Postul nu e post destul

Răspunsul nostru ferm la revendicările cititorilor

Dragi cititori ai revistei Daily Cotcodac,

În urma parcurgerii cu mare atenţie a listei de revendicări, după o analiză serioasă, după ce s-a gândit, iubitul nostru Tiran a decis că absolut toate doleanţele voastre sunt perfect îndreptăţite şi se încadrează în spiritul egalităţii şi echităţii socialiste promovat de Daily Cotcodac. Desigur, există unele aspecte mai puţin plăcute, rămâneri în urmă în unele domenii, însă vă asigurăm că Tovarăşul luptă neabătut pentru îndreptarea acestor neajunsuri, pentru propăşirea revistei noastre, pe care, cu îndreptăţită mândrie, o numim Daily Cotcodac. Dar, iată răspunsurile punctuale:

1. Tovarăşul Julius Constantinescu se obligă să răspundă mai des la comentariile voastre şi vă asigură de întreaga sa preţuire, chiar şi atunci când postaţi un comentariu care altora li s-ar putea părea uşor tâmpit.
2. Frecvenţa cu care apar textele pe Daily Cotcodac este o problemă care nu i se poate imputa în nici un fel Tovarăşului – după cum ştiţi, el scrie cel puţin două texte pe zi, alţii nu prea scriu (chiar nu înţelegem de ce, din moment ce nu îi plătim n-ar avea nici un motiv să încerce să tragă chiulul).
3. Tovarăşul acceptă cu plăcere să le facă un picuţ de curte tovărăşicilor de pe DC, cu condiţia să n-o păţească iar pe aia cu “Plus… plus un pumn în faţă, fraiere!”.
4. Chiar în acest moment, o echipă de programatori a răspuns chemării vibrante a Tovarăşului şi lucrează la butonul de editare a comentariilor după indicaţiile preţioase trasate de Primul Programator al Ţării.
5. Schimbarea cromatică a site-ului va veni odată cu schimbarea întregii teme. E o problemă care ne preocupă, însă, din păcate, îngreunată de lipsa fondurilor. Cu alte cuvinte, n-avem, bre, bani să ne tragem o temă opulentă, capitalistă, momentan trebuie să ne mulţumim cu această temă săracă, dar, totuşi, cinstită. Căutăm voluntari.
6. Nici această revendicare nu ştim dacă se poate rezolva tehnic (vezi şi punctul 5).

De asemenea, ne cerem scuze ultimilor câştigători ai concursului Vrei să fii tocilar? pentru că n-au ajuns încă la ei cărţile. Tovarăşul Julius Constantinescu vă promite o mare adunare naţională populară, eventual la cantina sindicatului, unde va decerna personal premiile, iar doritorii îi vor putea înmâna cereri şi petiţii.
Tovarăşul mulţumeşte întregului colectiv de cititori, considera conflictul de muncă închis şi vă invită să îi adresaţi personal orice fel de cerere, mai puţin în căsătorie, pe adresa de e-mail dailycotcodac@gmail.com.

În încheiere, transmitem mesajul Tovarăşului Julius Constanstantinescu:

Viva la revolucion! Vive le France! Vivi, trimiţi şi tu un text?

Share:

85 comments

 1. yeonsaeng 16 September, 2009 at 20:21

  eeh,asa parca mai vii de-acasa..

 2. JULIUS 16 September, 2009 at 20:25

  @yeonsaeng, frumusico ( 😀 ) :sa vad si pe voi cum veniti de-acasa, ca tre’ sa urcam cu traficul, in zelist, lupta continua, dar cu altii 😀

 3. yeonsaeng 16 September, 2009 at 20:32

  @j
  auuuch,da te-ai cam pus pe respectat regulile,frumuselule (:D) [noi,fetele,ne-am asumat riscu sa facem baietilor cotetz]

 4. aNDRIIpOPA 16 September, 2009 at 20:51

  Hmmm… Nu erau cam putine cererile sindicatului? Nu de alta dar prea repede s-au rezolvat!

