Postul nu e post destul

Mâna care tremură

Dan Voiculescu

Am o întrebare. Pentru cititori inteligenţi. Colegii din Parlament n-au fost în stare să mă lămurească.

Întrebarea este: ”De ce le tremură glasul, mâna, genunchii celor care se întâlnesc cu Voiculescu?”. Nu întâmpin pe nimeni cu ”bau”. Nu sunt înconjurat de gorile. Dau ”Bună ziua” si cedez locul doamnelor când e nevoie. Si-atunci?

Eu mă gândesc la trei scenarii. Ca să spargem gheaţa:

1. Scenariul ”Bond”. Sau ”Carlos”.

Povestea cu Securitatea a prins. Deci, cand nimeresc in aceeasi camera cu mine, oamenii se gândesc că stau lângă generalul secret al lui Ceauşescu. Lângă un tip trecut prin case conspirative, aventuri cu agenţi americani, urmăriri prin Berlinul de Est. Îşi imaginează nopţile în care traficam armament prin cine ştie ce port african, bătându-mă pe burtă cu piraţii. Sau zilele din decembrie ’89 când, strecurându-mă printre graniţe, bănci, CIA, Mossad şi KGB, am cărat tacticos banii lui Ceauşescu în propriile conturi. Ca o furnicuţă sub acoperire.

Şi-atunci, cum naiba să nu-ţi fie frică?

2. Scenariul ”Trimit Antenele!”

Aici mă gândesc că funcţionează mitul directorului de la ”Scânteia”. Care, daca nu era servit corespunzător într-un magazin sau la o benzinarie, trimitea reporterii să critice puţin, constructiv, unitatea cu pricina. Şi, uite aşa, venind la zi, tremură şi mâna băiatului care-mi pune ciorba in fata: ”Că dacă sare vreo picatura, mă trezesc cu o campanie denigratoare de presă…”

3. Scenariul ”Mogulul contra statului”

Din câte am înţeles eu de la preşedintele României, statul condus de domnia sa merge prost din cauza lui Vântu, Patriciu şi Voiculescu. Mii de funcţionari dau cu reforma în gard pentru că aşa vor mogulii. Cu poliţia ne distrăm la micul dejun. Armata şi serviciile secrete nu mişcă-n front.

Şi-atunci, din nou, cum naiba să nu-ţi fie frică?

Share:

137 comments

  1. Cool-mogul la Daily Cotcodac 23 September, 2009 at 00:52

    […] sunat să-mi spună că, în sfârşit, mogulul s-a decis şi că publică primul text în Daily Cotcodac. Julius, mereu preocupat de binele meu, m-a anunţat că mi-a pus şi mie o vorbă bună la mogul. […]

  2. punKreas 23 September, 2009 at 01:20

    Domnu’ Mogul, am si eu o intrebare: de ce nu va plac micii? Mai bine zis, de ce i-ati aruncat ca pe niste grenade in celebrul filmulet de la cronica carcotasilor? 😀

  3. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 01:26

    Domnule Mogul,
    Chestia aia cu conturile lui Ceauşescu, nu mă prea interesează, că la stilu’ meu de a-mi administra banii, îi flituiam demult şi s-a legea prafu’, aşa că… cine i-o luat, să-i fie de bine….
    Aia cu “Antenele”, iar nu mă-nteresează, că n-am bodegă sau alte ălea prin care umbli mătăluţă…
    Mai rămâne aia cu reforma dată de gard. Ce-avuşăşi, bre, cu gardu’, că abia îl pusasăm şi-l văcsisăm?!

  4. Radu C 23 September, 2009 at 03:05

    Si acu’ vii si pe bloguri, ca sa ne cacam toti pe noi [de ras] 😛

    Eu unul ma duc sa-mi schimb chilotii, brb 😀

  5. Motanul miaună pe Daily Cotcodac » visurat.ro 23 September, 2009 at 03:57

    […] site-ului. Ei bine, canci. A inceput cu un articol in care se vede de la distanta cat de mult sufera de el (chiar daca pare la caterinca) si in care se plange ca tremura lumea cand se intalneste cu el, din […]

  6. silence 23 September, 2009 at 06:23

    aloo…sindicatul? si aici trebuie sa luam la misto sau doar Julius e tinta?

  7. vasilissa 23 September, 2009 at 06:50

    mogulule, raspunsul e simplu: nu ti-ai ales bine parlamentul…

  8. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 07:53

    @silence
    Azi e zi de figuri liber alese, deci, cum ţi-i voia!

  9. M3bis 23 September, 2009 at 07:58

    Domnu’ Voiculescu. Într-adevăr, nu-ntâmpinaţi pe nimeni cu “bau”. Da ştiţi ce privire-aveţi? Mi-aduce aminte de tata, când se pregătea să scoată cureaua.

  10. lx 23 September, 2009 at 08:00

    … slab. Ne asteptam la o gluma/un banc ceva. In schimb, mi s-a facut pielea gaina! Aseara in Dristor am auzit scandal mare si sirene: JULIUS, mai traiesti?

  11. yeonsaeng 23 September, 2009 at 08:29

    @slvc
    mi se pare mie sau…? ia sa vii pe la mine

  12. add 23 September, 2009 at 08:48

    nu esti funny deloc. Julius da-l afara ca-ti strica pravalia.

  13. karmapolice 23 September, 2009 at 08:52

    si v-ati facut blog pentru ca…
    ah, da.vreti sa impartasiti cu poporul ur insights?

  14. mihai 23 September, 2009 at 09:05

    de rahat articolul. Daily cotcodac nu mai e in feedul meu rss.

  15. Ratonul 23 September, 2009 at 09:07

    As fi scris ceva acid la adresa postului submediocru, dar mi-e frica. Chiar si cu IP-ul asta de Noua Guinee.
    Probabil si domnisoarei care a scris postul ii tremurau mainile la gandul ca sefu’ nu va fi multumit de prestatie.

  16. S-a sinucis Daily Cotcodac 23 September, 2009 at 09:14

    […] interpretez  faza că l-au invitat pe Felix Motanul să intre-n coteţ  ? PS Da, a şi scris dar îi tremura mâna . Deh, ai o vârstă tataie, lasă excesele… Related Posts:Miss-a făcut dor de […]

  17. delly 23 September, 2009 at 09:14

    Sincer, nuami cand aud de politica si de securitate si ceausescu(intentionat cu litere mici) mi se face scarba…Macar aici vrem alte subiecte, pt asta deschid televizorul!

