Concursuri

Câştigătorii concursului “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun”

Concursul “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun” s-a terminat. Judecând după valoarea premiilor (locul I – un laptop PC HP Mini 110, locul II – o imprimantă multifuncţională HP Photosmart Premium Wireless şi locul III – un Ipod), a fost cel mai important concurs online din luna decembrie. De asemenea, “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun” a adunat cei mai mulţi participanţi la un concurs în această lună, depăşind 1.100 de comentarii.

Le mulţumim celor care au intrat pentru prima oară pe Daily Cotcodac cu ocazia concursului şi au citit şi alte posturi înafara celui care le oferea şansa să câştige un laptop. Le mulţumim, de asemenea, şi celor care au accesat site-ul HP România, fie şi numai ca să-şi facă o idee. Celor care au intrat pe DC doar pentru laptop, au băgat, vorba Sebrei, un comentariu cum bagă numerele la loto şi nu i-a interesat site-ul nostru câtuşi de puţin nu le mulţumim, pentru că nu avem de ce. Şi acum, rezultatele şi obişnuitele inepţii ale juriului.

În primul rând, să spunem că Moşul nu le-aduce daruri la copiii care nu ştiu să citească. Toate comentariile care au depăşit limita de 140 de caractere au fost descalificate.

În al doilea rând, Moşul nu le-aduce daruri nici la copiii care nu ştiu să scrie – dacă prietenii noştri de la Editura Univers ar fi scos şi cărţi de gramatică, probabil am fi împărţit cadouri până după revelion.

Sincerele noastre felicitări merg la Arsulici, pentru poezie. A fost ca România la Eurovision, când pregăteşte o piesă frumoasă în trendul de anul trecut. Deci, Arsulici: la concursul trecut s-a câştigat cu o poezie, acum premiem lucrările în proză.

Locul III îi revine lui Dragoş, pentru comentariul: “Aş dori un laptop ca să pot salva lumea”. Dragoş, lumea nu e într-o situaţie chiar atât de disperată, suntem convinşi că te poţi descurca şi cu un Ipod.

Locul II a fost adjudecat de Sebra, pentru comentariul: “Mamă, ce înghesuială. Abia am ajuns până jos cu scroll-ul. Şi te mai miri că bagă lumea la 6 din 49 sau la bingo”. Aşadar, imprimanta multifuncţională HP Photosmart Premium Wireless a fost câştigată de Sebra, care a jucat o singură variantă.

Locul I îi revine lui viorel_oltean,
pentru comentariul: “Vreau să câştig laptopul HP dar, ca oltean, cel mai mult îmi doresc să nu câştige ceilalţi”. Viorele, în momentul ăsta, suntem convinşi că antipatia dintre tine şi ceilalţi e reciprocă.

Două premii de consolare, constând în câte o carte apărută la Editura Univers, primesc Petrov şi Doriana21b. De asemenea, pentru comentariul: “Până la urmă e bună şi sănătatea”, Mihai primeşte din partea noastră cele mai bune urări de sănătate.

PS: Pe stil vechi, în data de 31 decembrie vom organiza şi un concurs de Moş Gerilă – noi împărtăşim convingerea că era mai bine pe vremea lui Moş Gerilă pentru că toţi copiii îşi permiteau o jucărie, nu ca acum, numai copiii cu posibilităţi.

Share:

84 comments

 1. Alter Ego Blog 24 December, 2009 at 06:31

  Felicitari castigatorilor si nu in ultimul rand organizatorilor 🙂

 2. Si-la-vara-cald / Vara Eterna, pentru Ciprian 24 December, 2009 at 08:52

  Felicitari tuturor castigatorilor, dar, mai ales, sebrei si lui Arsulici, care a meritat, ca intotdeauna, sincerele felicitari (cred ca are podul plin deja, asa ca sa se mai dea si la altii!). 😀

 3. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Câştigătorii concursului “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun” -- Topsy.com 24 December, 2009 at 08:54

  […] This post was mentioned on Twitter by Melania F., Blogging feed. Blogging feed said: rtweet_2 Câştigătorii concursului “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun” http://bit.ly/8DDfGW […]

 4. Ioana 24 December, 2009 at 09:03

  Felicitari castigatorilor…ma roade invidia :))
  Craciun fericit si tineti-o tot asa cu DC-ul ca imi mai descreteste fruntea brazdata de grijile cotidiene…ah…ce-am scris!
  Craciun fericit!