 5. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 20:53

  @yo
  Ce picaşi, fată, aşa în freză la prima ocheadă a Tiranului! Abţine-te un pic, ce naiba!
  @Julius
  Deci, Mogulule. Cu editare zici c-o dregi mata cât de cât. Cu culorile nu prea mă-nteresează, că 4mallul suspina dupe ele, într-o fază când învinsese pasămite latura lui feminină. De făcut mai des printre noi, recunosc că te faci. Cu cărţile, te mai păsuim, că oameni suntem. Da’ cu TOPU’?! Păi ăla noi trebe’ să-l facem. Că noi ne tocim deştele cu comentariile. Curte văd că începuşi să faci. Ţi-ncerci mâna cu yo, că-i mai neesperimentată, că cu mine n-avusăşi coraj… Noi ne-am referit la alt fel de curte, da’, mă rog… Şi ultimul şi cel mai important: cipăndeilii! Omagialu’, bre. Spectacol de strâns fonduri pentru oropsiţi. Io am promis că nici nu mă uit la ei, că tai belete la intrare. Hai că vă dăm, în contrapartidă şi noi unu’, cu puicuţele din ogradă! Deci.
  Şi aştept şi primă, că am postat în draci, chiar şi la subiectele la care nu mă pricepeam. Da-nţelege şi mata că începură şicolile şi se-ntoarseră oamenii la serviciuri. Las’ că te urcăm noi în Z, Ţ sau Ipsilon list, că-n aia a lu Schilndler cre’ că nu vrei…

 6. JULIUS 16 September, 2009 at 20:59

  @slvc (uu, sexoaso!) : o sa facem si concurs cu topul, ideea lui e sa-i cucereasca pe cititorii noi.
  cipandeili n-avem, iar pe mine ma cam jeneaza sciaticul pentru un dans in costum de pompier, dar sa vedem, poate vrea domnul, sau domnul…

 7. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:03

  @aNDRIIpOPA
  Asta e, că parcă NU s-au rezolvat decât o mică,foooarte mică parte. Da’ noi vom face grevă japoneză. Sau, mai bine franceză, că tot îi plac lui galicii. Adică o să postăm mai abitir ca înainte, să vadă ce muncitori harnici ar pierde dacă nu-i atent cu noi. Vom purta banderole roş-alb-albastre pe mână!
  Vin cu amănunte mai târziu!

 8. sebra 16 September, 2009 at 21:04

  Mai da Julius a cedat prea usor,nici macar n-a cerut sa venim la masa negocierilor 😐
  Ori asta inseamna ca ne-a desfiintat rapid!

 9. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:09

  si concurs cu topul, ideea lui e sa-i cucereasca pe cititorii noi.
  Păi io-s nouă la cap de fiecare dată, că uit repede!
  Gata, pă mine m-ai dat pă spate cu “sexouasa”, că asta şi voiam, să mi să recunoască meritele. Nu văd cum o să faci cu moţatele ălelante, că-s întărâtate rău pe mata. Şi nici aşa înţelegătoare ca mine cu durerile omului. Da’ las că încerc să le domolesc.
  Oricum…. (mersi), că dacă aveam editare, scriam în şoaptă.

 10. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:13

  @Julius
  Ce ţ-am zis io! 😉
  Vezi la sebra? Luptătoare de-a noastră tenace!
  @sebra
  Hai un pic la sediu, să te lămuresc! Hai, frumu;ico!

