Postul nu e post destul

Să nu-i discriminăm pe cetăţenii putred de bogaţi!

După cum ştiţi, Daily Cotcodac este un spaţiu liber de exprimare – nu am fost noi, oare, prima corporaţie din lume care a făcut reclamă sindicatului care lupta împotriva sa? Nu la noi pe site îl puteţi critica în voie pe Tiran, fără ca acesta să se supere şi să vă facă “oligofreni” şi “cretini”, cum probabil aţi păţit pe alte bloguri? În fine, nu pe Daily Cotcodac se poate discuta liber, fără inhibiţii, despre filozofie, istorie sau arte frumoase? Dacă nu ne-am făcut bine înţeleşi până acum, dar şi pentru cei care citesc poate pentru prima oară site-ul nostru, vom face câteva precizări, ultimele pe acest subiect.

Am optat pentru colaborarea cu bloggerul Dan Voiculescu tocmai pentru că noi nu discriminăm pe nimeni, oricât de bogat ar fi. I-am citit blogul, ne-a plăcut şi i-am oferit şansa să performeze şi într-un mediu mai puţin inhibat de prezenţa sa – chiar domnia sa spunea, pe blogul personal: Mă gândesc că e destul de caraghios să publici rubrici în propriile publicații (”Șefu’, când ne mai trimiteți un editorial de-ăla percutant de-al dumneavoastră?”).

Din păcate, aşa cum observa şi M3bis, unii dintre cititori au fost mult mai preocupaţi de persoana Dan Voiculescu şi mai puţin de articolul semnat de domnia sa (prin urmare, şi-a ales bine subiectul, a intuit ce-l aşteaptă). Nu vom renunţa însă la această colaborare, în ciuda faptului că unii ne-au ameninţat că nu ne mai citesc, iar alţii s-au declarat dezamăgiţi („ce bun era Daily Cotcodac înainte şi ce prost e acum, că scrie Voiculescu!”). Până la urmă, dacă dl. Dan Voiculescu şi-a asumat riscul de a veni în faţa unor oameni care i-ar putea fi ostili, ne asumăm şi noi riscul de a pierde câţiva cititori.

În plus, nu e mai bine să-l ţinem noi ocupat aici, pe blog, decât să aibă prea mult timp liber şi să fure din banii poporului, să dirijeze serviciile sau să ameninţe oamenii că pune Antenele pe ei?

Share:

39 comments

  1. Lucifer 23 September, 2009 at 14:58

    Daaaa…si sa dea neste premii simbolice de 50 000 EUR sa scap si eu de datoriile ce se intind pe 30 de ani (in conditiile in care nu am atatia ani de viata 🙂 )
    Bine-nteles, sa fie cash nu in carti ca nu imi incap carti de 50 000 EUR in biblioteca decat daca costa vreo 2000 EUR bucata

  2. N.A. 23 September, 2009 at 15:02

    Total de acord, sefu’!
    P.S. – Si cand mai trantiti un articol de-ala percutant de-al dumneavoastra? 😉

  3. mifty 23 September, 2009 at 15:03

    @Lucifer: şi să-i ia pâinea de la gură lu’ berbec ali??? 😀

    @N/A: nu cumva salahoreşti şi mneatale pe tarlalele intactului??? 😀

  4. Lucifer 23 September, 2009 at 15:04

    daca ma scapa de datorii poate sa ia painea cui vrea 😀

  5. 4mall 23 September, 2009 at 15:25

    Julica, ma declar discriminat! Pai ce, numai M3bis a combatut? Sau daca nu mai sunt sef interimar nu ma mai bagi in zeama? Sau traficul meu nu e bun?

  6. Groparu 23 September, 2009 at 15:27

    Da, ma, stiu la ce v-ati gandit: daca pana si Groparu (!!!) poate posta la noi pe sait,.. de ce nu si Felix?