    La stirea cu liliecii din palatul parlamentului, un parlamentar zice ca el se juca cand era mic cu ei. Reporterul intreaba cum, raspunsul vine sec ” Ii omoram! ” Exemplificativ, as spune…

  18. FBRonnie 23 September, 2009 at 09:15

    Pai, se vede…pana si Julica tremura. Ca a prezentat noul colaborator cu “domnul”, “dl”, “domnia sa” etc, in timp ce despre Vivi et co. vorbeste de dupa gard, ca un mare tiran.
    Aici, s-a cam inecat Julica, saracu’, pe DC nu mai e doar un tiran, ci doi.
    Pazea.
    Probabil va trebui sa facem un al doilea sindicat.

  19. M3bis 23 September, 2009 at 09:34

    @Toţi
    Ca reprezentant al sindicatului am să vă rog ceva. Aici nu se comentează la adresa “persoanei” Dan Voiculescu ci la adresa articolului scris de Dan Voiculescu. Şi comentăm strict la articolele ce le postează pe DC. Dacă vreţi să fiţi usturători (şi aici atenţie, radu alexandru, că s-ar putea să rămâi cu unul singur, ştii tu despre ce e vorba) nu aveţi decât să-l împroşcaţi cu ce vreţi voi pe blogul lui.
    Later edit: Nu sunt fan Dan Voiculescu şi nici măcar nu mi-e simpatic. Dar puţină decenţă, ce dr@cu’!

  20. chupacabra 23 September, 2009 at 09:34

    Adorm pe vocea lui Gadea si ma trezesc pe randuri de mogul. Foarte tare !
    Ups, am citit Adevarul azi dimineata. Damn !

  21. sixtyniner 23 September, 2009 at 09:37

    Salonul de cosmetică DC, bună ziua. Vă luăm şi pe la spate?

  22. keloo 23 September, 2009 at 10:05

    E simpatic textul, dar nu prea se pupa cu personajul pe care-l stim…

  23. Moroi 23 September, 2009 at 10:21

    Radule am văzut cu toţi frustrările tale exprimate pe saitul tău (PiticiGratis) vis-a-vis de mogul. Nu trebuie să mai dai şi aici copy-paste. Întoarce-te la cloaca ta de porci pentru că sincer ,aici nu e loc de distruşi ca tine, cu toată Academia ta Caţavencu, şi aerele tale elitiste sferto-docte. Dejecţiile pe care le emani şi comentatorii imbecili care te susţin şi în acelaşi timp te înjură, nu prea au loc pe alte saituri. Întoarce-te pe saitul tău primitiv şi involuat şi fii acolo aclamat, nu da pe aici replici “inteligente” luate din articolul tău.

    Acum referitor la articol. E slăbuţ rău domnule Julius…vă strică domnul Voiculescu prăvălia cum a zis cineva mai sus. Deşi politica românească e o mare caterincă, politica şi caterinca nu prea se pot amesteca. Asta e părerea mea. Sincer nu vorbesc din prejudecată. dacă textul era ok, comentam apreciativ. Dar e slăbuţ…

  24. sebra 23 September, 2009 at 10:32

    Poate sufera subit si selectiv de Parkinson.

  25. chupacabra 23 September, 2009 at 10:56

    debuturile sunt intotdeauna controversate, si uite deja ce audienta are post-ul asta 🙂
    Domnu tiran (Julius), te suspectez de strategii de marketing…

  26. Miruna 23 September, 2009 at 10:57

    Foarte simpatice remarcile si analiza subtila 🙂
    Acum serios, un raspuns posibil ar fi ca majoritatea celor la care te referi, Dane (vezi, nu mi-e frica si chiar te tutiesc, desi nu ti-am cerut voie si daca te supara, imi cer scuze in avans, dar voiam numai sa demonstrez ceva, nicidecum din lipsa de respect) probabil ca pur si simplu resimt acut diferenta de statut, de clasa, de nivel (cu nici o conotatie negativa). Functioneaza deci in situatia asta cam la fel cum o fac atunci cand evita o persoana fara adopst, murdara si urat mirositoare. Pe alea le ocolesti, daca poti, pentru ca refuzi sa te amesteci cu clasa lor iar daca nu poti sa eviti, te strambi, te foiesti, oricum te simti incomod.
    Deci, la fel si cu clasa mult superioara, nu prea te simti in largul tau si te emotionezi pentru ca nu stii care sunt bunele practici in relationarea cu persoane de nivelul x. Atata tot, cred.
    Fireste, ar mai fi si paranoizii care se zgaltaie de bucurie in ideea ca dupa ce-au dat mana e posibil sa prinda cine stie ce post de director daca fac impresie buna sau, dimpotriva, se zgaltaie de teama ca daca surasul n-a fost satisfacator cine stie, poate il da sefu’ lui afara cand aude ca lu’ Voiculescu i-a picat greu la stomac intalnirea..
    Zic

  27. Nixon 23 September, 2009 at 11:18

    Doamne pazeste! Citeam bloggul asta si pe cel al groparului cu sfintenie dar acum nu-mi cred ochilor? Cum naiba a ajuns Voiculescu sa scrie aici? A cumparat cumva bloggul si noi nu stim? Pfff, omul asta strica toate locurile pe unde umbla, se justifica precum un copil de clasa primara si stie bine ce imagine urata are in ochii romanului. Acum vrea sa-si caute adepti si pe aici? De ce nu scrie pe blogurile subordonatilor lui?

    PS: Il felicit pe groparu care deja a luat atitudine:

    http://groparu.ro/dezamagirea-de-azi/

  28. Moroi 23 September, 2009 at 11:24

    Din respect pentru domnul Julius şi pentru cititorii Daily nu voi intra în polemică cu tine. Nu pot urca atât. Aici se face caterincă subtilă, fără înjurături, fără cuvinte grele, fără aere elitistico-ariene. Aaaa, adica se face pe calea grea, nu pe calea ta. Îţi spun doar atât: “nu ai cum să te oboseşti să-mi spui mai multe pentru că te-ai născut obosit”.

  29. clara 23 September, 2009 at 11:25

    eu gandesc ca poate mai lasa si dl. Voiculescu putin de la dumnealui si poate mai lasam si noi si slowly but firmly poate ajungem sa il modelam/ schimbam sau pur si simplu ajutam sa isi descopere noi valente ale personalitatii???…. e drept la lumea p’aci e cam radicala in opinii vad eu, dar ma gandesc ca radicalismul, atat in exprimare cat si in gandire, nu face parte din brandul julius aka dailycotcodac. eu sunt pentru varianta cu hai sa ii dam si omului o a doua (treia) sansa sa se exprime, mogul sau nu, posturile de aici tre sa aibe ca numitor comun umorul, ironia, mai ales auto ironia, subtilitatea, puterea sugestiei…. sa mai spun?
    asa ca, domnule mogul… cel putin din partea mea, eu mai am rabdare…. 🙂
    PS poate va da julius niste lectii particulare??? (ah, si am zis ca nu vreau sa fiu rea…)

  30. io 23 September, 2009 at 11:27

    julica tata, in ce te-ai bagat? faci trafic acum de pe urma astuia, dar iti fug cititorii inteligenti si vin altii, de ai lor. of of

  31. Vlad S. 23 September, 2009 at 11:59

    Am citit si m-am mirat cum de a scris Dan V. pe DC. M-am mirat doar pt ca un mogul trebuie sa fie tare ocupat – cand mai are timp sa scrie? Si de ce? Ramane sa vedem si in alte texte, poate omu are ceva de zis.

