Postul nu e post destul

Oltenii și internetul

Vivi Floricica

Fusei la Olt cu tot cu bebic. Până acum nu mă duceam, îi ziceam lu` mama că nu vin, că ea nu are internet și noi, la oraș, suntem dependenti de net. Săraca de ea, a găsit soluția – te duci la Fănel a lu` Mareș și te dai pă internet, că stau io cu bebelicu. A și vorbit cu el, mă aștepta.

M-am dus de doua ori – prima oară n-am apucat să deschid nici măcar mailul, că a și sunat mama: Hai că urlă dă când ai plecat, îl țin io în brațe, da` cre că vrea la tine. A doua oară, n-a mai mers. Nu mai mergea internetul. L-am întrebat pe băiatul lu` Fănel: dacă sunt beculețele stinse, e dă la ei. Când am venit acasă, am găsit-o pe vecina de vizavi cu telefonul în mână pe marginea drumului: le dădui mesaj la copii în Belgia, aștept să mă sune, cre că nu mai e internet și s-or fi speriat că nu mai sunt nici pe mesenger, nici pe scaip.

A doua zi, poliția patrula și întreba din poartă în poartă dacă n-a văzut careva pe nu stiu cine – furaseră unii cablurile de la Romtelecom.

Share:

5 comments

  1. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Oltenii și internetul -- Topsy.com 3 July, 2010 at 14:23

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Cosmin Radoi. Cosmin Radoi said: mi se face dor de origine From reader: Oltenii și internetul http://j.mp/cenNzc […]

  2. Mitza_003 3 July, 2010 at 14:40

    too real:))

  3. anndryusha 3 July, 2010 at 15:25

    Prietenele Florentinei cunosc rezolvarea la situaţii dintr-astea. Da’ acuma-s ocupate – încearcă să rezolve motorul Diesel alimentat cu benzină pe baza asigurării RCA… =))

  4. Malina 3 July, 2010 at 16:12

    :)) au ce naspa!

  5. silavaracald 3 July, 2010 at 17:18

    Grele probleme ai, Floricico!
    Asta-i nimic faţă de ce-o să păţeşti peste nu mai mult de trei ani! Să vezi ce te-oi mai împinge tu în coate cu ăla micu´, să prinzi rând la internet! =))

Leave a reply