi s-a-ntamplat! 😛
    Da’ nu numa’ ghiavolu’ se arata, se aratau tot felu’ de aratari.
    Care mai simpatice, care mai ne.
    Dac-as zice ca mi se mai arata, mi-e ca ma da a lu’ asta cu copy-paste!

    P.S. N-am scris cu diacritice, ca ma grabeam. Sa fac paste. Ca copy nu-mi permit. 😉

  9. Kilroy 15 September, 2010 at 23:16

    @Sebra
    Drumul spre, aaa lift, e pavat cu bune intentii 😀

  10. Scriu Pareri 15 September, 2010 at 23:27

    Mare e gradina Domnului… atat de mare, ca incape si imagnatia imensa a oamenilor gen laszlo asta…!

  11. N.A. 15 September, 2010 at 23:30

    Esti prea subtil, dom’le, explica-le si nebucurestenilor care-i treaba cu Valea Cascadelor, ca acolo s-au grupat marea parte a magazinelor de faianta, gresie & stuff! Io ma prinsai mai tarziu :))

  12. urban violet 16 September, 2010 at 03:10

    Probabil aveau dreptate oamenii care nu ii iubesc nevasta si spun in scarba “Dracu se uita la aia”.

  13. dc 16 September, 2010 at 09:10

    Pai faianta aia din baie (material+manopera) a costat un purcoi de bani. Banul e ochiul dracului. Ce naiba voiati sa fie pe faianta, vreo icoana sfintita? Normal ca e poza Necuratului 😀

  14. Dan1 16 September, 2010 at 20:01

    Bai, astia vrea sa ne ia Ardealu’ cu smecherii d-astea ieftine! =)) Si Valea Cascadelor!

Leave a reply