Postul nu e post destul

O întrebare din lumea modei

Adrian Călăraşu

Lumea modei este în război cu societatea, societatea acuză creatorii de modă de faptul că nu vor să renunţe la manechinele anorexice.

Păi logic că nu vor să renunţe, tu ai îmbrăca-o pe Teo pentru podium? Ce rost are, de ce să consumi atâta material dintr-ăla scumpu’ când poţi folosi de trei ori mai puţin?!

Ce, sunt rău, ă? Sunt aprig? Sunt greţos, nu?

Nu fiţi ipocriţi, prieteni, ia să punem altfel problema: dacă aţi avea de ales, pe cine aţi invita la cină, pe Oana Roman sau pe Andreea Raicu, a?

Hint: gândiţi-vă şi la nota de plată pe care va trebui să o achitaţi!

Răspunde-ţi sincer. Răspunde-ţi ţie, da, e bine pusă cratima.

Share:

22 comments

  1. karmapolice 26 April, 2010 at 08:52

    PE TIPA DIN RECLAMA LANE BRYANT, CARE E SUPERSEXY SI nu E ASCHILAMBICA

  2. anndryusha 26 April, 2010 at 09:10

    În cazul lui Teo mai intervin şi alte cheltuieli, nu numai cele legate de cantitatea suplimentară de material. Vorbim de necesitatea întăririi structurii de rezistenţă a podiumului. Adică expertizare, proiectare, execuţie, etc.

  3. Bear Grylls 26 April, 2010 at 09:37

    N-as invita-o pe niciuna.De ce sa nu ma invite ele pe mine?

  4. Flavius 26 April, 2010 at 09:37

    E bine pusa cratima dar ai facut cacofonie. nitz nitz

  5. M3bis 26 April, 2010 at 09:56

    Ţin să te contrazic. În loc de o uscată bulimică, ce regurgitează tot ce a mâncat la proxima folosire a tronului de porţelan, mai bine o umflată la dietă. Mărul e mai ieftin decât, să zicem, cantitatea de apă consumată la acţionarea butonului de pe rezervor.

  6. caspino 26 April, 2010 at 09:56

    Categoric Raicu.
    anndryusha
    Cantitate dubla de material, ca daca incearca sa slabeasca si iar se ingrasa, are nevoie de doua sau trei randuri de haine, niciodata pe masura ei. 🙂

  7. sebra 26 April, 2010 at 10:31

    Deci aici răspund doar băieţii ( Şi cred că unii s-ar înghesui s-o invite pe Teo la masă, mai ales că e parlamentar acum :D)
    P.S. Bre, da’ cârcotaşi sunteţi!

  8. anndryusha 26 April, 2010 at 10:34

    caspino: a încercat o dată, a văzut ce cheltuieli implică, a renunţat. :))

  9. neuronulcreponat 26 April, 2010 at 11:05

    de imbracat ca de imbracat dar pe care ati dezbraca-o?
    Auschwitz sau Miss Piggy?
    eu as alege varianta de mijloc, adica sa aiba olecutza de mijloc totusi

  10. Marturisiri (ne)oficiale 26 April, 2010 at 11:18

    Zero Level Meeting: Am fost martor la o intalnire de gradul zero intre cei trei mari … http://bit.ly/c2CHQ9

  11. Rasta Man 26 April, 2010 at 11:31

    Apoi, nu ne ajunge cat de “frumos” e pe strada? Lasati-i sa puna modelele la treaba, vreti ca sa ajunga toate la consiliul europei ? We are doooooomd’

  12. Scortzisoara 26 April, 2010 at 11:36

    Cateva ganduri
    Nu tin cu anorexicele dar nici cu cele care se neglijeaza.
    La Teo apreciez ca se simte bine in pielea ei,
    nu e deloc placut sa auzi o slaba plangandu-se cat de grasa e .
    si inca ceva, nu e vina mea ca dupa ce mananc am nevoie la baie :))

  13. Robintel 26 April, 2010 at 11:45

    =)) Se vede că ești greenhorn într-ale femeilor. Cum nu știi tu că purcica fragedă face friptura țeapănă? =))

  14. N.A. 26 April, 2010 at 12:42

    Hahaha, despre nota de plata v-ati putea lua teapa, baieti. N-ati intalnit nici o individa de 48 kile care sa manance 3 portii? 😀

  15. boga 26 April, 2010 at 15:05

    @N.A.: 3 portii cu wedges si cola mare… n-am intalnit-o, da’ am auzit si eu vorbindu-se…