    Apoi am citit comentariile – m-am mirat si mai mult. Comentatori din toate tariile, ati for intrebati daca vreti sa va scrie! Ati votat cu Da si nu ii acordati nici trei art. ca injurati ca-n galeria Dinamo… of… credeam ca sunteti mai politicosi ca ai lor, cu comentarii costructive, feedback pozitiv, cum v-a invatat la corporatie in traininguri de mii de euro.

    Textul e slab, dar e primul. Si Julius o mai bucteaza. Vivi nici nu mai zic si totusi nu ii injurati. Mi-e ca tocmai cei ce l-au injurat pe autor sunt cei care ar tremura in fata lui. Cei care nu l-ar citi, sunt cei care l-ar evita.

    Eu ii mai dau 3 texte – nu-mi place, nu-l citesc. Dar alde Pirca tot asa de mult au sa imi placa.. asta cand le reusesc si lor.

  32. clara 23 September, 2009 at 12:10

    @ Vlad S. : frumos spus. mie nu mi-a iesit atat de bine 🙂

  33. miki 23 September, 2009 at 12:13

    Incerc sa fac legatura intre DC si DV…ma gandesc ca daca DC s-a apucat sa cheme celebritatile sa scrie pe blog..poate il cheama si pe mircea badea, ciudacu, stan…si poate pun de o sinteza zilei.
    Textul nu mi-a placut.punct. Julius ruleaza pana acum 🙂

  34. Radu 23 September, 2009 at 12:26

    @Radu Alexandru
    Da, distrusule, intoarce-te in cloaca ta… Stai, nu te grabi, ca vin si eu cu tine, ca sa pot injura motanul in liniste de acolo.

  35. mifty 23 September, 2009 at 12:31

    (sper că merge quote, Tir…na-nogule!!! altfel te lăsăm cu ăia cu script la cuvinte-cheie, precum “voiculescu”, “intact”, “motanul”, etc!!!)
    scurtă analiză de text:
    Am o întrebare. Pentru cititori inteligenţi. Colegii din Parlament n-au fost în stare să mă lămurească.
    deci colegii din parlament nu sunt inteligenţi… mare noutate, ce să spun!!! ;))
    şi are bănuieli omul şi că cititorii DC sunt la fel… o fi!!
    cum pe mine mă cunosc cel mai bine, zic că nu. nu semăn cu geniile din parlament… pentru ceilalţi, nu garantez!!! 😛

    acum, punctele:

    1. asta “ţine” la unul care se uită prea mult pe antena 1 sau proteve. dorel ştie de ce!! 😀

    2. bre, treziţi-vă!!! “scânteia” nu mai există demult… e doar un supliment nostalgic al jeneului, eventual!!! (apropo, pe când un număr aniversar cu odele închinate cârmaciului de vajnicii democraţi de azi??? nu de alta, dar ar fi foarte instructiv… chit că zbieracii de serviciu… mă rog, vă daţi şi singuri seama ce-ar face!! :)) )

    3. acu trebe’ quote (julius, dacă nici acum nu merge, promit să te scol din minut în minut la 5 dimineaţa!!!)
    Din câte am înţeles eu de la preşedintele României, statul condus de domnia sa merge prost din cauza lui Vântu, Patriciu şi Voiculescu. Mii de funcţionari dau cu reforma în gard pentru că aşa vor mogulii. Cu poliţia ne distrăm la micul dejun. Armata şi serviciile secrete nu mişcă-n front.
    asta e un fel de “aberatio in integrum”…
    doar copii de 16-17 ani au impresia că mai avem armată.
    sau servicii secrete… vorba aia “n-ai cu cine”!!!
    în plus, de vre-o 20 de anişori încoace, în numele “democraţiei”, fireşte, funcţiile astea pompoase, gen, “preşedinte”, “prim-ministru”, etc au devenit de decor…
    dacă n-aţi priceput, mai bine rugaţi-vă unchii, taţii sau bunicii să vă explice bancul ăla cu “până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii”…

    nu, aici funcţionează “principiul sticlei”.
    nu-l căutaţi, că nu e în nici un manual!!!
    ideea e că dacă baţi multă apă-n piuă la teve, te reţine lumea.
    nu contează ce apă baţi, unde, de ce, şi chiar n-are importanţă dacă o faci profesionist sau amatoriceşte, apa treb’e bătută cu entuziasm, mă-nţelegi, monşer???
    şi cum să nu-ţi pice făţău când dai mâna cu “ăl de pe sticlă, fa Leano!!!”

    @care a mai postat p’aici: vedeţi că s-au făcut 2 invenţii epocale…
    unul e săpunul, celălalt funia… şi astea 2 împreună formează medicamentul-minune care tratează orice boală de pe lume!!!
    inclusiv prostia!!!

    P.S. julică, rupeţi-s-ar rochia de mireasă la altar, de ce n-ai taguri de quote, dom’le???
    vrei grevă, ai?? 😀

  36. Dragos 23 September, 2009 at 12:37

    Asta este o gluma proasta.

  37. Porcusorul Radioactiv 23 September, 2009 at 12:48

    Eu cred ca nu suporta fostii turnatori si securisti. Si ca tremura de greata. Ca dupa o votca proasta cand te doare capul dimineata si iti vine sa-ti versi matele. Iaca, scenariul 4. ( Stiu ca o sa dispar de aici dar mi se cam falfaie. Adio. )

  38. Raluca Tudor 23 September, 2009 at 13:08

    Domnu’ mogul, io v-am vazut si m-am intalnit cu dvs cand lucram pentru Antena, v-am intalnit odata si in parcul Moghioros, da’ nu mi-a fost frica de dumneavoastra. Si stiti de ce? Pentru ca un bunic atat de cool nu avea cum sa fie un bau bau. Stiu doar ca ma cam enervam pe dvs. atunci cand se auzea ca treceti prin Antena si trebuia sa fumam afara. Si erea cam frig… Atata tot.

  39. raudemusca 23 September, 2009 at 13:12

    Caterincaaaa!!!