  7. N.A. 23 September, 2009 at 15:30

    @mifty – Doar pe-ale tiranului nost’.. Ca lui ii era adresata linguseala 😀

  8. M3bis 23 September, 2009 at 15:34

    @4mall
    Dacă mai dădeai pe la sendecat băgai de seamă că nici eu nu mai sunt interimar. Că s-a-ntors baronul din concediu. Chit că o dă pe poezii în ultimul timp, el e şef la sendecat.
    @Gropare
    Fiecare cu bucăţica lui. Tu scrii de-ale tale, Voiculescu de-ale lui. Urma alege.

  9. 4mall 23 September, 2009 at 15:46

    @groparu: Mai, tu incerci sa o dai de gard, dupa ce l-ai criticat pe julica?
    @m3bis: Mda…asta e soarta noastra, a presedintilor…

  10. kuk 23 September, 2009 at 15:49

    pai atunci pe cind vedem o scriitura de lui Vanghelie , sau Banel – alte doua genii carpatine .
    noi ne-am burzulit cind l-am vazut pe PREACINSTITUL SI DIZIDENTUL Voiculescu pe DC , pentru ca sintem satui de cinstea , onestitatea si devotamentul sau vis-a-vis de poporu’ ruman.

  11. Auggie 23 September, 2009 at 15:51

    cind ziceam si eu ca dau de un blog fara vre-un antenist stanlaptopist dau de seful lor care scrie, si scrie PROST. Ia sa vedem mai merge comanda aia delete din rss reader ?

  12. andrei 23 September, 2009 at 16:16

    ati fi putut sa il invitati si pe Gigi Becali si scrie. pacat ca nu stie …

  13. warlock 23 September, 2009 at 16:27

    Iulica … ma declar si eu discriminat … eu de ce nu am voie sa pun cate un post lai reusit la tine pe blog … recunosc … nu scriu totul la calitate excelenta … dar am si eu momentele mele 😀

  14. Porcusorul Radioactiv 23 September, 2009 at 16:28

    Oameni buni. Julius. Hai sa nu fim ipocriti si sa nu ne facem ca nu intelegem. Nu cred ca intereseaza pe nimeni cati bani are nenea respectivul. Evident ca poate sa scrie oriunde si are si are si el aceleasi drepturi.

    Ideea e “cine e nenea Voiculescu”? Sau cine a fost. Si stim cu totii cine a fost si cine este. Prin simpla asociere a unui asemenea personaj cu un blog care nu e rau, imaginea se strica. Bine, poate fi compensata de banii pe care ma gandesc ca i-ati primit. Si oricum o sa aduca mai multi cititori decat o sa pierdeti. Asta conteaza pana la urma, nu ?

  15. N.A. 23 September, 2009 at 16:42

    @porcusorul radioactiv – Pe mine ma lasa rece tot ce a fost, ce a facut.. Ai dovezi concrete, ceva? Oricum eu nu mai merg la vot, deci din partea mea nu e prea castigat, chiar daca ma castiga de cititoare. Da’ macar sunt open-minded si fac diferenta intre politica si scriitura. Chiar au fost multi oameni de litere care s-au jucat si de-a politica si au fost varza intr-un domeniu si sclipitori intr-altul.. (ok, nu zic ca e om de litere, ca scrie capodopere, vroiam doar sa subliniez ca omu’ poate avea si laturi pozitive)

  16. chupacabra 23 September, 2009 at 16:43

    el presidente Julius, daca tot e vorba de libertate, si momentan avem un tiran (cu sindicat impotriva lui) si un mogul (cu cititori impotriva lui), eu zic ca fiecare cititor sa iti trimita cate un text, pe care sa il publici cand nu ai ce publica pe aici, si sa vezi dupa aia ca DailyCotcodac va avea si cititori contra cititori !!! 😉

  17. JULIUS 23 September, 2009 at 16:51

    @porcusorul radioactiv: daca am fi magari reactivi, ti-am ura sa castigi exact cati bani am luat noi de la voiculescu. cat despre cititori, nu credem ca o sa pierdem mai multi de 10, pe numaratelea. noi tot aia suntem.
    @chunpacabra: un concurs de texte vom face in curand, cu premii consistente. asa ca apuca-te de scris, esti primul care stie 😀

  18. Porcusorul Radioactiv 23 September, 2009 at 17:01

    @N.A. Succes la citit atunci.