  16. iulian rinder 26 April, 2010 at 15:26

    Acum am priceput de ce a luat-o un anume partid pe marea doamna a manelelor in Parlament. Ca au bani sa-i intretina ,,silueta”. Ca de taiat pentru stofa ei sclipitoare au de unde taia: de la profesori, pensionari, medici,functionari si alte categorii de nesimtiti care refuza sa emigreze.
    Initial crezusem ca ,,alesii” s-au ghidat dupa spusele Supremului: ,,99% dintre romani asculta manele”. Iar cum Teo, inainte de DD in direct, a bagat manele la tot poporul protevist, era logic sa cad intr-o asemenea capcana. Pentru ca visul omului suprem – ca a oricarui dicta…., la dracu, visator – este sa obtina mereu 99% din voturi. E adevarat ca ma simt minoritar si depasit – ca restul de 1%, pentru ca nu inteleg diafana epistemologie inerenta a manelelor cotrociene. Dar, conform tot lui Base, 25% sunt homo. Si astia asculta manele? Nu cred. De aceea, simt o fractura logica a propriului sistem banal aritmetic. Daca, de fapt in tara 25% sunt gay ( plus 25% lebi?), vreo 7-8% unguri, 6-7% rromi, restul penelisti, pesedisti, pecisti, apolitici si evrei- sasi-lipoveni plus nu stiu cat la suta au emigrat si cat la suta – populatie rurala indeobste – ii doare-n spic de toate aceste povesti, adaugati la cei 99% dintre romanii de bine ce asculta manele si voteaza cu domna Teo si Domnul de la Cotroceni, cati romani suntem procentual vorbind? Cred ca singurul sistem matematic care ma poate ajuta nu este algebra de clasa a cincea ci noua revolutie a cifrelor in sistemul Basescu – Boc – Vladescu. Astfel putem demonstra ca suntem singura populatie din cosmos care traieste in acelasi spatiu, dar in universuri paralele. UFO-logi din toate tarile, plaiurile mioritice va astepta pentru zdrobirea logicii si sistemelor democrate invechite. Boc si OZN-ul ne mareste leul.

  17. Ciprian 26 April, 2010 at 15:52

    Nici lui Duamni-Duamni nu-i plac grasele. A facut o femeie asa cum i-o placut lui sa-l stie pe Adam fericit. Eva pariu ca era o slabitura de a imbracat-o numai cu o frunza (si aia de smochin). 😀

  18. Adi 26 April, 2010 at 20:55

    Deci , sincer : daca mor de foame o invit pe Oana Roman . Cred ca-mi plateste ea mancarea . Sa ma vad cu burta plina , c-apoi vad eu pe unde scot camasa . Daca sunt Cristi Chivu sau macar Irinel Columbeanu , o invit pe Andreea . Daca nu-s nici Chivu , nici Irinel , si nici lihnit nu-s , as invita-o pe Andreea … daca ma lasa portaru’ sa intru . Cum e foarte posibil ca portaru’ sa ma trateze cu dispret in ciuda asigurarilor ca “am intalnire cu Andreea Raicu” , ramane sa ma gandesc . M-am zapacit deja de tot . Si mi s-a facut si foame . Oana o mai fi disponibila ?

  19. Florian 26 April, 2010 at 21:04

    Gata, mi-am răspuns. Sincer, aşa cum cere testul.
    Ce, sunteţi curioşi să ştiţi răspunsul? Plătiţi, frate, ca să am cu ce să achit nota de plată.

  20. N.A. 27 April, 2010 at 00:49

    @boga – I’m the legend! =))

  21. Silvia 27 April, 2010 at 16:55

    Daca intrebarea era pusa altfel, cu siguranta raspunsurile puteau fi altele. De exemplu: intre Teo si Whoopi Goldberg pe cine ai invita la masa? Dar Oana Roman e rejectata din start pentru ca este urata, total lipsita de umor, putin inteligenta; nu neaparat pentru ca este grasa. Corect, baieti? 🙂

  22. Irina 27 April, 2010 at 17:26

    Depinde pe cine punem in opozitie cu skinny girls: o tipa gen Beyonce? sexy curved and fairly big? sau o tipa gen “no curves, only fat”?
    Disputa asta cu lumea modei ar putea face referire la faptul ca in loc de XS ar trebui sa se promoveze un S-M… Persoane normale nu grase. Pentru ca in primul rand nu e sanatos sa ai peste greutatea care se potriveste inaltimii tale.
    Revenind, daca as fi baiat si ar trebui sa aleg (desi eu ca fata stiu ca invitatia are un alt scop in subsidiar:P ) dintre aceste doua tipologii exclusive as alege sa mananc singur. (daca M nu exista printre variante, ce sa fac)

Leave a reply