  40. Raluca Tudor 23 September, 2009 at 13:18

    @Radu Alexandru
    Pisi,nu ziceai ca pleci? Sau te manaca pielea? Enjoy your joint! Get high…

  41. 4mall 23 September, 2009 at 13:21

    Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt CURios tot timpul sa vad chestii noi. Si azi am vazut. 1.Scriitura de mogul, si 2.Un nou stil de comentarii.
    1.Despre articolul mogulului nu pot spune decat ca e interesat, dar intre mediocru si slabut.
    2.Cat despre comentarii…nu inteleg de ce majoritatea prefera sa sustina ca “mogulul sucks”, in loc sa zica despre articol ca suge. (apropo, M3bis rulz)
    In concluzie, eu zic asa: Daca nu va place articolul sau chiar autorul nu-l cititi! Ce, Craiova castiga fiecare meci? Si vad ca tot are suporteri! Nu va mai bateti cu pumnul in piept, si nu mai amenintati ca nu mai cititi DC! Daca il acuzati pe mogul ca e naspa, macar voi fiti cinstiti!

  42. yeonsaeng 23 September, 2009 at 13:28

    eu mai lipseam de-aici :))..
    da,recunosc,nu e stralucit articolul (noi fiind invatati de julius cu narav), dar sa punem problema in alt mod.voi,astia care aruncati cu pamant in bietul om,sunteti curati?curati ca lacrima? cate fapte bune aveti la activ? …e,asa ziceam si eu.ia mai bine sa ne vedem fiecare de ale lui,iar cand va vine a injura mai beti apa

  43. kuktoos 23 September, 2009 at 13:29

    ba Julius ,ba !!!
    DAR NICI AICI IN COTCODACUL ZILNIC NU SCAPAM DE CACATI ????
    Da-mi bag lupa si nu mai intru !!!
    Nu ne ajung rahtii de uliticieni ca-i vedem zilnic la teveu ?
    Acu’ ii intilnesc si aici ?

  44. JULIUS 23 September, 2009 at 13:30

    @radu alexandru: fara de-astea, te rog. radem, glumim, da’ nu ne facem curve 🙂

  45. radu alexandru 23 September, 2009 at 13:32

    ok, scoate-o

  46. JULIUS 23 September, 2009 at 13:33

    @PG: ok, am scos-o (vezi, ma, ce democratic sunt? cer voie sa sterg un comentariu 😀 )

  47. 4mall 23 September, 2009 at 13:34

    @radu alexandru: Cum sa si-o scoata mai, asa…in mijlocul zilei, in vazul lumii? Ce, e voyeur???

  48. 4mall 23 September, 2009 at 13:37

    @julius: Mai, eu incer sa te apar, si tu ce-mi faci?

  49. Stiri scurte | Reporter Virtual 23 September, 2009 at 13:48

    […] Voiculescu a facut un ou pe Daily Cotdodac, ceva despre bau si cum tremura altii de importanta […]

  50. Lucifer 23 September, 2009 at 13:52

    Dl. Voiculescu,

    Am si eu o intrebare. De ce un om cu atata putere financiara isi mai bate capu’ cu mizeria din politica romaneasca.
    De ce nu vindeti tot si va traiti viata alaturi de familie.
    Eu unul stiu ca asta as face.
    De ce sa va intrebati de ce le e frica unora de dumneavoastra, in loc sa va intrebati ce surpriza sa le faceti nepotilor in excursia la munte?

    @Julius: pe dl. Patriciu nu il aduci? 🙂

  51. JULIUS 23 September, 2009 at 13:57

    @lucifer: tu ai citit ce scrie patriciu in adevarul? ce, vreti texte pline de intelepciune pe-aici?

  52. M3bis 23 September, 2009 at 13:58

    @Julius
    Adecălea l-ai adus pe Voiculescu ca să (ne) râdem de el?

  53. Porcusorul Radioactiv 23 September, 2009 at 13:58

    @Lucifer: Am eu raspunsul, si cred ca e evident. Dintr-o MAFIE, oarecare, poti sa te retragi? NU! Trebuie sa joci pana la capat. Sunt altii care depind de tine, altii de care tu depinzi, altii care trebuie sa faca bani…in momentul in care te-ai retras esti fut…aaa…mancat.

  54. Lucifer 23 September, 2009 at 14:03

    @Julius: eu cred ca de la oricine ai ceva de invatat. Asa ca daca tot aduci moguli, d-ale sanse egale macar.

    @M3bis: Bine punctat 🙂

  55. 4mall 23 September, 2009 at 14:09

    @lucifer: nu cumva ai vrut sa scrii “da-le”? pai degeaba ne-am chinuit sa facem buton de edit???

  56. Lucifer 23 September, 2009 at 14:15

    graba mare. E doar un typo stai calm.
    Is la birou si nu am timp sa revad postul imediat si sunt pe fuga, deh lucrez la mogul…unul turc ce-i drept
    Asa si in primul post am uitat cateva semne de intrebare.

  57. toader 23 September, 2009 at 14:20

    dom’ voiculescu, sa vedeti ce frica ne este de nea julica divinu’! da asta niste premii de te doare capu’ dom’ne. CARTI! macar de dadea dvd-uri sa spargi si tu o samanta cand te uiti la film. sau macar daca era o sandra brown sau hasel ceva. sa mai imaginam si noi o aia aia sau un masacru acolo. nimic dom’le. numa’ din astea educative.

  58. yeonsaeng 23 September, 2009 at 14:20

    http://www.youtube.com/watch?v=NMDgZn3D95Y&NR=1

  59. Lucifer 23 September, 2009 at 14:21

    @Porcusorul Radioactiv: uite ca la asta nu m-am gandit. Mafie, obligatii. Damn. Nici nu mai vreau sa devin bogat.

    @4mall: am incercat edit-ul si mie nu imi merge ca sunt niste restrictii de la IT-ul meu si da erori. Intru si prin site proxy.

  60. 4mall 23 September, 2009 at 14:25

    @Lucifer: Eu zic ca e mai bine sa fii bogat, ca sa iti faci propriul birou IT, sa beneficiezi de butonul de edit…Vezi ce poa’ sa faca banul? :))

  61. toader 23 September, 2009 at 14:26

    sa nu uit, blogul lui petreanu e filtrat in zona campului muncii fiindca nu are gust si e scatologic.

    dovada : mesajul care se afiseaza la orice incercare de a deschide respectivul site :
    Matched categories:

    Tasteless
    Sites with content that is gratuitously offensive or shocking, but not violent or frightening. Includes sites devoted in part or whole to scatology and similar topics or to improper language, humor, or behavior.