 5. Amavio 24 December, 2009 at 09:21

  http://austrelios.blogspot.com/2009/12/saraca-limba-romana_24.html
  Crăciun fericit!

 6. viorel_oltean 24 December, 2009 at 09:46

  Si cum ajunge premiul in posesia mea? Trebuie sa vin la Bucuresti? Il trezesc pe fratele-meu sa ma duca la Bucuresti?

  Sa nu uit sa spun multumesc celor din juriu si sa urez Craciun Fericit si Sarbatori Fericite tuturor celor care citesc acest mesaj al meu

 7. silence 24 December, 2009 at 09:49

  Deci a fost manareala…Julius a descalificat pe putin 500 de comentarii ca erau prea lungi…pai cum nene? Cum sa faci asa ceva? Oamenii fac conspiratii impotriva ta sa iti petreci Craciunul in fata pc-ului si tu nici nu te obosesti sa le citesti? =))

  Lasand gluma deoparte. Felicitari castigatorilor si lui Julius 😛

  Craciun fericit!

 8. sendroiu 24 December, 2009 at 09:50

  jul, acuma am intzeles de ce ai plecat tu de neboon pe centura: ai citit mia aia de comentarii 🙂
  pai, nu era mai simplu sa chemi ambulantza?

 9. tsd 24 December, 2009 at 10:00

  discriminare!

 10. tsd 24 December, 2009 at 10:07

  iar mesajele (cel putin alea de pe primele 2 locuri) nu i se adreseaza lui mos craciun, asa cum zice regulamentul :D. Data viitoare o sa scriu si eu bancuri…

 11. sebra 24 December, 2009 at 10:16

  Ete cum îmi face mie Julius o bucurie 🙂 (era să tai maioneza, aşa de tare m-am emoţionat)
  Mulţumesc juriului, mulţumesc HP şi desigur lui Julius care a avut decenţa, ca măcar concursul de Crăciun să nu-l mânărească.
  Felicitări colegilor de podium şi felicitări mie că m-a dus mintea să comentez.

  p.s.Julius, pot să mă apuc de ţopăit? 😀

 12. Arsulici 24 December, 2009 at 11:22

  Felicitări, Sebra!

  PS. Mie nu mi se taie niciodată maioneza!

  PS2. Auzi, Julică, ăsta a fost concurs de Miss World? cum adică „aș dori un laptop ca să pot salva lumea”?????

 13. Stefu 24 December, 2009 at 11:25

  Eu ma felicit ca nu am participat…

 14. Alin 24 December, 2009 at 11:44

  daca-mi spun parerea, poate spuneti ca-s invidios. s-a respectat numarul de caractere, insa nu s-a respectat insasi tema, si anume “text haios de convingere catre mos craciun”. textele castigatoare numai lui mos craciun nu se adreseaza…asta este, noi sa fim sanatosi. putina rusinica HP-ului, si binenteles, autorului blogului…

 15. viorel_oltean 24 December, 2009 at 11:49

  Eu chiar vorbeam cu mos Craciun, dar la pertu

 16. Ciprian 24 December, 2009 at 12:36

  @Julius
  Ai dovedit ca nu esti atat de egoist incat sa mi-l dai mie.Sa ai Sarbatori Fericite!

  Felicitari si castigatorilor, in special Doamnei Profesoare Sebra :p si vesnicului sincer felicitat Arsulici.

  Un Mos Craciun darnic tuturor si sa prindeti teferi si petrecerea de Revelion.

