Postul nu e post destul

Top 3 comentarii

Locul I – Sincere felicitări
Gia: “Probabil ultimii dinozauri erau poponari”.

Nouă ne-a plăcut foarte mult această explicaţie a dispariţiei dinozaurilor – e atât de tâmpită încât pare scrisă de Julius şi Pircă, prin eforturi conjugate (sau de Eftimie treaz, cu minţile făcute praf de cafea). Nu suntem însă de acord cu exprimarea nefericită “poponari” – noi le-am spune mai degrabă “persoane normale cu dizabilităţi heterosexuale”.

Locul II – Felicitări simple
Cougar: “ce v-aş strica premierea. ştiu 2 locuri ţuţ. harghita la sticlă”.

Stilul mucalit, ştrengăresc-pensionăresc, ne-a fermecat din primul moment. Puţină lume mai ştie astăzi să folosească expresia “ţuţ” la momentul potrivit şi să scoată maximum de efect din ea, la fel cum tot mai puţină lume pare să ştie că una dintre cele mai mari plăceri ale omului este să strice cuiva socoteala. Bravos, domnule Cougar, ne-ai arătat dumneata!

Locul III – Circumstanţe de felicitări
Ferdinand: “Premiile care vor consta in felicitari se vor trimite prin posta? La fel ca si cartea cu pisica…?!”.
Sebra: “Mda..şi eu care mi-am consumat norocul cu imprimanta, când puteam să sper la substanţialele felicitări”.

Sebrei îi dă mâna să ne ia peste picior – şi-a primit de mult imprimanta HP şi altceva ştie că oricum nu mai primeşte (deşi Arsulici, ca să dăm un exemplu la întâmplare, un răsfăţat al norocului, a câştigat de mai multe ori sincere felicitări). În schimb, dragă Ferdinand, la tine nu ne aşteptam: să ne faci atâtea ironii tocmai nouă, oamenii de care depinde dacă îţi primeşti sau nu cartea cu pisica…

Share:

13 comments

  1. yogibeer 9 May, 2010 at 19:43

    Valeu, da` cartea mea?

  2. Cougar 9 May, 2010 at 20:08

    harghita la sticlă. 2 magazinaşe de cartier: unul e pe strada maşina de pâine (paralelă cu şoseaua colentina), al doilea e pe strada spătarului, aproape de colţul cu semilunei, cam între armenească şi calea moşilor.

    bonus: pandişpan de-ăla bun, cu vişine şi tăvălit prin zahăr pudră, găsiţi jos la staţia de metrou basarab, ieşirea de la calea griviţei.

    julius, s-o crezi tu că mă îmbunezi cu-alde astea. ia dă la pagina 667, vezi ce scrie.

  3. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Top 3 comentarii -- Topsy.com 9 May, 2010 at 20:09

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC. JuliusDC said: Daily Cotcodac» Top 3 comentarii http://bit.ly/ajW8b3 […]

  4. sebra 9 May, 2010 at 20:47

    Da’cum poţi să spui că v-am luat peste picior? Adică n-aţi sesizat faptul că felicitările voatre (substanţiale) le consider mai substanţiale decât o imprimanta HP (primită)????
    P.s. Locu’ 3 e echivalent cu, câştigul cu 3 numere la 6/49?

  5. lulu 9 May, 2010 at 20:52

    Dupa cateva saptamani sa vezi trafic de felicitari: “dau doua circumstante de felicitari si niste felicitari simple pe sincere felicitari, sa-mi intregesc colectia” sau “Schimb sincere felicitari editie princeps pe vila cu garaj si saivan in Pipera” (bine, varianta a doua este mai de nisa, ca sa zic asa…)

  6. Ferdinand 9 May, 2010 at 21:38

    @julache

    Dacă zici că vii miercuri în Cluj şi aduci cartea eşti invitatul meu la un prânz în valoarea cărţii cu pisica din care scădem valoarea timpului efectiv de producţie pe care l-am consumat la serviciu întru realizarea ingenioaselor tertipuri prin care să-ţi aduc aminte de premiu.

  7. Ciprian 9 May, 2010 at 21:40

    @sebra Nu e echivalent, ca doar ce crezi ca se apuca Julius sa-ti plateasca biletul la 6/49? Cu 3 numere saptamana trecuta stiu ca primeai doar 4,5 lei, o avere.

  8. dush 9 May, 2010 at 22:02

    yogibeer, si-a mea?

  9. Laura 9 May, 2010 at 23:03

    Sebruto, sincere felicitari pentru circumstantele in care ai castigat felicitarile :))

  10. Arsulici 9 May, 2010 at 23:54

    Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, am pierdut rândul la felicităăăăăăăăăăăăăăăăriiiiiiiiii, deeeeeeeee ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???? :(( Miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙁

  11. Gia 10 May, 2010 at 02:32

    LOCUL I !!!

    As vrea sa multumesc oamenilor de stiinta din intreaga lume pentru ca le-a luat mai mult sa ghiceasca adevaratul motiv decat lui diaconescu sa o gaseasca pe elodia.

    bine. aici ar trebui sa ma sarut cu o alta premianta, dar pe Sebra nu o cunosc si Cougar e, in ciuda numelui, barbat.

    ce am castigat?

  12. Bloop. « Paranoia and empty jars 10 May, 2010 at 06:38

    […] Luati exemplu, ba, born a winner! [ Nu, nu am nimic cu persoanele deviante, care mai suntem , era, cum se zice, o aberatie tampita […]

  13. Marian S 10 May, 2010 at 10:58

    Acuma sa ma scuzati, ca eu dau mai rar pe aici … dar stiti cum e cu webul asta, dar din dar se face raiul si link din link se face traficul.
    N-am fost pe faza cind s-au anuntat premiile asa ca am o nedumerire. Mai zilele trecute o stimata duduie m-a rugat: du-te la chiosc si cumpara-mi si mie revista “Cutare“ cu sampon. / Ha ? Ce sampon sa-ti iau ? / Nu mai, e un sampon in punga in care e si revista.
    Revenind la pisicile noastre: “cartea cu pisici“ inseamna o carte plus o pisica, ambele ambalate frumos in punga ? Saru` mana de raspuns.

Leave a reply