    @Julius: Nu vreau sa continui o polemica fara sens, nici nu v-am acuzat ca ati luat bani, si pana la urma nici nu ar fi un lucru de acuzat. Fiecare face ce vrea cu blogul lui. Doar am atras atentia cui vrea sa vada ca anumite asocieri pot strica mai mult decat ajuta. Si ca lupii sunt tot lupi, indiferent de culoarea blanii de oaie sub care vin. Succes in continuare.

  19. eftimie 23 September, 2009 at 17:15

    Haide bre, nu te lăsa intimidat. Câţi blogări se pot lăuda că au angajaţi diverşi moguli să scrie la ei pe site?

    Să punem mogulii la muncă!

  20. cronos 23 September, 2009 at 17:27

    lasati ideile preconcepute. cititi ce scrie omu’. aveti umpic de incredere in Julius. mogulu’ nu scrie prost i-am citit si io blogu’

  21. Twitted by eftimie 23 September, 2009 at 18:42

    […] This post was Twitted by eftimie […]

  22. Arhi 23 September, 2009 at 19:04

    te-ai umplut de smegma din cap pana in picioare. vai de capul tau ala sec… sa compromiti un brand atat de bine lucrat, chiar acum.

  23. JULIUS 23 September, 2009 at 19:09

    @arhi: eu am venit la tine pe site sa te fac cap sec si sa-ti spun ce sa scrii? te intreb…

  24. yeonsaeng 23 September, 2009 at 19:12

    @julius
    eu de-aici nu plec nici daca-mi deschizi usa :d. poa` sa scrie si basescu si ceausescu si bunicasa…

  25. JULIUS 23 September, 2009 at 19:18

    @yeonsaeng: cum ar fi sa-l gasesc pe Ceau viu pe insula aia si sa-l pun sa scrie pe Daily Cotcodac? Poate ne spune si unde-s banii lui, ca Voiculescu zice ca nu-s la el 😀

  26. Somebody 23 September, 2009 at 19:28

    Hai sa fim serioso. Fiecare are o apartenenta politica sau alta, sau e chiar “ateu” politic. Dar sa nu contestam anumite calitati chiar si aluia care ni se pare noua ca fura, trage, minte, sparge, omoara (de fapt, they all do). Poate omul scrie bine (desi inca nu m-a convins). Insa si Julius a avut postari mai slabe. De la 5 in sus putem tipa sa-l dea afara daca nu ne place. Si la o adica, nu-l suport, nu citesc. Peace.

  27. Somebody 23 September, 2009 at 19:29

    Apropo, astept inca un gugal te ajuta, dar nu te face mai destept. Ar trebui sa fi devenit si mai interesant.

  28. yeonsaeng 23 September, 2009 at 19:35

    @julius
    am inteles aluzia,sefu…aacu` ma`c sa cer Sendicatului invoire pe o perioada nelimitata pana ma`ntorc din insula aia cu ceausescu de mana. sa vezi atunci texte pe DC..si comentariii unu si unu…n`o mai zice nimeni pas

  29. M3bis 23 September, 2009 at 19:36

    @Julius
    Nu pune la suflet ce zice arhi. Că la ţâţe lăsate şi anunţuri de vânzare sunt toţi meseriaşi. Dar când e să fie obiectivi, pas.