 17. doriana21b 24 December, 2009 at 12:40

  Eu cred in continuare ca e un trucaj. Tot ca olteanca, cred ca meritam premiul. Dar parca deja mai apare un pixel albastru. Rusine, domnul Julica! 😀 Glumeam, multumesc pentru premiul de consolare.

 18. silence 24 December, 2009 at 12:50

  @all carora nu va convine cum s-a jurizat… tot ziceti ca nu s-a jurizat cum trebuia. s-a postat cum trebuia macar ?

 19. pisica turbata 24 December, 2009 at 12:55

  felicitari castigatorilor!

  voi, ofticosilor :)) invatati sa comentati din placere, nu pentru premiu 😛

 20. tsd 24 December, 2009 at 12:56

  @silence: mie da, pt ca la cate mesaje pe langa subiect au fost castigam sigur! 🙂

 21. cristean 24 December, 2009 at 13:05

  Cei de la HP sunt olteni, clar!

 22. vandriciuc 24 December, 2009 at 13:59

  e pro Olteni :)) Doamne cat se oftica lumea.

  @viorel_oltean Sa-l stapanesti sanatos (acum vrei si bilet de avion presupun 😛 ;)) )

 23. Scufita Rosie 24 December, 2009 at 14:06

  CONTESTATIE LA CURTEA COTCODACILOR!
  Subsemnata Scufita Rosie rog sa interveniti pe langa Tiranie si sa anulati rezultatele concursului! Rog sa imi atribuiti IMEDIAT toate premiile puse in joc pentru urmatorele motive de fraudare a concursului:
  – sunt singura care am participat cum zice legea adica prin postare secreta (nu ca toti ceilalti bulumaci care au scris ca vada tot prostu’ si sa se manareasca jurizarea!)
  – sunt singura care m-am gandit la binele juriului si am avut EXACT 140 de caractere (daca mai e unul il mananc!) IDENTICE adica …SPATIU x 140!
  – daca premiile vin toate la mine Mosu va face o economie importanta in buget (cu hrana renilor, uzura hainei pe cos etc)! Pe criza asta e de apreciat ca se poate lua macar o masura coerenta economic!
  – Postacul dinaintea mea a fost Boc. Postacul de dupa mine a fost Basescu! Amandoi incognito! Va dati seama ce mare zero ii uneste!?

 24. kekee 24 December, 2009 at 14:08

  @ cei care contestează
  Doar nu aţi crezut că o să fie o treabă cinstită.
  Normal că în virtutea bunelor obiceiuri Tiranul a dat cu oiştea gard.

  CRĂCIUN FERICIT la toţi cei de pe DC, şi ţie Tiranule. :-h

 25. Vorbeste lumea 24 December, 2009 at 14:08

  Felicitari castigatorilor, chiar daca sunt total pe langa tema.
  Felicitari si mie ca am ales sa nu particip ca-mi faceam nervi degeaba :D.

 26. ramona 24 December, 2009 at 14:29

  Felicitari si Craciun fericit!!!!

 27. Moldo 24 December, 2009 at 14:38

  Iarasi a fraudat Julius concursul… asa cum le-a fraudat pe toate care s-au organizat pana acuma pe DC :))

 28. dragos B 24 December, 2009 at 14:38

  Ba las-o dracu ca prea pute a facatura, plm, nu ma asteptam eu sa castig dar sincer comentariile cu care s-au castigat premiile nu aveau nimic in comun cu “regula” concursului. Felicitari castigatorilor, nici prin cap nu le trecea ca o sa castige,nu? sau stiati dinainte? ah? Multumim juriului!
  Cred ca erau cateva persoane care chiar s-au chinuit sa scrie un comentariu relativ pentru ce presupunea acest concurs. In fine, e posibil sa vorbeasca invidia din mine. O sa revin…

 29. Ciprian 24 December, 2009 at 14:39

  Ha ha haa.. nu mai pot de ras. Se cunoaste ca majoritatea alora care au comentat numai pt laptop nu au habar cat de marsav e Tiranul :))
  @Julius
  Nu mai bine ne dadeai tot noua, celor din Sindicat, premiile surpriza?:)) Decat sa te blesteme altii, tot mai bine noi. Sunt curios cate comenturi ai la moderare. Toti erau niste ingerasi care doreau un hp de Craciun, acum le-ai starnit dracusorii :)).

