Postul nu e post destul

La luptă, sindicalişti, nu la băut cafele!

Serviciile secrete ale Tiranului, agenţi dubli sau tripli, ba unul dintre ei chiar cvadruplu, turnători din plăcere, roboţi de spionaj, aparatură diversă monitorizează cu atenţie activitatea primului sindicat liber din blogosferă, Sindicatul Comentatorilor de pe Daily Cotcodac. Nimic nu se întâmplă fără ştirea Tiranului, în fiecare dimineaţă, între două polonice de caviar, aruncă o privire pe rapoartele detaliate care îi sunt aduse la prima oră, ascultă diverse bârfe, îi interoghează personal pe agenţii infiltraţi la şedinţele de sindicat, se lasă linguşit de cei care simt nevoia să sublinieze: “Aţi văzut, Tovarăşu’, io nu m-am amestecat cu ăia…”.

Şi totuşi, până acum, toată această impresionantă desfăşurare de forţe n-a reuşit să deconspire nici o activitate subversivă. Abilii membri de sindicat se rezumă doar la şedinţe interminabile, cafele, îşi acordă cu generozitate funcţii între ei, iar atunci când propaganda reuşeşte să atragă vreo nouă simpatizantă tânără şi naivă, membrii vechi, figurile legendare ale sindicatului, se reped ca uliii asupra ei, încercând s-o seducă împuindu-i capul cu tot soiul de poveşti eroice, imaginare, desigur, ai căror protagonişti sunt ei înşişi (“eu i-am scris într-o zi Tiranului un comentariu în care făceam mişto de el”, “să vezi, dragă, ce tare a fost când i-am zis că n-am râs la textul lui, cred că a făcut o criză”, şamd).

Dată fiind situaţia, Tovarăşul Julius Constantinescu, Farul nostru Călăuzitor, Genialul Cârmaci, Conducătorul nostru Iubit, face un apel către membrii sindicatului, rugându-i să se ridice la înălţimea luptei de clasă şi să opună o rezistenţă cât de cât proporţională cu Infama Sa Tiranie. Lăsaţi cafelele şi secretarele, sindicalişti de operetă, Tiranul vă aşteaptă cu lista de revendicări! La luptă, apăraţi-vă cauza, ridicaţi-vă pentru idealurile voastre şi veţi câştiga respectul Tiranului, care vă va acoperi, poate, mormântul cu flori.

Share:

91 comments

 1. lulu 13 September, 2009 at 17:10

  Ai de grija, stimat Tiran, ca pana la urma cantitatea s-ar putea sa invinga calitatea. Lapusneanu s-a prins la un moment dat 🙂

 2. 4mall 13 September, 2009 at 17:12

  Care-i ala cvadruplu?

 3. mifty 13 September, 2009 at 17:47

  “ce cerem noi aicea ştie toată ţara / respectarea punctului 8 de la timişoara” 😛

 4. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 18:30

  Mifty
  Ce punct 8 visezi, băiete?! Vorbeşti codat, să nu se prindă Tiranu? Sau ţi-ai luat deja cinczeaca aia de seism, pe nemâncate. Te aşteptăm pe la sediu. Ca atitudine, e bine, ca conţinut, eşti cam pe lângă. Totuşi, perseverează viteazule lupător singuratic!

 5. ioana 13 September, 2009 at 18:48

  e perfect, am reusit sa-l inducem in eroare, are impresia ca bem cafele toata ziua. amice, noi bem vin!

 6. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 18:54

  “… Conducătorul nostru Iubit, face un apel către membrii sindicatului, rugându-i să se ridice la înălţimea luptei de clasă şi să opună o rezistenţă cât de cât proporţională cu Infama Sa Tiranie.”
  Păi asta facem, cârmaciule cu “c” mic, asta… cum îi zice… da: PROPORŢIONALĂ! La acţiune minimă, reacţiune pe măsură. Mai ale că e week-end, şi luptătorii ne sunt în taberele de refacere. Am zis!

 7. delly 13 September, 2009 at 19:01

  Julius, preamarite, preastimate, pe mine m-au bagat cu forta…( Triplu spion delly la raport, azi iar nu s-a stabilit nimic in afara faptului ca mai trebuie cumparata cafea)(Stimati si preaiubiti sindicalisti, tiranu a dormitat tot weekendul, nu a scos nici o hotie noua la inaintare)

 8. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 19:01

  erate mici şi vioaie:
  -o virgulă, la mifty, după “perseverează”, un “i” in “cinczeaca”
  -şi un “s” în coada lui “ale”.
  😀

 9. M3bis 13 September, 2009 at 19:05

  Acuma, na.
  Eu aş fi reacţionat puţin, aşa, de complezenţă, da’ la ce?