  62. Lucifer 23 September, 2009 at 14:29

    @4mall: pentru atata lucru nu trebuie decat sa ma fac somer. Acasa imi merge butonul de edit 🙂

    Ma asteptam de la domnul Voiculescu dupa ce a scris articolul sa si interactioneze cu comentatorii.
    Credeam ce e ceva de genul ce a facut dl. Patriciu (vazusem la Arhi pe blog parca Chat cu Patriciu)

  63. 4mall 23 September, 2009 at 14:38

    @Lucifer: Deh, tiranii si mogulii interactioneaza mai greu cu oamenii de rand..:))

  64. Andi 23 September, 2009 at 14:40

    Deci.
    Am 2 motive pentru care trebuie sa imi inhit urgent palaria:
    1. Usurinta cu care impune ce legende vrea banii muschilor lui.
    2. Nu imi dau seama cine e PR-ul batran de-i scrie textele.

    In rest, toate bune.

  65. Andi 23 September, 2009 at 14:41

    inhit = inghit
    …dar mi-a tremurat un picior cand am scris 😀

  66. N.A. 23 September, 2009 at 14:54

    Ete, fleosc.. voi, astia, indignatii, ati inceput sa-l cititi pe Julius pentru ca nu scria mogulul pe site-ul lui? de plecati scarbiti, acuma, si nu-l mai vreti ca a aparut acest personaj malefic? Eu sunt intru totul de acord cu M3bis, Clara si cei inca vreo doi care inca nu au lesinat de greata.. Chiar sunt interesata de niste panseuri de mogul! 😀
    On topic: Banii si puterea nu-s numai afrodisiace, pe unii ii inhiba! Cat despre colegii de Parlament, cred ca puterea media e factorul cel mai inhibant..

  67. yeonsaeng 23 September, 2009 at 14:56

    @ n.a
    :))) bravo,fata!

  68. Lucifer 23 September, 2009 at 15:02

    inca o treaba. Dl. Voiculescu, va rog puneti un aer conditionat la Badea saracu’ acolo. Dupa ce ca sta cu gatu in minerva aia mai moare si de cald

  69. Ingineru 23 September, 2009 at 15:10

    Cine-i Dan Voiculescu ăsta de care tot aud?

  70. mifty 23 September, 2009 at 15:19

    @Dl. Voiculescu, nu asculta de Lucifer, mai bine scoate-i şi termopanele, caloriferele, laptopul din priză, plus camerele de luat vederile, că (şi jur pe steaua) dacă badea ajunge şomer, ajunge ratingul antenei la cer!!!
    şi dacă zboară şi ciumacu… ăăă… ciutacu, sparge cerul (înstelat deasupra kingului şi-a fostei).
    parol d’horreur!!!

  71. mifty 23 September, 2009 at 15:21

    @Dl. Voiculescu, nu asculta de Lucifer, mai bine scoate-i şi termopanele, caloriferele, laptopul din priză, plus camerele de luat vederile, că (şi jur pe steaua) dacă ba.dea ajunge şomer, ajunge ratingul antenei la cer!!!
    şi dacă zboară şi ciumacu… ăăă… ciutacu, sparge cerul (înstelat deasupra kingului şi-a fostei).
    parol d’horreur!!!
    (duh, jos cenzura!!!!)

  72. Lucifer 23 September, 2009 at 15:33

    hai ma mifty, cum sa juri pe Steaua. N-au ei deja blestemul lor in persoana ciobanasului machidon, pe care nu comploteaza al dreaq nimeni sa-l omoare?

  73. Spiep 23 September, 2009 at 15:54

    Nu cumva ai dumneata parkinson?

  74. N.A. 23 September, 2009 at 16:28

    @yeonsang – mi-s dashteapta, ai? 😛

  75. http://www.tahemet.blogspot.com/ 23 September, 2009 at 16:40

    Buna ziua domnule voiculescu!

    Bine aţi venit prin poiată şi la cât mai multe posturi.

    mie întrebările retorice pe care le expuneţi mi se par puse prost. întrebarea care ar conta cu adevărat este, ”de ce ar trebui să-i pese parlamentarului/ preşedintelui de partid/ omului/ securistului / et caetera dan voiculescu că se frăsuie unii în faţa lui. dacă n-au sânge în instalaţie şi coloană vertebrală să spună limpede, româneşte ce-i nelinişteşte şi nu-i lasă să doarmă noaptea, atunci liber la elice să îşi roadă unghiile în continuare. părerea mea.

    eu am 2 întrebări să vă pun, şi ambele referitoare la antene:
    1) pe când un reality show cu domnul mecinicopscki, să vedem şi noi inculţii cum mănâncă de fapt apostolul mâncatului inteligent
    2) de ce toleraţi şourile (nu pot să spun show-urile) cu descreieraţi, stil nikita, roxi manelista, blondele cretinuţe ale lui morar în bătătura dvs?

  76. yeonsaeng 23 September, 2009 at 16:42

    @n.a

    si inca cum :>

  77. N.A. 23 September, 2009 at 16:45

    @tahemet – La nr.2 iti pot raspunde si eu (neintrebata 🙂 ) ce vaz ca raspund toti la intrebarea asta: rating, bani. Ca pana la urma e afacere.. Si romanu’ se uita, vaz. Si e mai greu sa faci educatie cu televizorul decat sa incasezi banu’.. 🙁

  78. Ciopartila 23 September, 2009 at 17:29

    Bun, am citit si postul, si comentariile, si pana la urma eu vad lucrurile foarte simplu: ceea ce a scris Voiculescu este un pamflet, nu? Pamfletul este in esenta o creatie artistica, supusa subiectivitatii, pe sistemul “de gustibus…”. Mie imi place stilul mogulului, umorul fin, nu intotdeuna evident, si astept sa ii mai vad articolele pe DC. Acum, nici el nu trebuie comparat cu Jerome K Jerome, Julius sau Groparu 🙂 Sa nu uitam ca, la urma urmei, e mogul, si il prefer oricand lui Vantu sau Patriciu!

  79. si-la-vara-cald 23 September, 2009 at 18:03

    @Ciopartila
    Mey, tu esti sinucigas sau ce? Ca daca vede ce-ai scris, Radu Alexandru ala (care s-a activat ca focu’ de cand cu postarea Mogulului), te ia la poceala sau, in cel mai bun caz, te face cu spume… 😀

  80. eod 23 September, 2009 at 18:11

    offf.. nu o sa mai citesc blogul.. si-mi placea!

  81. Follenvie 23 September, 2009 at 18:28

    @4mall voyeur e ala care-l priveste p`ala de-o scoate , ala de-o scoate in vazul lumii este exhibitionist 😉
    mie nu mi-a placut absolut deloc articolul , dar oricum eu nu`s un cititor inteligent ..

  82. Jean Jaques 23 September, 2009 at 19:14

    Scenariul 4:
    “Deci. Ne întoarcem. Voiculescu ştie că e sinistru de mult. Că are charismă cît talpa bocancului şi că plîng copii când îl văd. Că are un zâmbet de moroi sătul şi o privire de lighioană nesfântă. Dar nu a fost niciodată mulţumit cu statul în umbră, chit că întunericul îl îmbracă ca o mantie.”