 30. Scufita Rosie 24 December, 2009 at 14:47

  @Ciprian
  Sa te fereasca Dzeu de mania clasei muncitoare…pardon!…scriitoare!

 31. dan 24 December, 2009 at 14:49

  Veniti sa il linsam pe Julius si sa ardem sediul HP. HOOOO!!! Mos Craciun mi-a zis ca e suparat ca nu s-a respectat regulamentul si o sa trimita la dailycotcodac un cal din ala frumos cum au primit si tipii din cetatea aia cu t,nu mai stiu acum cum ii zice.

 32. Scufita Rosie 24 December, 2009 at 14:54

  Simt asa un miros de revolutie! A stiut Brucan ce a stiut!Sunt exact 20 de ani si e momentul sa scapam de Tiran! Eu una tocmai mi-am scos piciorul din ghips!
  Hai la lupta cea mare…

 33. silence 24 December, 2009 at 14:58

  @Ciprian – de ce sa dea numai celor din sindicat? mie nu-mi convine…ca nu mai fac parte din sindicat =)))

 34. schoryck 24 December, 2009 at 15:12

  doborati Tiranul , dati foc sindicatului , ardeti DC-u .. Julius a facut blat cu mos craciun(ala de la piatra-neamt)

 35. Vorbeste lumea 24 December, 2009 at 17:30

  Nu va mai stresati atat, oricum nu o sa schimbati nimic.
  Cereti si voi ca PSD-ul o re-jurizare :)). Si da, o sa obtineti tot ce-au obtinut si ei.
  L.E.: Inteleg ca sunteti nervosi, dar lasati totusi site-ul in pace, el n-are nicio vina. Presupun ca nu-s singurul caruia ii merge ca o soseta, nu ?

 36. Mihai 24 December, 2009 at 17:39

  olteanul a fost amuzant.
  celelalte doua sunt penibile.

 37. lulu 24 December, 2009 at 17:42

  :))
  Astia chiar contesta regulile de jurizare!!! Dovada ca au intrat prima oara pe DC.Si chiar mai rau isi imagineaza ca au fost amuzanti.
  Bietul Julis :(.
  Poate dupa mia de comentarii citite isi va aprecia cum se cuvine duzina de cititori fideli. 😛

 38. Florian 24 December, 2009 at 17:53

  Zebruţo, de la mine pentru tine cele mai babane felicitări pentru premiu. Mă bucur mult pentru tine, dar şi pentru Sindicat, pe care l-ai scos din… mă rog, înţelegi tu ce vreau să spun. La concursul cu imprimanta wireless, strigoiţa ne-a adus premiul cel mare, iar acum e rândul tău să ne menţii pe podium, cu un excelent loc II.
  Lui Arsulici sincere felicitări, pentru sincerele felicitări.
  Ceilalţi câştigători nu-s de prin partea locului, aşa că pentru ei nu mi-au mai rămas decât felicitări simple.
  Iar lui Doddy, cel care a postat cu 5 comm-uri înaintea mea, îi întorc urările şi i le bag pe gât, să aibă ce înghiţi de sărbători.

 39. unmihai 24 December, 2009 at 17:59

  @Julius
  Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita spunea marele Mengele (parca)
  :))
  @Doddy
  Sa fii iubit profund (de Babatunde)

 40. Dexter 24 December, 2009 at 18:08

  Deci, draga Julius, deci de ce n-ai spus de la inceput ca politistii trebuie sa posteze cate 2: unul care stie sa scrie si unul care stie sa citeasca 😛
  Si celor care contesta jurizarea pt. locul 2 si 3 o intrebare: era vorba de asa ceva in cadrul concursului?
  Felicitari castigatorilor si sarbatori fericite tuturor!
  P.S. Doddy, baiete, mergi si plangi pe umarul lui Geoana; cred ca e singurul care te poate intelege 😛

 41. tracker 24 December, 2009 at 18:13

  la mai multe manareli :))

  de parca nu stiati cu cine va puneti :))

 42. borg 24 December, 2009 at 18:30

  Hahaha, ce de suparaciosi.
  Tirane, concursul de Mos Gerila, lasa-l incolo. Io zic sa faci unu mai scandalos, gen Miss Gherila sau ceva. Normal, ceri poze in lenjerie si in rochie de seara. Si voteaza supusii….aaaa…cetitorii.