 11. 4mall 16 September, 2009 at 21:16

  @slvc, andripopa: Ba frate, oricum ai da-o, voua tot va pute! Daca ne dadea flit, sareati de poponetz in sus! Acum ca a acceptat toata lizda, vezi doamne aia nu ne intereseaza ca era cererea lui 4mall, cealalta oricum nu era importanta, ba de fapt erau prea putine, si tot asa! In loc sa va bucurati ca ati avut parte de primul sef de sindicat care a si primit ceea ce a cerut, voi tot nemultumiti sunteti! Si stiti ce se spune despre nemultumit…

 12. yeonsaeng 16 September, 2009 at 21:19

  lumeeeeeeeee,luuuuuuumeeeeeeeeeeeee, am vesti de la Maria Sa Regele Megarus Floriolus al patrusutecinspelea
  @slvc
  ca sa vezi,secsoaso,ca tot la fosta il trage ata…cat despre curtea facuta de Maria Sa Celalat Megar,io zic ca incepe si el de unde-i vine mai usor…la iarna ne-o fi mai greu cand da viscolu,da las ca ne prescrie dr. ala vestit,sendricioiu parca,niste antiooare ..doar suntem fete cu printzipii,ce aripioara mea

 13. yeonsaeng 16 September, 2009 at 21:21

  @4mall
  tiran ca a nostru nimeni n-are =>EU sunt multumita ( daca aveam buton de edit,o ziceam printre dinti)

 14. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:23

  @4mall
  Măi, io am declarat pe faţă că-s mulţimită! Deocamdată. Mie mi s-a dat. N-am ce-ţi face că ţie nu vrea să-ţi dea decât când schimbă saitul şi tema. Părerea mea e că pentru culoarea pe care o vrei tu, trebuie să se reorienteze spre ceva gen: Ţcu ce ne asortăm eşarfa, cu borseta sau cu pantofiorii de lac”, şi încă nu-i pregătit sufleteşte.
  Nah!

 15. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:28

  @yo
  Fată, nu te cred! Dacă Regele era prin zonă, întâi îmi dădea mie onoru’! Io cre’ că te-a păcălit Ălălant Florian, clona. Nu renunţă el Flo-King la pepenaşii mei de dragu’ aripioarelor tale OBOSITE! Nah!
  🙁
  Conflictu’ s-a terminat, trăiască conflictu’!

 16. yeonsaeng 16 September, 2009 at 21:38

  @slvc
  ma jur pe ciufuletzu meu galbior ca EL era!!! EL in persoana…a fost la mine acasa,fata !! daca-ti spun…acu,cica asteapta ravas de la mine,da n-am curier..
  fataaa,asa-i ca ti s-a facut de-o plimbarica?

 17. yeonsaeng 16 September, 2009 at 21:39

  cica “ajax edit comments”..de ce nu tix? sau axion?

 18. yeonsaeng 16 September, 2009 at 21:41

  aaaaa! si cu ajaxu asta m-am vazut si in oglinda..s-a cam pleostit motzu de-atata mirare..in rest,totu-i ochei

  da eu cum fac cu ravasu??

 19. Florian 16 September, 2009 at 21:43

  yo
  Mare dreptate ai.

  şlvc
  Mare dreptate ai şi tu.

 20. hera 16 September, 2009 at 21:45

  Pai eu una ma ofer voluntara la schimbatu temei, mult iubite si stimate conducator, ca sunt cam designer de fel, da imi trebe inca un voluntar care sa stie sa si implementeze respectivul produs al mintii mele. Portofoliu la cerere, sa nu ziceti ca imi fac reclama…

 21. JULIUS 16 September, 2009 at 21:46

  Inca o data, m-am tinut de cuvant! Aveti buton de editare, stripiliticilor!

 22. JULIUS 16 September, 2009 at 21:47

  @hera: te-am notat, mersi, esti pe lista

 23. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:48

  @yo
  Îţi mai spusei o dată, da’ cre’ că trebe să mă-nfoi la tine, să-ţi reabilitez pufuleţu’ ăla de pe frunte cu palma! Nu-i EL! Şi, de când îs io mesajeru’ teu?!
  🙁

 24. bogho 16 September, 2009 at 21:49

  ai putea sa pui si un sistem de vot atat pentru articole, cat si pentru comentarii

 25. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:51

  Măi, ori pe ce aş apăsa, counting-u’ ăsta tot merge, si-mi aminteşte cât de trecătoare-i viaţa, şi m-apucă aşa un plâns… Cre’ c-o să-l dau în judecată pe Julius că-mi provoacă angoase existenţiale. Dreaku’ m-a pus să-i cer editare! 🙁

 26. Florian 16 September, 2009 at 21:54

  @şlvc
  Indrăzneşti să-ţi renegi Regele, ingrato? Mă voi duce îndată la Sindicat să-ţi arăt măgarul, să te văd dacă nici pe el nu-l recunoşti.

