Câtă cultură!

Week-end muzical

Pentru doamne:

Pentru domni (desigur, afară de cazul în care credeţi că U2 e o trupă rock, caz în care e mai bine să nu ascultaţi nici piesa de la doamne, că v-ar putea face să plângeţi):

Si pentru intelectuali (că ne-am lămurit noi ce fel de intelectuali sunteţi, n-aţi zice o vorbă bună la o recenzie de carte, dar la glume cazone vă călcaţi în picioare să vă remarcaţi):

Share:

7 comments

 1. Newsted 31 July, 2010 at 13:54

  Unchiu’ Lemmy si baietii lui au facut un cover care suna perfect, aratand respect exact cat trebuie pentru o trupa si o piesa, dar lasandu-si si amprenta inconfundabila. Foarte bun!

 2. Kilroy 31 July, 2010 at 15:19

  Cover-ul celor de la Mottorhead este excelent! Vroiam sa bag un comentariu cu trimitere la oldies nostalgici dupa Ordnung und Diszipline si iubitori de Lili Marlene, dar renunt pentru ca Lemmy just made my day. 😉
  Respect

 3. Newsted 31 July, 2010 at 19:23

  @Kilroy
  http://www.youtube.com/watch?v=wg6e_tbbmqI
  😉

 4. Andreea 31 July, 2010 at 22:38

  In loc de weekend muzical, mie mi-e dor de “Google te ajuta dar nu te face mai destept”…

 5. mifty 1 August, 2010 at 18:38

  deci:
  – pentru doamne, una care se zmiorcăie cu voce de bărbat, şi care şi-a ras proaspăt mustaţa…
  – pentru domni, un fel de manea pe un ritm care aduce cu multă imaginaţie a hardroc. (fraierii pică pe spate “ăsta e rocku’, bă băiete!”… ei na??? atunci Salam e un interpret desăvârşit de Verdi, şi-l are pe Paganini la ghiulu’ de pe deştu’ mic.)
  – pentru intelectuali, un cântec nemţesc, care sună chiar bine. ar suna şi mai bine dacă n-am vedea ce muiere bărbată cântă… preferam să fie versiunea lui marlene dietrich.
  – în această situaţie, doamnelor şi domnilor… prefer să ascult “lambada”, în interpretarea lui gică petrescu…

 6. mifty 1 August, 2010 at 18:43

  pfff… unde mi-e nene comentariul???
  aşa, carevasăzică???

 7. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Week-end muzical -- Topsy.com 1 August, 2010 at 19:51

  […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Ovidiu Eftimie. Ovidiu Eftimie said: RT @JuliusDC:Weekend muzical http://bit.ly/bsnek0 […]

Leave a reply