  30. Moroi 23 September, 2009 at 20:36

    Hmmm..eu chiar nu am zis nimic de Mogul sau glume expirate cu Felix sau mai ştiu eu …ce! Chiar textul a fost slăbuţ..totuşi nu am nici o problemă că domnul Voiculescu scrie aici. Totuşi…domnule Julius, sunt curios de un lucru. Oare ce se întâmpla dacă Domnul Voiculescu scria sub un pseudonim vreo 2-3 posturi (fără să-i trâmbiţaţi venirea pe Daily) ?? Oare lumea asta anti-securistă, îl aplauda şi după ce îşi divulga identitatea, brusc ne transformăm în lupi moralişti? Oare va fi aplaudat şi după aia hulit deşi textele sunt aceleaşi ? Hmmm, mă întreb… Nici acum nu este târziu să încercaţi trucul ăsta. Din păcate mintea umană este guvernată de prejudecăţi… Nu citim textul, ci citim “omul”. Cred că dacă scriaţi dvs. acelaşi text, nu era aşa mare bălăcăreală… Succes în continuare.

    p.s.Nu am înţeles ce a vrut să zică domnul Arhi? de unde a scos jignirile astea gratuite? Vă cunoaşteţi? Mi se pare un om cu capul pe umeri…

  31. oake 23 September, 2009 at 20:57

    Problema e ca (POATE) nimeni nu s-ar fi legat de persoana Dan Voiculescu daca articolul ar fi fost despre orice altceva decat despre persoana sa insasi. In felul asta nu poti ataca articolul fara a ataca, implicit, si persoana. Asa ca astept cu nerabdare urmatorul post in care dl. Voiculescu sa se dovedeasca demn de a posta pe DC. Ca altfel imi iau bocceluta si ma mut.

  32. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 21:22

    @ tovarăşe Julius
    Deci, pe cetăţeanul DV l-ai băgat din prima la “Echipa DC”, iar pe noi nici nu te gândeşti s-o faci. N-aveam pretenţii de vedete, ci numa’ un loc acolo în blogroll. Urât din partea ta, Tiranule! Nţţ, nţţ!
    Sendicalişti, adunarea la sediu!!!

  33. Radu C 23 September, 2009 at 21:30

    Ma, voi n-aveti butoane cu “postul anterior” si “postul urmator” sau is eu chior?

  34. lulu 23 September, 2009 at 22:08

    @Radu C
    Noi, moentan, restauram sclavia, luam dreptul de vot femeilor si-l luam la cataroaie pe ala de nu indrazneste sa ridice primul piatra.
    Butoanele urmeaza. Dupa ce castigam sau pierdem la barbut culoarea politica.

  35. N.A. 23 September, 2009 at 22:22

    @arhi – Mars inapoi in cloaca ta!

  36. Ilie Pintilie 23 September, 2009 at 23:03

    Slabut, tare slabut. O dati pe dupa tufis oricum, deci n-are rost sa va acuz ca v-ati anturat cu mogulul pentru trafic, bani, femei, faima si putere sau alte interese oculte. In schimb, in nota nediscriminanta, de ce nu invitati si alti bloggeri mai sarmani dar mai priceputi in ale mestesugului sa scrie pe DC?(in ton de idee si nu de acuza).
    Fara sa fiu rautacios, in afara de autoironia cam de prost gust, articolul cu pricina nu pare deloc interesant, si e scris cu un aer total nedemn de conduita clasei proletare. Asa nu!

  37. Newsted 24 September, 2009 at 00:03

    Pun pariu ca daca ar fi semnat articolul cu un pseudonim si nu s-ar fi anuntat in prealabil cine este, nu ar fi fost toate aceste proteste. Cine e Voiculescu, ce a facut, ce n-a facut, de ce trebuie combatut, etc? Chiar…cine e Voiculescu?
    Omul scrie, bine sau rau si a fost adus pe blogul asta. Cui nu-i place…nu citeste, ce e asa greu? Sau acum transformati DC in Steaua? Becali!!!Pleaca din Ghencea!!!
    Cam asa vad reactia voastra…

  38. si-la-vara-cald 24 September, 2009 at 10:55

    @Radu Alexandru
    Buruienos esti, bre! 😀

  39. cln 24 September, 2009 at 15:29

    @Ilie de ce?
    pentru ca un bloger anonim n-ar face asa valuri precum inculpatul

Leave a reply