Concursuri

Câştigă un ghid de călătorie Lonely Planet

Premiul de astăzi este oferit de www.unquest.ro (prin Radu, v-aţi prins că n-o să meargă chiar site-ul să vă pună pachetul la poştă) şi constă într-un ghid de călătorie ce cuprinde ţările Europei de Est. Este vorba despre Eastern Europe, ghid ce face parte din seria Lonely Planet Travel Guides şi conţine o mulţime de hărţi, informaţii practice despre cum poţi ajunge într-un oraş sau altul, hoteluri, obiective turistice, zone comerciale, etc.

Pentru a-l câştiga, trebuie să postaţi un comentariu la textul Google te ajută, dar nu te face mai deştept. Câştigătorul va fi anunţat marţi seara.

PS Mogulul l-a ales drept castigator pe Andrei B. Din pacate, draga Andrei, ai castigat doar doua carti. Totusi, rasfoieste-le, poate ai noroc si gasesti printre pagini hartiuta cu numarul ala de cont din Elvetia…

Share:

9 comments

  1. M3bis 12 October, 2009 at 23:39

    Bre. Da’ voi de GPS n-aţi auzit?

  2. http://www.tahemet.blogspot.com/ 12 October, 2009 at 23:40

    Ghiduri de plecat din europa de est nu sunt?

  3. Ciprian 12 October, 2009 at 23:42

    Eu nu mai caut commentul lui AndreiB (era o idee buna Tirane sa fi dat un copy paste aici, ca la starea in care sunt ma incurc numarandu-ti filele blogului) dar pun pariu ca l-a meritat chiar daca Julica nu l-a felicitat in nici intr-un fel. Deci brava Andrei.

    Ghidul ala are si informatii despre Insula Serpilor? Stiu eu cativa commenteri care isi cauta un loc unde sa-si ridice o casuta si sa se apuce de facut copii. Nu Laura, nu era nicio poanta, Tziriac nu ar dori sa sara niciumpic pe tine.

  4. toader 13 October, 2009 at 00:45

    m-au exasperat astia de la cotcodac cu premiile lor. doar lucruri de citit mai nene. si alea manarite.

  5. “Mai merge cinci lei” » visurat.ro 13 October, 2009 at 00:56

    […] trecuta, dupa cum bine stiti, am facut un tur de tara. Fulger. Adica am plecat sambata seara de la Deva la Bucuresti, duminica seara am plecat de la […]

  6. punKreas 13 October, 2009 at 01:08

    Propun ca, la urmatorul concurs, premiul sa fie o shaworma de la Dristor. Participantii trebuie sa raspunda la ghicitoarea: Care este compozitia maionezei :))

  7. Andrei B. 13 October, 2009 at 14:12

    Yes yes yes …saru’mana mogulule , cum fac sa intru in posesia cartilor ? Dau un mail la mogul sau la tiran ? ca sunt cam in dilema cu treaba asta 🙂

  8. Florian 13 October, 2009 at 14:24

    O fi bun şi ghidul ăla est european la ceva. Poate după alegeri om lua-o şi într-acolo, dacă în vest s-o umple şi n-om mai încăpea cu toţii.

  9. N.A. 13 October, 2009 at 15:31

    @Punkreas – Nu-i corect, nu toata lumea stie chimie si tabelul lu’ Mendeleev!

    @Andrei B – Afla-i adresa, du-te acasa la el si striga-l si tu de la poarta: “Nea moguluuu’… nea moguluuu'”

    @Julius – Da’ nu dai tu direct o excursie? Ca ne gasim noi drumu’ dup-aia.. 😛

Leave a reply