 43. petrovdaniela 24 December, 2009 at 18:45

  bun am castigat premiu de consolare dar cum il iau?

 44. Gheorghe Pavel 24 December, 2009 at 18:58

  Nu va mai luati de concurentii care n-au respectat una si alta, cind voi insiva ati uitat (sau va faceti) tema de concurs pe care chiar voi ati dat-o. E rost de un pic de jena, ceva?? M-as mira …

 45. Arthur 24 December, 2009 at 19:48

  Nu-i bai ca nu am castigat hp-urile, eu tot va citesc cu incapatanare!

 46. Ciprian 24 December, 2009 at 19:59

  @Silence Vezi ca este un Sindicat Cotcodac,avem si logo pe DC unde poti sa ni te alaturi. Ai sa vezi si tu cate concursuri sunt trucate pentru noi :))
  Daca ai si doua prietene frumoase, macar doua, poti sa le spui de noi. :))

  Nu stiu cine e Doddy de care se tot vorbeste pe aici. Probabil Julius l-a cenzurat, dar fiindca suntem mosi darnici ii urez si eu aceleasi felicitari in gat si dureri de masele de Sarbatori.

 47. ştrumfiţa cu eşarfă 24 December, 2009 at 20:07

  hehe, felicitări câştigătorilor! iar cei care nu aţi câştigat, nu vă descurajaţi, vor mai fi concursuri!

  Daily cotcodac!

  craciun fericit şi măcăneală plăcută alături de cei dragi.

  cu drag, ştrumfiţa cu eşarfa ei cea colorată.

 48. MNX 24 December, 2009 at 20:39

  Viorel dragule…daca e laptop-ul roz, te-am iertat, ba chiar ma simt bine. Daca e negru (cum imi place mie ), ca moldovean, emigrez in Oltenia …

 49. borg 24 December, 2009 at 20:56

  @MNX, nu e musai sa emigrezi, e suficient sa ai numa o viza de Prazilia cand meri la oarece meci sa strigi “Hai Craiova!”.

 50. Ala Micu' 24 December, 2009 at 21:04

  Si de Mos Gerila ce dati premiu? Un laptop din vremea cand era M.G. la moda?

 51. Somebody 24 December, 2009 at 22:27

  @viorel_oltean: Port noroc, daca nu se lega moldoveanca de tine :)) Bravo bai!

 52. nimic nu stiu 24 December, 2009 at 22:29

  De Mos Gerila ati putea da premii pentru cele mai proaste comentarii ca sa fie si “hazlii” care s-au revoltat azi multumiti. Numai sa nu dati carti ca se strica la creieras saracutii:)

 53. macanta 24 December, 2009 at 22:36

  pfuaai,am ratat si concursul asta!!!!

 54. viorel_oltean 24 December, 2009 at 22:55

  @Somebody, despre ce moldoveanca e vorba? Daca nu-i moldoveanca din zona Craiova-Bailesti, nu are nici o sansa. Mai treaca mearga si cele care sunt pana in zona Valcea. Mai departe in nici un caz.

  Dar tot nu aflai de unde ridic premiul ! Chiar daca nu as fi castigat, dailycotcodac a mai castigat un cititor.