 27. sebra 16 September, 2009 at 21:57

  n-am nimic de comentat,doar am vrut sa vad daca am si eu buton din ala

 28. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 21:58

  @yo
  Da, dragă, avusăşi dreptate! (Iar! :(). Mi-a trimis şi mie depeşă. Vineee! Facem pace până atunci, şi vedem noi mai departe. Te-am mai învins odată, a doua oară mi-o fi floare la pălărie! Experenţa-nvinge. Vedem noi care pe care, ciufulito! Hai dincolo să stăm o ţâră de vorbă ca-ntre femei mature! 😉

 29. yeonsaeng 16 September, 2009 at 21:59

  @slvc
  hihihi..ti-am zis ca am dreptate. hai pa, ca ma`c in bucatarie sa-mi ung ciufu cu olei..apai cum daca nu sta

  @j
  preaslaviteinaltateimaparateasaecaaijuratcumanapeberecanebagiin samanumaodataladoojdezile?
  asa-i,asa-i

  @flo
  si cum a fost sejuru?

 30. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:25

  @yo
  Fată, iar dat în bâlbâială! L-ai dus o dată de nas cu schema asta, a dooa oară nu mai pică el în freză, că te vede cât eşti de fezandată! Şi nu mai da ochii ăia peste cap, că ţi-i pun imediat în ax! Eeee! 🙁

 31. sor'sa (lu' Arsulici) 16 September, 2009 at 22:25

  Dragul meu Obelix,

  În calitate de revendicator independent, doresc a-ţi cere să schimbi naibii moto-ul ăla expirat (da, e expirat, am slăbit 5 (cinci) kile), că s-o fi plictisit lumea de el!

  Later edit: Am făcut clic să editez, că-i cool, da’ n-am editat nimic, că io-s inteligentă din prima 😀

 32. Florian 16 September, 2009 at 22:29

  @yo
  Ce sejur, fosto, am fost la cursuri regale de luptă impotriva Tiranilor. Să vezi de mâine aplicaţii, Hiroshima şi Nagasaki la un loc sunt un biet sughiţ pe lângă ce- fi pe aici.

 33. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:29

  Măi, Tirane, io m-am obişnuit fără Edit.Mie să mi-l scoţi, că până-mi apare textu’ mă răzgândesc de enşpe mii de ori şi tot butonez de m-apucă zgârciurile la sinapse!

 34. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:31

  Mey, voi imi vede’i textu’ de la 10,25, ca mie nu mi-a disparut butonu’ ala de editare! Io-te, frate, ce nervi imi facui! Ce-mi trebui mie sa ma pun in mintea astora!

 35. Florian 16 September, 2009 at 22:32

  @şlvc
  Aşa, fă-o praf, ce pepenaşii tăi (ca să am şi eu pe urmă pe cine alina).

 36. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:33

  E-te ca n-apasai pe boton, si tot ma numara! Mey, mey, mey!!!

 37. lx 16 September, 2009 at 22:35

  … ma ofer eu sa fac alt layout, cu conditia sa vi-l puna altcineva in html/css. Contacteaza-ma pe mail Tovarase, daca esti interesat. Da, gratis, ofc.

 38. Florian 16 September, 2009 at 22:37

  Ia să probez şi io butonul ăla de editare, să văd cum îmi vine. Sper să nu mă strângă pe la coate, că p’ormă-i vai ş’amar.

