Postul nu e post destul

Trăiască naşu’ mare, Mogulul!

Vivi Floricica

N-am înţeles de ce tot mai multă lume crede că, mai nou, mă trag de şireturi cu mogulul. Mă întreabă lumea aşa, conspirativ: „Fată, da’ cum e Voiculescu?”. Păi daţi, mă, un search pe google, la imagini. Aşa e Voiculescu!

Alţii mă întreabă de ce nu mă angajez la Antene, că doar am pile. Da, mă! Aştept să-l dea pe Badea afară şi o să fac „Prin gură presei”. Şi dacă aveţi cumva nevoie de un job, o să lansăm în curând rubrica „Antene Jobs”. Rămâneţi aproape!

Unii, mai discreţi, mă întreabă care e combinaţia şi cum de a ajuns mogulul să scrie la Daily Cotcodac. Păi… aţi mai citit voi, în ultimul timp, vreun text de-al lui Julius în care să scrie că stă în Dristor?

Invidioşii nici măcar nu mai întreabă, ăia sunt convinşi că mogulul pompează bani grei în DC. Mai ales, în Julius… E doar o chestiune de timp până când o să citim pe prima pagină în Libertatea că Julică şi-a luat nu ştiu ce maşină, i-a furat gagica lu’ Poponeţ şi a spart jdemii de euro aseară în Bamboo. Asta după ce săptamâna trecută şi-a lansat linia vestimentară „DC”, prezentată de logodnica lui, Claudia Schiffer.

Cel mai tare a fost unul care m-a întrebat dacă e de gaşcă. Da, mă, e! Să vezi ce chefuri tragem la DC, el aruncă cu banii şi noi chiuim. Aduce pe cine vrem noi să ne cânte, săptămâna viitoare îl aduce pe Dolănescu.

Eee, şi asta e cam partea lui Julius. Eu îl pun naş la botez, că la nuntă l-am ratat… Da’ vorba aia: „Măcar ăsta micu’ să trăiască bine!”.

Share:

15 comments

 1. M3bis 5 October, 2009 at 00:49

  Are cinste naşu’ mare mă? AAAAAREEEEEE MĂĂĂĂĂĂĂĂ!

 2. sebra 5 October, 2009 at 00:53

  Vivi,ai grija cu expresia “sa traiasca bine” ca e interpretabila 😀 …aaa..dar a inceput campania,nu?
  nu de alta,dar ramane ala micu’nebotezat :))

 3. m1ha1 5 October, 2009 at 01:51

  e bazat mogulu asta …

 4. Şi la vară cald 5 October, 2009 at 09:54

  Aia cu “să trăiţi bine!” nu mă îngrijorează cât asta de urmează:
  o să fac „Prin gură presei”.
  Gura păcătosului…

 5. chupacabra 5 October, 2009 at 10:09

  “Prin gura presei” cu Vivi. Sa o inviti pe Alina Plugaru sa faca “Prin toata presa”…

 6. Newsted 5 October, 2009 at 11:07

  Femeieeeeeee!…Esti nebuna de legat =))

 7. aNDRIIpOPA 5 October, 2009 at 11:50

  Banuiam eu ca e ceva la mijloc! Deci asa, va tineti de cumetrii! Las’ ca va vine poporu’ de hac.

 8. http://www.tahemet.blogspot.com/ 5 October, 2009 at 11:58

  Mulţam de ponturi vivi! să ştiu şi eu încotro să mă îndrept!

 9. Florian 5 October, 2009 at 12:07

  Postul ăsta e pentru mine, ca să înţeleg de ce nu mi-a aranjat să fiu asistentul lui Capatos. I-am spus că mi-am luat costum de stripăr nou, adică papion cu cristale Swarovsky pentru sus şi şnur tricolor pentru jos, dar văd că o dă cotită. La cât am lăudat-o până acum, nu m-aş fi aşteptat la aşa un flit în ochi.
  De fapt ce mă mai mir, că şi Julius la fel mă tratează, cu toate probele de admiraţie pe care i le aduc zilnic. Parc-aţi fi politicieni, băi îmbogăţiţilor.Cum v-aţi ajuns, cum nu mai băgaţi plebea în seamă. Las’ că vorbesc eu cu Sindicatul să punem de nişte anticipate, dacă nu cumva chiar de-o lovitură de stat.

 10. bubu 5 October, 2009 at 20:44

  da “cu gura presei” nu sepoate? Raetchi stie?

 11. DaNu 5 October, 2009 at 20:52

  off-topic: Dolanescu….nu e mort?

 12. bubu 5 October, 2009 at 23:09

  nu! mai are placa! stii placa cu dolanescu?

 13. bubu 5 October, 2009 at 23:10

  si julius are o melodie, de dristor! ceva cu plm!(o fi chinez? paldon calutu!)

 14. N.A. 6 October, 2009 at 13:16

  Eu ma tavalesc pe jos de ras imaginandu-mi-l pe Julius cu gagica lui Poponet in Bamboo, comandand sampanii de-alea de mii de euro! E o imagine mult prea tare! 😀

 15. TheThird 21 December, 2009 at 12:22

  “Invidioşii nici măcar nu mai întreabă, ăia sunt convinşi că mogulul pompează bani grei în DC. Mai ales, în Julius… E doar o chestiune de timp până când o să citim pe prima pagină în Libertatea că Julică şi-a luat nu ştiu ce maşină, i-a furat gagica lu’ Poponeţ şi a spart jdemii de euro aseară în Bamboo.”

  Nu neaparat sa se intample asta , dar asocierea unor personaje cu dan voiculescu , le-a adus acestora niste vacante si masini de toata frumusetea. Ofcorz , pe sudoarea fruntii lor.

Leave a reply