 55. tracker 25 December, 2009 at 01:44

  adica asa doddy ?

  http://www.pidjin.net/2009/12/16/wax-up/

 56. JULIUS 25 December, 2009 at 02:54

  o sa revin maine, sa facem putina ordine si disciplina in dulapuri.
  @lulu: da, mai bine cu o duzina ca voi, decat cu mii de “haiosi”. incep sa va apreciez la adevarata voastra valoare 😀

 57. nimic nu stiu 25 December, 2009 at 03:19

  @doddy: http://dexonline.ro/corect.php
  @julius: unde a disparut minunatia aia de comentariu? dau lectii de gramatica in gol? lasa-l mai sa zburde

 58. JULIUS 25 December, 2009 at 04:00

  @nimic nu stiu: m-am apucat de curatenie, marim putin lista de genii care se duc direct in spam 🙂

 59. macanta 25 December, 2009 at 07:32

  mda,cam grabit mos craciun asta……a terminat concursul inainte de craciun (:

 60. Ensi 25 December, 2009 at 09:20

  🙂
  Noi multumim lui Mos Craciun pentru ca ne-a adus ce ne-am dorit direct acasa. Iar imprimanta HP e in planul de achizitii oricum, pentru ianuarie. La Multi Ani!!!

 61. Somebody 25 December, 2009 at 12:49

  :)) De ce se revolta lumea? Au dat bani pe “bilete” si n-au castigat? Costa caracterul batut la tastatura? Dupa ce ca ati nimerit pe DC doar datorita premiului va mai si umflati aiurea. Pacat, pentru ca e un blog foarte tare, si nu stiti ce pierdeti dand pe aici din an in pasti poate mai pica ceva…

 62. Somebody 25 December, 2009 at 12:52

  @viorel_oltean 🙁 Iasul e un oras frumos. La cat au sapat astia poti crede ca ai ajuns in Marele Canion. Adica-s moldoveanca de Iesi, alea nu merg? :))

 63. Petrov 25 December, 2009 at 14:27

  daniela, io-s petrov in plm. astept cartea 🙂

 64. Cougar 25 December, 2009 at 15:33

  io îs foarte curios cât i-a luat lu’ dom’ constantinescu să numere caracterele.
  şi nu zic de la comentariile alea de trei pagini, că acolo-i clar;
  zic de ălea care au 146, 151, 133 de caractere. acolo a fost bătaia peştelui.
  mă rog, acu’ înţeleg eu de ce are texte p-aici la 5 dimineaţa.
  .. plus şpăcluit uleiul de candelă.

 65. Gheorghe Pavel 25 December, 2009 at 16:42

  @ JULIUS
  Ne spui si noua ce legatura e intre mesajul care a luat locul 2 si mos Craciun sau ramine cum am vorbit (adica a fost minareala)? Evident, si tacerea e un raspuns!

 66. Bulina Neserioasa 25 December, 2009 at 19:16

  Oricum vreo 70 % din astia care se plang cica lucreaza la HP.
  Sa se duca in fata sediului sa faca panarama ! ;;)

  Ei, comedia naibii !

  Felicitari maxime castigatorilor si sarbatori cu zambete tuturor 😀 !

 67. adela 25 December, 2009 at 19:24

  eu nu prea vad legatura dintre teama concursului si textele castigatoare !! ma rog, fiecare cu parerea lui ! felicitari castigatorilor, in special olteanului care e din zona mea !

 68. remus 27 December, 2009 at 15:15

  Deci aveam drepatae când am spus că-mi bag picioarele în el laptop mini de la haşpe. :)) dacă ştiam şi de imprimantă şi nu eram mai mult beat decât treaz în ultimile zile poate-mi scremeam şi eu neuronul să spun o poveste frumoasă (măcar să nu câştig dar mă străduiam).