 39. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:38

  @King-Flo
  Păi nu de alinare vii?! Uite că n-o fac! Că m-am învăţat endependentă de când ai plecat. Şi parcă-am prins şi drag de ea, aşa că acu’ trebe să mă enerveze ca lumea ca s-o trag o ţâră de pufu’ ăla din frunte.
  @yo
  Zii, fată ceva de-nervare! Să-i dăm ăstuia satisfacţie, că iar o ia pe alte căi în cătare de senzaţii tari!

 40. yeonsaeng 16 September, 2009 at 22:47

  @slvc
  tin`te bine ca-i zic

  @floflo

  http://www.youtube.com/watch?v=nTegy6sBQVA -asta e din partea casei,in semn de bun venit

 41. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:48

  Dragă Julius, ca dovadă c-am picat la pace cu tine, uite că ne-am descurcat şi ne-am adus propriul cipăndeil, să nu te mai vaeţi de şăle. Nu ne trebe mai mulţi, că ăsta-i cât toată trupa, cu rezerve cu tot. E drept că a dat de el Yeosaeng, da’ de scos în lume eu o fac. Ia de priveşte! DEDICAŢIE SPECIALĂ DE LA SCDC! Pentru tine!!!
  (V-am zis io că întotdeauna obţin ceva dacă-mi bag în cap?!) http://www.youtube.com/watch?v=nTegy6sBQVA

 42. sor'sa (lu' Arsulici) 16 September, 2009 at 22:52

  @şlvc: nu există bărbaţi graşi, ci doar dorinţă deloc? :)))

 43. Florian 16 September, 2009 at 22:55

  @yoyo
  Ce făcuşi fosto, l-ai nenorocit pe bietul Julius. Doar ţi-am spus dincolo, la Sindicat, că filmul ăla nu ţi l-a dat pentru mine, ci să-l pui mâine pentru toate fetele, în locul cipăndeilor. Acum trebuie să le ţină Tiranul locul, da’ nu-i nici pe departe aşa de sexos ca tipul tău.

 44. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:55

  Suze, mama ei de editare, ca pana ies textele la vedere, ne-ncalecam cu dedicatiile. ASTA E PENTRU JULIUS. Sa faca echipă cu ele când mai merge la jogging!
  http://www.youtube.com/watch?v=7uuxQFEOzcc&feature=related

 45. Florian 16 September, 2009 at 22:58

  @şlvc
  Nu ţi-a ajuns nesătulo că ţi l-a pus yoyo? Păi dacă stai toată noaptea la reluări, pe mine cine mă mai înveleşte cu preşul de la intrare?

 46. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 22:59

  @sor’sa lu’ Ignoratius
  Nu există bărbaţi… graşi, ci doar femei lipsite de răbdare!
  😉

 47. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:01

  @Flo-King
  Noaptea asta, te las cu… pilota! Ştii tu care. Să aibă loc şi mâţa sub ea.
  😀

 48. Florian 16 September, 2009 at 23:02

  @şlvc
  Aoleu, acu’ văzui că tu ai adus partea a doua, cu toată trupa. E clar, mă duc să dorm pe molozul lui Petreanu în noaptea asta.

 49. Florian 16 September, 2009 at 23:05

  @şlvc
  Aşa e, că bine zici, uitasem că Cipcirip e plecat în voiaj cu sârboaica şi mă pregăteam să dorm pe şantier la Petreanu.

 50. yeonsaeng 16 September, 2009 at 23:06

  @floflo
  “tipul MEU”,a?..vedem noi acasa care si cui ii apartine.pana una alta ia si baga o dedicatie acolo,sa ne inseninezi noaptea

 51. yeonsaeng 16 September, 2009 at 23:10

  @slvc
  ai indoieli fata? d`asta ai venit cu toata famelia? hai ca nu te retin,parca aud niste bufnituri..si floflo e firav daca-mi amintesc cum trebe

 52. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:21

  @Fosta famelie regală!
  Staţi aşa că mă’c să dau de mâncare la câini, că ale naibii servitoare-s la spectacolu’ Omagial. Da’ mă-ntorc io la voi, staţi numa aşe!
  Şi vin cu trupa de fete! Ţineţi-vă bine, că-s hotărâte! Ca mine! Şi blonde. Tot ca mine. Ce pepenii mei!

