Postul nu e post destul

Zece motive pentru care Richard Chamberlain s-a despărţit de bărbatu-său

Radu Pircă

O ştire quality ne-a atras atenţia ieri pe site-ul Realităţii. Nu, nu aia cu elevele de a XII-a care au făcut strip-tease în timpul orei (în caz că citesc şi consoartele noastre: liceenele alea erau urâte şi bătrâne), ci vestea că îndrăgitul actor Richard Chamberlain s-a despărţit de bărbatu-său.

Cum nici chiar cele mai serioase tabloide nu au reuşit să identifice cauza despărţirii, vă propunem noi zece posibile explicaţii:

• Bărbatu-său a venit acasă mai devreme de la muncă şi l-a prins pe Chamberlain în faţa oglinzii probând haine bărbăteşti.
• Odată cu vârsta, lui Chamberlain începuse să-i crească mustaţă iar soţul său i-a spus clar că el nu poate sta cu un bărbat cu mustaţă.
• Într-o zi, soţul lui Chamberlain s-a uitat din întâmplare în mobilul lui şi a văzut că avea numai numere de telefon de la bărbaţi.
• Şi-a dat seama cu groază că Chamberlain, la fel ca toţi bărbaţii din viaţa lui, seamănă cu maică-sa.
• Nu şi-a putut explica cum a ajuns o pereche de chiloţi bărbăteşti în dulapul lor de lenjerie.
• A dat din greşeală într-o zi pe un meci şi Richard Chamberlain s-a scăpat fără să vrea şi a început să strige “Ofsaid, bă ţărane, se vede din avion, numai tu nu vezi că a fost ofsaid!”.
• Tot timpul unul dintre ei uita capacul de la veceu ridicat.
• A intrat la bănuieli deoarece mai tot timpul sunau bărbaţi necunoscuţi care pretindeau că au greşit numărul după ce la început spuneau “Bună, mami, ce mai faci?”.
• După ce s-a uitat la toate filmele lui Richard Chamberlain, a realizat că în toate joacă roluri de bărbaţi.
• În ultima vreme, Chamberlain era deranjat de faptul că bărbatu-său nu-l mai lăsa să joace în filme, pe motiv că, într-o familie, locul bărbatului e la cratiţă.

Share:

15 comments

  1. presacaopra(v)da.blogspot 28 April, 2010 at 09:14

    Io cred ca şi-a dat seama că a luat teapă cu pasărea spin!

  2. anndryusha 28 April, 2010 at 09:15

    Sau a vizionat din greşeală un episod din “Pasărea Spin” şi şi-a dat, în sfârşit, seama cu ce impostor îşi împarte traiul de zi cu zi =))

  3. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Zece motive pentru care Richard Chamberlain s-a despărţit de bărbatu-său -- Topsy.com 28 April, 2010 at 09:21

    […] This post was mentioned on Twitter by vali petcu. vali petcu said: richard chamberlain s-a desparit de soţ http://2.ly/FQS […]

  4. Tetelu 28 April, 2010 at 09:35

    Dialog din serialul TV Shogun intre Anjin-san(Chamberlain) si Mariko
    Thank you, but I…
    Not now.
    Or maybe you would prefer a boy?
    – A boy?
    – Only if you wish it.
    I do not wish it.
    Do I look like a God-cursed sodomite?
    Please forgive me.
    I have made a terrible mistake.
    I was only trying to please,
    but I have never
    known an Englishman before,

  5. Tomata cu scufita 28 April, 2010 at 09:42

    Pf, ce ignoranta sunt… nici n-am stiut ca asta e gay. Acum aflu ca a si divortat.

  6. 4mall 28 April, 2010 at 10:40

    @Tetelu: =)) Da mai, asta e cea mai tare faza!

  7. kyrre 28 April, 2010 at 10:42

    Si asta era gay?

  8. Polish remover 28 April, 2010 at 10:46

    A fost lansata varianta regular “Polish remover”; ma intreb cand, unde si de ce va fi lansata varianta soft…. http://bit.ly/9oLnQH

  9. caspino 28 April, 2010 at 11:34

    Mai, io stiam ca astia nu se inmultesc. Nu stiu cum se face da pe zi ce trece tot mai multi is. Cred ca-mi targuiesc neste chiloti de tabla!

  10. Florian 28 April, 2010 at 12:06

    Bre, Richard l-a părăsit pe bărbatu-său, nu invers, aşa că mai bine de jumătate din explicaţii sunt dume. Adevăratul motiv e că Richard l-a prins pe consort cu o capră şi n-a putut să treacă peste o asemenea jignire. Dacă era un ţap mai treacă-meargă, dar cu o capră?

  11. Florian 28 April, 2010 at 12:17

    @casper
    Numai să nu cumva să-ţi iei chiloţi de tablă cu orificii de evacuare, că nu scapi de pericol. Nici din ăia pe care-i dai jos când te taie nevoile, că-s la fel de periculoşi. Cei mai buni sunt pempărşii de tablă, că îi poţi schimba mai rar şi riscurile-s mai mici.

  12. XaeL 28 April, 2010 at 12:25

    imi dau seama ca e greu sa fii si jurnalist quality si sa stii sa faci adunari/scaderi ..dar la realitatea pe site scrie ca au fost casatoriti timp de 33 de ani, din 1984 incoace. ca un contraexemplu bizar, eu traiesc tot din 1984 incoace, dar de doar 26 de ani. totusi, ca sa fiu corect, imi dau seama si de ce o viata distractiva de june poate parea mai scurta decat un mariaj, cu toate ca au exact aceeasi durata.

  13. tahemet.blogspot.com 28 April, 2010 at 13:16

    Io zic că după 33 de ani de căsnicie paşnică (sau 26 după alte surse) au ajuns la concluzia că au nevoie de un pic de culoare în viaţa lor şi vor femei

  14. Florian 28 April, 2010 at 20:58

    @tahemet
    Culoare era, dar numai maro şi probabil că devenise prea monoton.

  15. Mihai 4 May, 2010 at 10:16

    @Florian: cercul maro se largise prea mult si doreau sa cunoasca noi orizonturi proapete!

Leave a reply