Postul nu e post destul

M-am speriat de manechin

Adrian Călăraşu

Am văzut cel mai urât manechin din câţi au existat vreodată pe lume! Nu Tăriceanu, ăsta e bărbat bine! Chiar şi Marian Oprişan – fost manechin la Apaca, actualmente baron local – e păpuşă masculină pe lângă arătarea pe care am fost eu nefericit s-o văd.
De culoare pământie, cu ochi enormi şi prea depărtaţi, nas prea mic, o singură sprânceană enormă, aproape cât a mea, prinse într-o fizionomie ce emana o sexualitate incertă, ca a unei colege(?) de la mine de la birou.

Ştii manechinele de la Antipa, cele ce reprezintă omul grotelor? E, omul grotelor ăla e Ashton Kutcher pe lângă manechinul ăsta!

Puteţi admira această parodie nereuşită a caucazianului în plastic în depozitele cu pretenţii de magazin de ţoale, gen IDM, Europa, Pavilionul H(erăstrău), etc.
Este tot ceea ce au înteles chinezii din fizionomia europeanului, după ce au purces tot mai mult şi mai mulţi în scopuri comerciale şi au început să realizeze că nu toţi “albii” sunt Brad Pitt şi Angelica Jolie, ca să folosesc cel mai la îndemână exemplu, şi după ce au început să vadă cu ochişorii ăia ai lor pe străzi europene şi câte un Pepe cu Oana.

Dar asta e situaţia, nu-i panică. Şi n-aş vrea să fiu nici ipocrit în definitiv. Eu de exemplu, ştii cât de greu mă abţin să nu strig, măcar din când în când aşa, prin multinaţională: CICHI CIAAAAAN!!!

Share:

16 comments

  1. Skag 2 October, 2009 at 22:16

    Sau sa strigi brusliiiiiiiiii!

    Nu vazui niciodata asa ceva. Poze ceva?

  2. M3bis 2 October, 2009 at 22:59

    Eşti sigur că nu te-ai uitat în oglindă? Că prea semănaţi la sprâncene.

  3. Laura 2 October, 2009 at 23:04

    Da’ tu de unde ştii ce manechin urât am văzut eu nene, de zici că tu l-ai văzut pe cel mai urât?

  4. Florian 2 October, 2009 at 23:06

    Ce-mi place mie cel mai mult este diversitatea gusturilor la bărbaţi. Unii violează babe prin Vaslui, alţii se combină cu tipe care-i trimit noaptea după pizza, alţii iubesc câte o gonflabilă… dar cei mai rafinaţi tânjesc după manechine de bărbaţi. Dar nu după orice amărât de manechin pământiu, cu ochi răscrăcăraţi şi cu sprâncenele pe stânga. Dacă ar avea suficient spaţiu de exprimare, un iubăreţ de păpuşoi masculini ar scrie ode în metru antic despre Homo Plasticus Superbus.

  5. Laura 2 October, 2009 at 23:27

    Päi dacă bărbaţii aştia se uită la tăte cele… ce rost mai are să ne chinuim noi femeile să ne ducem la aqua-fitness ca să avem corpul frumos, la coafor, la manichiură şi alte d’ăstea? Mai bine strigai dom’le! Mai bine strigai! Julică probabil ar fi strigat.

  6. aNDRIIpOPA 2 October, 2009 at 23:38

    Am patit in Constanta in City Park sa ma ating de o manechina d’asta de plastic ce statea foarte natural pe o masa (banc de expunere) intr-un magazin de tzoale. I-am spus frumos “pardon”, iar fiica-mea i-a zis “saru’ mana”, dupa care a inceput sa rada. Abia atunci m-am uitat mai bine si am vazut ca era de jucarie, ca dovada ca Bulinuta mi-a si spus ca si ea vrea asa o papusa mare Barbie. Daca si un copil de nici 3 ani poate vedea ca e fake si eu nu, inseamna ca-s dus de tot.
    Da’ asta era bine facuta. Parea reala. Sau chiar is io dus rau.

  7. Şi la vară cald 3 October, 2009 at 01:03

    Eşti sigur că nu era nevasta lui Aston Kutcher? După descriere, seamănă, iar după expresivitate răsare, că după tonele de silicoane şi colegene injectate în ea, ce pretenţii mai poţi avea…

  8. m1ha1 3 October, 2009 at 01:56

    așteptăm și pozele

  9. yeonsaeng 3 October, 2009 at 10:59

    de fapt ala s-a innegrit de ciuda. ca cioran :>

  10. Florian 3 October, 2009 at 11:38

    @yoyo
    Nu vorbi de negri, că-i stârneşti interersul răpitoarei.
    Dicţionar pentru începători: răpitoarea = N.A. I se mai spune şi tulburătoarea sau ameţitoarea, după dispoziţia de moment.

  11. yeonsaeng 3 October, 2009 at 14:26

    @floflo
    pai crezi ca ce urmaream?

  12. N.A. 3 October, 2009 at 14:30

    @yoyo, Florian – A zis cineva ceva de negri? 😀

    P.S. – Ar fi mers si Tulburela in alte conditii… Eh…

  13. yeonsaeng 3 October, 2009 at 14:45

    @n.a
    nu,fata.toti suntem de partea ta. ii apreciem chiar

  14. Florian 3 October, 2009 at 16:48

    @N.A.
    Mai asteaptă şi tu câteva luni cu Tulburela, că n-o fi foc. N-o mai fi atunci Tulburela, dar nici după ce se aşează nu-i de lepădat.

  15. N.A. 3 October, 2009 at 19:49

    @yeonsang – Asa, asa.. Deci sa mai aud io pe cineva ca asta-i tara de rasisti!

    @Florian – Iar atunci voi ramane din tulburatoarea, ametitoarea doar tulburata, ametita..

  16. yeonsaeng 3 October, 2009 at 20:29

    @n.a
    domane feri! tara de basisti,mai cred,dar de rasisti.. n-am mai auzit!

Leave a reply