 53. Celălalt Florian 16 September, 2009 at 23:33

  @şlvc

  Deja ai făcut pace cu Tiranul? Ţi-a dat un buton şi te-ai înmuiat, udat aşa repede?

 54. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:38

  @Celălalt Florian,
  Măi, tu n-aveai cumva un 3 şi un bis în coadă?!
  Da, măi, m-am. Că prea mi-erea greu sângură! Ai priceput unde bat?! (Măi, da’ boton cu emoticoane când ne pune, că voiam să-i trag un fâlfâit din gene lu’ domnu’…)
  Hai să vorbim între 4 ochi, că Regele cred că are amnezie. A uitat care-i actuala şi care-i fosta, şi am nevoie de consolare consiliere. Hai, viiiiii?

 55. 4mall 16 September, 2009 at 23:39

  Ce-i aici bre?

 56. yeonsaeng 16 September, 2009 at 23:41

  @4mall
  paranghelie

 57. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:43

  @4moale
  Ia şi tu un cârnat şi-un mic, acilea, şi-o halbă de bere, şi hai să ne veselim, că ne veni Regele-napoi. Îi el o ţâră confuz, că nu mai ştie care-i consoarta şi care zgripţuroaica, da-l lăsăm să se mai hodine, că de mâine începem instrucţia. Stai pe-aproape. Ai vrut trafic, nah, mă, trafic, că mă-nnebunişi de cap cu iel! Trafic ca la casa de nebuni, că nu văd ‘fo diferenţă!

 58. yeonsaeng 16 September, 2009 at 23:46

  @slvc
  ce patisi soro?te-au pus astia de straja la numaratoare?

 59. Celălalt Florian 16 September, 2009 at 23:48

  Probabil că Tiranul îşi umflă acum penele, după ce a văzut cât de uşor sunteţi de manevrat.
  Jos dictatura!

 60. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:48

  @YO
  Fată, io mă visez cu contoru’ ăsta la noapte. Zici că aselenizez şi alta nu! Parcă văd că-mi bat în hublou neşte lunatici, şi am probleme, mah, că nu le ştiu limba. Am auzit că tu ai fost în vizită pa ei o perioadă mai lungă aşa; nu-mi traduci şi mie ce zic? Că-n afara de 3 minutes and 6 seconds, 3 minutes and 5 seconds, 3 minutes and 4 seconds etc. nu pricep mai nimic! Hai, mah, lasă-l pe Rigă să se hodine, nu te mai zbânţui atâta prin faţa lui. Treci la numărat cu mine!

 61. Celălalt Florian 16 September, 2009 at 23:52

  @şlvc

  Trec pe la magazin, cumpăr doo sticle de vin roşu şi vin.

 62. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:54

  @Celălat Flo,
  Aşa-i cum zici, flumosule, zos ditatuia, hâc… da’ ia şi tu un pahar aicea, şi hai să numărăm împheună criptele… cripele… cli… clipele fericite din viaţa noastră care seee duc pe apa sâmbetei… Nu-i păcat să le risipim în conflcite… cionflite… conflite sterile? Uite, ne-a dat tiranu’ boton de Edit. Ce mai vreai! Io-l iau cu mine mâne la servici, că am un boznar secret la poşetă şi n-aveam cu ce să-l umplu… Părerea mea!

 63. Florian 16 September, 2009 at 23:55

  @şlvc
  Păi la contor fusei eu, la ăla de goluri. I-am înfrânt pe spanioli cu 0-2 de le-am zburătăcit penele. Nu vedeţi ce nor de fulgi vine dinspre Sevilla?