    Nu-l cunosc pe domnul Dan Voiculescu, dar descrierea cu pricina mi se pare extrem de comica.

    Ce nu mi-a placut la articolul asta, e ca e primul articol al lui si ca in acesta face referire tot la el. Mie imi suna a egocentrism.

    Oricum din ce am auzit are potential literar, deci astept cu nerabdare urmatoarele articole scrise de el.

  83. yeonsaeng 23 September, 2009 at 19:44

    @eod si alti tristi
    paguba-n ciuperci! n-aveti decat sa va puneti chilotii-n cap si sa plecati invartindu-va..mergeti pe piticigratis sa vedeti acolo cultura,nu aici:-j..acolo expresii pompoase si oameni culti,asa per ansamblu

  84. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 19:45

    Citind unele dintre comentariile de aici, îmi amintesc că S. Freud a zic cam aşa: Primul om care, în loc să dea cu piatra, doar a ridicat pumnul şi a înjurat, a inventat civilizaţia. Deci, suntem civilizaţi! Noroc că totul s-a desfăşurat în spaţiul virtual, că altfel cine ştie la ce măcel asistam…
    Îl admir pe DV pentru că a avut curajul să se prezinte în faţa noastră, cu toate riscurile pe care le presupune o asemenea expunere. Pentru asta îţi trebuie ouă, nu glumă! Are stofă de cotcodăcitor…
    Îl aştept în continuare, pentru că sunt sigură că va reveni!
    Şi acum, care vreţi, daţi cu piatra! O să vă răspund arătându-vă… limba! 🙂

    @yo
    Puicuţă ninja! 😀

  85. Florian 23 September, 2009 at 21:54

    Ce ocserv io cu ochiu’ liber (numa’ cu unu’, c’al doilea e cu ochiu’ pă cimitir, unde am niscai trebi dă amor):
    Una la mâna dreaptă, mogulu’ poa’ să-şi frece mâinile şi orice alşeva: Eşti pupat, eşti scuipat, n-ai treabă, totul e să fii băgat (în seamă, desigur), iar mogulu’ a fost băgat cu vârf şi-ndesat. Avantaj mog & jul
    Doo la mâna dreaptă, traficu-i barosan. Avantaj mog & jul.
    Trei la mâna dreaptă, o grămadă de comment-uri vin de la cititori anonimi, care nu au prostul obicei de a-şi exterioriza epistolar elucubraţiile, ceea ce-nseamnă că DC e prizat de o masă mult mai mare de drogaţi decât s-ar putea crede, iar ieşirea din anonimat a fost declanşată de mogul. Avantaj mog & jul.
    Patru la mâna dreaptă, majoritatea opiniilor galeriei au tentă politică, ceea ce-nseamnă că, oricât s-ar strădui, un politician nu poate fi Ianus. Bilă neagră mog & jul.
    Cinci la mâna dreaptă, cele mai multe comment-uri cu conţinut politic sunt anti mogul, inopinatul sondaj din Cotcodacia fiindu-i defavorabil. Bilă neagră mog & jul.
    Una la mâna stângă, nucleul dur al DC, care se manifestă zilnic prin debitarea de aberaţii pe blog, a absentat masiv de la votul pro sau contra mogul. E un semnal de alarmă că venirea mogulului poate să elibereze un segment important din masa simpatizanţilor captivi ai Cotcodaciei. Bilă neagră mog & jul.
    Două la mâna stângă, DC s-a lansat şi şi-a extins audienţa ca blog apolitic (mai are şi alte elemente definitorii, dar care nu fac obiectul discuţiei). Chiar dacă intervenţiile mogulului respectă această linie, apartenenţa lui la protipendada lumii politice generează inevitabile comentarii cantonate în această zonă, expulzând astfel DC din nişa în care se consolidase şi aruncându-l în nisipurile mişcătoare ale blogurilor politice, cu efecte imprevizibile. Bilă neagră mog & jul.
    Trei la mâna stângă, extinderea spaţiului de exprimare al mogulului coincide cu o perioadă electorală intensă. Chiar dacă nu este direct implicat, nefiind pretendent la fotoliul prezidenţial, rămânerea la guvernare a alianţei PSD + PC este legată ombilical de rezultatul alegerilor. De aceea, accederea mogulului înntr-un nou spaţiu de exprimare, chiar dacă nu este rodul unor calcule politicianiste, poate fi copios suspectată de apartenenţa la zona politicului. Bilă neagră mog & jul.
    Patru la mâna stângă, primul post al mogulului m-a decepţionat, fiind departe de standardul obişnuit al echipei care a fondat Cotcodacia. Nu atât stilistic m-a decepţionat, cât ca mesaj. Mogulul nu numai că îşi închipuie, dar îşi şi exprimă public impresia că ar inspira teamă, că celor cu care intră în contact le tremură glasul, mâna şi genunchii, ceea ce mă face să îl suspectez de infatuare. Exhibarea unor astfel de manifestări pe un blog lipsit de inhibiţii precum DC este cel puţin nepotrivită. Bilă neagră mog & jul.
    Cinci la mână, iată ce inepţii am debitat pe blogul Groparului: „Habar n-am care-s dedesubturile intrării satelitului voiculescian pe orbita planetei juliusiene. Ce ştiu cu certitudine este că, la prima încercare de iradiere cu unde letale pentru sănătatea mintală a locuitorilor planetei, aceştia vor riposta nimicitor şi vor rejecta satelitul la origini.
    Pentru Julius, alternativa e ca poporul cotcodacian să-şi strângă catrafusele, să se îmbarce pe nave spaţiale de mare viteză şi să aterizeze pe alte planete, cu atmosfera nepoluată.”

    Gata, că mi s-au terminat degetele.

  86. mifty 23 September, 2009 at 22:09

    @der kinge: şi dacă D.V. e D.V. doar pe net, şi D.V. din R.L. habar n-are de D.C., de S.D.C., sau de J.C.????
    ei?? 😀

  87. JULIUS 23 September, 2009 at 22:11

    @florian: te antrenezi pentru concurs? 😀

  88. M3bis 23 September, 2009 at 22:11

    @Baroane
    Să-ţi traduc ce-a zis miftozaurul?

  89. JULIUS 23 September, 2009 at 22:12

    @M3bis: n-ar fi rau 🙂

  90. M3bis 23 September, 2009 at 22:16

    D.V. – nu cre’ că e nevoie, având în vedere subiectul şi predicatul discuţiei. Dar hai totuşi. Dan Voiculescu, aka mogulu’
    R.L. – Real Life, adecălea viaţa de zi cu zi, pe care numai noi ştim cum o târâim de pe-o zi pe alta.
    D.C. – clar. Daily Cotcodac
    S.D.C. – sendecatul, adecă noi, ăştia de stăm la moderare.
    J.C. – aici nu ştiu, da’ cre’ că e vorba de Tiran.