  Apropo de imprimantă, la asta se pot reumple cartuşele, sau după ce le termină pe astea demo va plăti valoarea imprimantei pe consumabile ? :))

 69. somerio 28 December, 2009 at 11:05

  felicitari olteanuluil… desi si-a aratat originile si rautatea tipic olteneasca, macar a avut curajul s-o recunoasca 🙂

  Respect si felicitari inca o data ! 🙂

  Vezi sa nu mananci praz deasupra laptopului ca s-ar putea sa-i dauneze 🙂

 70. Kiki 28 December, 2009 at 13:10

  felicitari organizatorilor si castigatorilor insa …. sincera sa fiu solicitarile au fost urmatoarele: “Pentru a câştiga laptopul PC HP Mini trebuie să postaţi un comentariu haios de maximum 140 de caractere prin care să-l convingeţi pe Moş Crăciun că vă doriţi un laptop HP” …. ce treaba au avut textele lor cu solicitarile …. mi-e greu sa inteleg sau in fine … tre sa gandesti adanc 😉

 71. sebra 29 December, 2009 at 15:42

  Julius,
  Dacă premiile au fost atât de constate, se mai dau?
  Şi dacă da, care-i procedura?

 72. JULIUS 29 December, 2009 at 17:52

  @sebra: imediat dupa revelion, sa vina si oamenii aia din vacanta 🙂

 73. Arsulici 29 December, 2009 at 21:19

  @Sebra
  Sebra, ce-i cu graba asta? Vrei cumva s[ printezi noile texte de pe DC? 🙂

 74. sebra 30 December, 2009 at 00:05

  @Arsulici,
  Care grabă?? Au trecut alea de 3 zile cât stă mortul pe laiţă 😀

  @Julius,
  Cam mare vacanţa lor 😀

 75. Arsulici 30 December, 2009 at 00:12

  @Sebra
  Şi ce dacă-s 3 zile? Te aşteptai să învie mortul? Acuma fu Crăciunul, Naşterea, nu Paştele, Învierea… (Haoleu, am dat-o în blasfemie! Aşa se întâmplă dacă n-am luat milioanele la loto…)

 76. N.A. 30 December, 2009 at 09:15

  @Julius – =)) Bravo, dom’le, iti priesc sarmalele, caltabosii si alte legume de gen, esti din ce in ce mai haios. Sau cititul a 1100 de textulete? =))
  Cele mai sincere felicitari premiantilor, foarte tari comentariile!! Nu le citii si pe restul, dar il cred pe cuvant pe Julius.. :))

 77. Gheorghe Pavel 30 December, 2009 at 16:02

  @ N.A.
  Stai linistita, ai impresia ca el a citit mai mult de 30-40 de postari?

 78. Petrov 30 December, 2009 at 19:28

  daca am primit eu premiu de consolare, inseamna ca le-a citit pe toate foarte atent.

 79. Gheorghe Pavel 30 December, 2009 at 19:59

  @ Petrov
  Nu, nu inseamna decit ca a citit 30 de postari, pe sarite!

 80. Petrov 30 December, 2009 at 20:48

  ba, ofticosi sunteti, n-am mai vazut =))

 81. mifty 31 December, 2009 at 00:53

  deci a citit 30 de postări, pe sărite… adică p’ale lui gheorghe pavel le-a sărit de la citit de fiecare dată, conştiincios!!! 😀

 82. Gheorghe Pavel 31 December, 2009 at 02:37

  @ mifty
  N-ai inteles: daca a citit din 30 in 30, sa zicem, nu m-a sarit decit o data, adica suficient! Capisci? Sau, avind in vedere ca am postat in ultima clipa, pot presupune ca n-a avut rabdare sa citeasca pina la mine. Apoi, nu exista “ale lui”, ca n-am postat decit o data! Oricum, n-am zis ca are ceva cu mine anume.Dar, facind abstractie de persoana mea, daca tu zici ca treaba cu scrolul e un mesaj catre mos Craciun, atunci bine!

 83. Geageayeah 4 January, 2010 at 11:53

  Salutare si La Multi Ani!

  Doresc sa multumesc din suflet Partidului pt premiul de consolare!
  Multzam fain!

  PS: abia astept sa le citesc:)

 84. Daily Cotcodac »  Ultimul cartuş de imprimantă 2 November, 2010 at 15:36

  […] în care teroriştii ascunseră explozibilul în nişte cartuşe de imprimantă (acum, afară de Sebra, restul nu pot băga mâna în foc că aţi văzut vreodată un cartuş din ăsta, dar vă spun eu […]

Leave a reply