 64. şi-la-vară-cald 16 September, 2009 at 23:59

  @Celălalt
  Fii antent: să aduci doo sticle de vin cu vin, înţelegi? 😉 Că duuupe bere… vinu’ mere……. dupe vin… berea-i pelin… măi tată, mă!
  Ia pune, fată nişte muzică acilea…
  Duuupă beeere…

 65. yeonsaeng 17 September, 2009 at 00:04

  @floflo
  si de parf.praf in ochi

  @slvc
  as veni fata,da io abia ce ma descurc cu abecedaru..mai vin si la numarat,apai om ma fac

 66. 4mall 17 September, 2009 at 00:04

  @Florian: Da mah, asta e! Mie imi pare rau de ei, ca au alergat saracii, mai rau ca armatele franceze in plina retragere
  @slvc: Buna bere, bun carnat! Asa da!

 67. yeonsaeng 17 September, 2009 at 00:06

  @slvc
  m-am nascut printre carpaaati,
  din nefericireeeeeee
  intr-o casa cu 5 fraaaati
  si tati in nestireeeeeeee

  tata ii dadea sa beaaaaaa
  vinul cu furtunuuuul
  tragea cu doi boi la pluuug
  el si inca unuuuu

 68. yeonsaeng 17 September, 2009 at 00:06

  @slvc
  acu sa te vad cat te tin picioarele

 69. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:07

  http://www.trilulilu.ro/PRINCESSE/22f352800f7ff7

 70. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:09

  @yo
  Ce zici, fată, ce cu talent mă micş…. măj mic…. mă mişc, măi.
  Io-s aia din miljoc…. din mijcol… de-acolo, măi, aia cu moţ
  ââşc… iu-hu!
  Hai, ţâne ritmu’, ţine-l bineeee…
  Ia-l şi pă Rigă cu tineeee
  iu-huh-hu-hă-hâ-hă-hâ, mah!

 71. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:23

  Mda, v-am cam pus la pământ. Ce să vă fac, bre, dacă n-aveţi antrenament ca Tiranu! Ca Tirănucu, mai bine zis, că-i de gaşcă. Ne-a dat buton de edit. Şi-acu’ ocserv că mi-a pus şi avataru’, nu de alta, da’ să nu uit cine mi-s când scriu. Mânca-l-ar mama pe iel de tirănel-puiuţ-drăguţ. Mâine-l ţuc când l-oi prinde. Nu de alta, da’ merită. Vezi ce bine-i prinde câteodată o grevă ca la mama ei?!
  😀

 72. Florian 17 September, 2009 at 00:30

  @şlvc
  Ziceai mai adineauri că-s confuzat de nu mai ştiu care-i una şi care-i alta, da’ când am plecat eraţi puicuţe aşezate, la coteţele voastre. Acum văz că v-au zăpăcit de cap cipăndeii ăia de vă-nvolburaţi prin poiată ca apucatele, cine ce să mai deosebească în norul ăsta de fulgi. Si a mai apărut şi clona asta a mea, de nici de mine nu mai ştiu care-s io şi care-i el.

 73. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:36

  “Flo
  Stai că-ţi explic

 74. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:42

  @Flo
  Ai stat? Bun.
  Fii atent aici, că în lipsa ta m-am specializat în psihanaliză.
  Deci, te aşezi Măria Ta în faţa oglinzii. Dacă vezi două persoane în loc de una, una dintre ele nu eşti tu, că clona n-are reflexie. Îi cam ca fantomele, da’ nu-i identic. Deci, dat fiind că clonele n-au viaţă prea lungă, dacă ţi se pare că clona eşti tu, faci repede substituirea cu ea, da’ repede, să nu se prindă. Ai Înţeles? După faţa ta, s-ar zice că nu. Fii atent, îţi mai esplic o dată. Deci, te aşezi în faţa oglinzii…_Stai că-ţi explic

 75. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:47

  @Riga Flo
  Unde te-ai dus, măi, că n-am terminat. Deci, te aşezi în faţa…
  N-ai cu cine, măi, n-ai cu cine!
  Nu le place psihanaliza şi pace bună!
  Mă’c şi io la culcare, că am o durere de cap… Cred că de la stres. Nu, că vinu’ era proaspăt. Şi berea. Şi le-am şi luat în ordinea prescrisă de dom’ doctor. De la stres îi, musai de-acolo.
  Avem boton de edit, mah!