  91. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 22:22

    @M3bis
    Tradu Şi ce Zic eu Acum:
    SINDICATUL DC VREA PE BLOGROLL!
    Nah!

  92. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 22:24

    @M3bis
    Stai că-ţi mai zic o dată:
    SINDICATUL DC VREA PE BLOGROLL!

  93. JULIUS 23 September, 2009 at 22:26

    @SLVC: avand in vedere faptul ca astazi ati dat dovada de bun simt si de spirit civic, ma gandesc, in marinimia mea, s-o fac si pe asta. voi puneti la cale o intalnire la carciuma cu board-ul DC

  94. N.A. 23 September, 2009 at 22:27

    @Florian – mai aveai vreo 10 la picere..

  95. M3bis 23 September, 2009 at 22:27

    @şlvc
    Hodi, fată.
    Că traduc acu’.
    Julius, cică sindicatul vrea să se dea de-a rostogolul prin blogul tău.

  96. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 22:30

    @N.A.
    😀
    😀
    😀

  97. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 22:31

    @M3bis
    N-a auzitără. Mai zi-i o dată, da’ mai cu tâfnă aşea…

  98. M3bis 23 September, 2009 at 22:35

    @şlvc
    Ba o auzât. Da cică să ne-ntâlnim la crâşmă. Deh. Cu boardu’ DC.
    @Julius
    Vine şi nea Dănuţ?

  99. JULIUS 23 September, 2009 at 22:37

    @M3bis: nea Danut nu e in board, e junior-nu-stiu-cum

  100. mifty 23 September, 2009 at 22:39

    @tetris: dacă plăteşte nota, de ce nu?? 😛

  101. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 22:48

    @Julius
    Nu scrie acolo că e “junior-nu-ştiu-cum”. L-aţi pus cot la cot cu voi, în “Echipa”. Pe noi de ce ne treci în blogroll, bre?! Hai că renunţ la cartea aia, dacă ăsta-i preţul, că mai am una în bibliotecă şi nu-mi plac numerele pare… 😀
    (Măi, io cred că ne-ar băga el, da’ nu se pricepe, şi IT-istu-i în bejenie acum… Cum sărăcie îl chema pe ăla… Ah, Ratonu’! Da.)

  102. mifty 23 September, 2009 at 22:52

    @şlvc: eu zic să-i compunem ceva, gen “elegie pentru ratonu'”, sau “aşteptându-l pe raton”… eventual “unde sunt ratonii de altădată”… sau în cazul cel mai naşpa, “ratonii noştri la paris învaţă”… 😀

  103. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 22:55

    @mifty
    Zici bine, da’ mie mi s-a cam aplecat de la atâtea poezele. Plus că bag mâna în foc că sare şi aia care miroase a mucegai cu câteva versuri şi ne strică bunătatea de odă. Da’ reţin ideea şi-o pun la Avizier, lângă celelalte!

  104. N.A. 23 September, 2009 at 23:15

    @si-la-vara-cald – Hihihi.. Nu, ca-i ocupata sa miorlaie pe acoperisuri dupa altete urecheate..

  105. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 23:19

    @N.A.
    Nu, că-l aşteaptă-n criptă, FIERBIIINTE!
    Păi, cred şi eu că s-a-nfierbântat de cât a tot ţopăit când pe un blog, să se bage în seamă, când pe altul, cu pâra. Da’ nu-i bai, că n-a fost singură… 😀

  106. M3bis 23 September, 2009 at 23:29

    @Julius
    Dacă nu vine şi nea Dănuţ e bine. Că dacă varsă băietu’ berea pe mine, n-are nicio scuză c-a tremurat din vina nu-ştiu-cui.

  107. JULIUS 23 September, 2009 at 23:33

    @M3bis: voi puneti mana si organizati-va. plm, n-ati prins 23 august, ca erati ca pe sarma acu’ 😀

  108. M3bis 23 September, 2009 at 23:39

    @Julius
    Ce 23 august bre? Iar vrei să mă plimb cu trotineta şi cu 2 steaguri, unu’ roş şi un tricolor, de-a dreapta şi de-a stânga ghidonului, pe bulevard? Şi ce te legi de sârmă? Te-ai prins că-s moldovean? Las’ că ne organizăm noi. Da’ mai încet aşe, că suntem din toată ţara. Şi ştii ce infrastructură avem.

  109. Florian 23 September, 2009 at 23:43

    @N.A.
    Zi bre chicere, nu picere, ca să-nţeleagă şi io.

  110. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 23:44

    @M3bis
    Te iei de mine, bre?! Ai! Aşa mă porecliţi prin sediu dupe ce plec acasă?! “Infrastructura”!

  111. Florian 23 September, 2009 at 23:46

    @şlvc
    Intrigoaso, mucegaiul dă nobleţe brânzeturilor, da’ nu numai.

  112. Şi la vară cald 23 September, 2009 at 23:50

    @Flo
    Ai dreptate. Din mucegai s-a făcut şi penicilina, care nu-i pentru lăţei…

  113. M3bis 23 September, 2009 at 23:58

    @Şlvc
    Nu fată, ai auzit tu ceva dar nu despre tine vorbeam. Tu eşti suprastructura.

  114. Şi la vară cald 24 September, 2009 at 00:05

    @M3u-le
    Aşa ştiam şi io, că de-aia mă şi miram cum am decăzut atâta…

  115. M3bis 24 September, 2009 at 00:39

    @Julius
    Noi ne-am organizat. Unde ziceai că dai berea aia?

  116. JULIUS 24 September, 2009 at 00:46

    @M3bis: stabiliti voi

  117. M3bis 24 September, 2009 at 01:31

    @Julius
    Greu, tata.
    Care vrea la Bârlad, care vrea la Cluj sau Târgu Mureş, e unii şi de prin capitală, la Constanţa s-a gătat sezonul, Timişoara e prea în vest, de ăia de prin Milano, Berlin sau Chicago nici nu mai vorbim.
    Eu zic s-o punem de-o neto-conferinţă şi fiecare vine cu berea, sucul şi apa plată de acasă. Ce zici?

  118. antisauprodanvoiculescu 24 September, 2009 at 03:33

    Fraţilor, mogulu e şmecher, ce pana lui! Sigur că abureala cu blogul, cu scrisul, e apanajul unei campanii ( nu electorale ) ci de imagine. Şi după cum se vede, are varii “succesuri”.