 76. Florian 17 September, 2009 at 00:48

  @şlvc
  Ce-i cu vocalizele astea pe tine, ţi-au pus şi limba pe moaţe la şedinţele alea de spa? Măcar pepenaşii să fi scăpat nevătămaţi. Văd eu mâine, că în noaptea asta bag samă că ţi-ai aranjat o degustare de vin şi alte alea cu clona.

 77. Florian 17 September, 2009 at 00:51

  Na c-au dispărut vocalizele cu „ai stat, ai¬_stat” şi ce mai era pe acolo. După ce că eram noi bolânzi, ne-a mai zăpăcit şi Tiranul cu butonul lui.

 78. Florian 17 September, 2009 at 00:55

  @şlvc
  La spa-ul ăla cu electroşocuri te legau de pat şi deasupra aveai oglinzi? Că doar aşa s-ar explica psihanaliza ta bulversantă şi bulversată.

 79. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 00:55

  @Flo-King
  Ah, te-ai întors.
  Nu ţi-a ajuns! Bag sama c-ai prins drag de psihanaliză…
  Bine!
  Hai că-ţi mai esplic o dată, da’ fii atent…
  Deci, te-aşezi Măria Ta în faţa oglinzii…

 80. Florian 17 September, 2009 at 01:01

  @şlvc
  Offf, cum crezi tu că mă păcăleşti de fiecare dată cu durerile astea de cap. Acum ştiu deja ce urmează, îmi zici că te duci să iei o gură de aer şi dimineaţă vii mirosind a vin roşu şi a trabucuri. Nu-i nimic, mă duc la fosta, s-o îndura să mă învelească şi pe mine cu un colţ de pilotă, că-mi ajunge să mi-l trag şi peste cap.

 81. Celălalt Florian 17 September, 2009 at 01:07

  @şlvc
  Termină cu sf-urile cu clone, psihanalize, fantome ş.a. Eu şi cele doo sticle de vin cu vin te aşteptăm în cealaltă cameră la consiliere.

 82. şi-la-vară-cald 17 September, 2009 at 01:26

  @Celălalt.
  Care Celălalt, că m-aţi tăhuit de cap? Clona? Ia vino să te pun în faţa oglinzii, că vreau să verific ceva…

 83. cristi 17 September, 2009 at 08:36

  Salutare drag colectiv, azi ma simt cuprins de niscaiva spirit civic si m-am gandit sa imi ofer serviciile de pseudodesigner, am inteles ca ar mai fi ceva contracandidati, asadarsiprinurmare va sugerez oraganizarea unui mic concurs…ha?!?

 84. 4mall 17 September, 2009 at 08:52

  Julicaaaaaaaaaaaaa, ziceai ca ne raspunzi mai des! Vezi bre, ca se inghesuie lumea sa iti dizainuiasca saitul!

 85. si-la-vara-cald 17 September, 2009 at 10:28

  @4mall
  (Observi ca nu-ti mai zic 4moale, ca bag sama ca te-ntarisi din nou. Tzi-a trecut faza cu rozu’. Imi place cum l-ai apostrofat pe Tiranache!)
  Pey, vezi ce repede-si uita promisiunile? Pey, n-aveam noi dreptate sa ne sindicalim impotriva lui?
  Pey da, da’ tot io vin si zic: “Lasati, bre, omu’ sa doarma, ca a postat pana noaptea tarziu, cand voi le soileati. Veniti si voi mai pe la pranz asha, ca musai va raspunde!”
  Si nu mai lasa totu’ in grija LUI, pune mana de fa o lista ceva, sa aibe pe ce lucra cand face ochi! Eeei! Numa’ sa dai ordine stii. Vezi ca aici nu esti la sendicat! 😀

Leave a reply