  119. Şi la vară cald 24 September, 2009 at 07:47

    @M3bis & Julius
    Io îs de acord să vin şi până în capitală dupe cartea aia, că se pare că-i din aur şi bătută în diamante, de te desparţi aşa de greu de ea. Dacă vrei, crâşmă, fie şi acolo, da’ să-i angajezi pe cipăndeili să ne cânte, că nu mai scapi aşa uşor ca data trecută, cu Omagialu’, când am venit cu ei de-acasă. Şi până termină ăia serenada, voi, pe-afară, la o bere şi-un dârdâit, picaţi la pace. Dupe care puteţi să ni vă alăturaţi, că facem noi fetele cinste cu un rând de apă plată.
    (Parcă mă şi văd în discuţii cu bărbatu-mio, pe tema asta! “Unde mergi, fată?” “La Bucureşti, să-mi iau carte.” O să fie musai tare încântat, şi o să-mi dea… bani de trin. Da’ numa de dus!) 😀

  120. N.A. 24 September, 2009 at 12:58

    Hauleo, eu sunt fiarta pe tema intalnirii ca probabil ar trebui sa car si un plodulet de 1 an jumate cu mine ca n-as avea cu cine sa-l las.. da’ fac pe dracu in patru (respectiv pe ta-su, daca nu-si schimba programu’ sa ma ajute, ca doar lui ii aduc cartea!) si tot oi reusi!

    P.S. – bun botonelu’ asta, de fiecare data l-am folosit, tot s-a ivit o virgulita care lipsea de undeva.. Nu ca i-as fi simtit nevoia sau ca n-ar fi bine si fara, da’ vaz ca-i util..

  121. N.A. 24 September, 2009 at 13:01

    @Florian – Bre, io nu m-am prea adresat altetelor regale, sunt mai de la tara si nu stiam exact procedurili si termenii..
    Si zici ca sta asa prost cu higiena madmazela? si mucegaiuri si branzeturi si latei? Iac!! :-&
    P.S. -nu merg emoticoanili!! tragedie!! faceti ceva!! asta era moaca aia verde de scarba..

  122. yeonsaeng 24 September, 2009 at 13:03

    @slvc
    de intors ne intoarcem pe partea ailalta. in pat,adica
    sii,acu mi-a strafulgerat prin cap: mai iti amintesti cand i-am donat noi caritle lu cipcirip? e? asa o sa stam noi de frumusel acasa si cipcirip pe drumuri …hehehe

  123. yeonsaeng 24 September, 2009 at 13:14

    @n.a
    si iti dai seama ca lateii nu circula pi chelie..imi cam trebe si mie unu verdi

  124. Florian 24 September, 2009 at 13:52

    @N.A.
    Habar n-ai tu ce-nseamnă senzaţiile tari într-un cavou fetid. Pe lângă asta, decât o răpitoare care să stea cu ciocul pe mine, mai bine o strigoiţă pe care să stau eu cu punct.

  125. Florian 24 September, 2009 at 13:53

    @yoyo
    Are perucă intrigoaso.

  126. N.A. 24 September, 2009 at 14:28

    @Necrofilorian – Mda, n-am.. nu m-am prea jucat cu mortaciuni.. Da’ o fi mai bine sa te multumesti cu ce gasesti, decat sa aspiri la galinacee superioare? 😀

    @Yeonsang – unu verdi??!! al de compunea cantari sau un latel de culoarea respectiva?! :)))

  127. Florian 24 September, 2009 at 14:57

    @N.A.
    Pentru nick-ul cu care mă botezaşi, o să-ţi trimit la Sindicat un colet cu o duzină de capete de mort.

  128. N.A. 24 September, 2009 at 15:04

    @Necro – lasa, tine-ti cuceririle acolo, ca poate mai ai nevoie de ele.. 😀 Da’ sa stii ca poti oricand reveni la Zoofilorian! 😛

  129. Şi la vară cald 24 September, 2009 at 16:16

    @N.A.
    Da “Galinaclorian” ce are? 😀

    @yo
    Măi, remarc că ai devenit mult mai perspicace de când te-a l-ai lăsat pe Rege. Ai dreptate, fată! Ia să meargă Cip-cirip după ele, da de mai multe ori, adică după fiecare o dată, să facă cărare (scuze!). Că după aia, tot la noi ajung, ca cadou (scuze iarăşi, fir’ar să fie!) de ziua noastră.
    @Rigă
    Noi, adică yo şi io, te-am lăsat o ţâră să zburzi pe alte imaşuri, c[ orice cap regal mai trebuie să se amestece cu vulgul câteodată, da’ văd că picaşi în prima groapă care-ţi ieşi în cale, aşa că fă bine, Mărirea Ta, şi vină înapoi la pufuleţul şi pepenaşii noştri, că văd că singur te-ai orientat cam aiurea.

  130. Şi la vară cald 24 September, 2009 at 16:24

    Erată
    Cu toată editarea asta a lui J, tot am postat cu greşeli, că m-a ţinut una la telefon de mi-a expirat timpul. Deci, vă cam daţi seama pe unde am mai buctat-o, aşa că n-aveţi decât să corectaţi voi. Mersi anticipat!

  131. Gobblin 24 September, 2009 at 16:59

    Ramaneti alaturi de noi, maine va posta pe DC presedintele Obama un text umoristic tradus in romana cu GoogleTranslate …

    Credeam ca e un site serios, cu mistocarii,unde nu ajung sa publice toti mogulii ca pe alte siteuri…

  132. Andi 24 September, 2009 at 22:54

    Doi la mână: nici dacă a apărut p-acilea nu imi place mogu 😛

  133. ce-apa.nova 24 September, 2009 at 23:26

    Mogulul ne-a ales drept “public ţintă” într-un experiment diabolic şi încărcat de tupeul specific ălora care se văd mereu în fruntea bucatelor. Cinste nouă că am devenit interesanţi şi simptomatici pentru cei care visează la frâiele puterii…şi huo lui Julică,care ne-a vândut ieftin, doamnă, ieftin ! E o infiltrare pernicioasă, care , însă, spune foarte multe despre vigilenţa noastră vlăguită.

  134. SentineV 25 September, 2009 at 08:23

    Un articol ridicol, in care nu face altceva decat sa ne mai arate inca o data ce puternic e el, domnu’ Dan de ce nu spui si ca-ti face placere cand oamenii tremura in fata ta? Stai linistit ca suntem destui care nu tremuram in fata ta.

  135. MoonBaby 28 September, 2009 at 12:42

    1. asa….si?
    2. cati viteji se arata in spatiul virtual

  136. bubu 5 October, 2009 at 20:52

    copii treceti la regim ! pt voi, penicilina e scumpa!

  137. Interactiunea mogulilor cu online-ul | FocusBlog 12 October, 2009 at 21:07

    […] Profesor Voiculescu a scris si un post pe DailyCotcodac care incepe […]

Leave a reply