 10. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 19:08

  @delly
  (Mulţumesc, agent triplu delly, pe care ar trebui să te numim, de fapt, trilly. Deci, lămureşte-mă, fată. Triplu înseamnă că o dată spionezi pentru el, o dată pentru noi şi a treia oară iar pentru el? Sau invers? Sau, mai spionezi şi pentru alţi moguli, că alt sendicat nu există încă… Fii mai explicită!)

 11. delly 13 September, 2009 at 19:11

  Sunt triplu, pt ca interesul suprem este doar pt persoana mea 😀

 12. M3bis 13 September, 2009 at 19:12

  @slvc
  A treia oara pentru ea, pe persoana fizica. Ti-am zis ca is cu ochii pe ea, nu?

 13. toader 13 September, 2009 at 19:31

  julius divus, acest voronin al blogosferei.

 14. mifty 13 September, 2009 at 19:42

  @şlvc: ia caută pe goangăl: “golanii”, “golania”, “dr. barbi”, “punctul 8 de la Declaraţia de la Timişoara”…
  sau erai micuţă pe vremea aia, şi versurile nu-ţi spun nimic??? 😀

 15. Arsulici 13 September, 2009 at 19:50

  Julius, preaslavite, sint unii care nu au facut niciodata parte si nici nu si-au dorit sa faca parte din vreun sindicat. Pe ei i-ai uitat? Vad ca nu mai ai ochi decit pentru sindicalisti, uitind pe cei care te-au sustinut in vremurile stravechi ale luptei de clasa….

 16. M3bis 13 September, 2009 at 19:54

  @slvc
  Ai terminat lista aia? Bag-o aici, sa vada ăst’ tiran ca nu stăm degeaba.
  … cu toate că sunt sigur că le ştie, revendicările adecă, pentru că a fost prezent la fiecare şedinţă, chiar şi-n birou la tine l-am prins răsfoind prin hârtii….

 17. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 19:55

  @mifty
  Ce să caut, bre, crezi că io am timp?! Noi muncim, nu gândim. Să vezi ce de treabă am la sediu! Îmi vine 4mall-ul năucit, că are impresia că l-a demascat Tiranu’ ca fiind cvadruplu; fetele se tot înghesuie în faţa oglinzii, că vor să combată cu ciufu’ cât de cât aranjat… Toţi vor câte ceva, şi n-am resurse. Auzi la ei! sebra vrea bară de striptiz cu încălzire centrală, dr. Xael vrea podea la temperatura corpului… Ia mai lasă-mă în pace cu goagele alea ale tele, eei!

 18. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 19:56

  @3
  Receptionat, shef! Adeca: Roger.

 19. M3bis 13 September, 2009 at 19:57

  P.S. Julică, dacă tot eşti băiet ochei, bagă la lincul ăla adresa de la sindicat, nu de la postu’ ăla al tău unde ne băgai tu un pic în seamă.

 20. JULIUS 13 September, 2009 at 19:57

  Lista, gadilicilor, lista de revendicari…

 21. M3bis 13 September, 2009 at 20:00

  Aaaa, te faci că nu-l ştii? Ia de aici: Sindicatul Comentatorilor de pe Daily Cotocdac”.

 22. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:00

  Da’ ce sa-i bag, ca mi-a ravasit careva toate hartiile?! O sa-ncep cu lista celor 10, care se facura 9, ca zapacita aia de Ioana a primit pana la urma cartea, da’ habar n-avea de ea. De carte, adica.

 23. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:03

  ULTIMII 10 (NE)CÂŞTIGĂTORI AI CONCURSURILOR DE PE DC

  (că nu m-am bolunzât de cap s-o scrollesc aşa până la începutul concursului, că ăia oricum au uita de premii… şi nu mai pot fi activaţi ca combatanţi, dacă mă pot esprima aşa…)

  10. Warlock

  9. (cu ăsta mi-am tocit dijaba deştele pe tastatură, da’ eream datoare adevărului istoric s-o fac… L-am pus totuşi între paranteze)

  Si la vară cald (care habar n-aveam că am luat premiu, de mă luă şăfu’ la rost de neatenţie… Asta-i: numa’ cine nu munceşte nu greşeşte!)

  8. Yoanna

  7. Florian

  6. Soţul doamnei N.A. (aici mânăreala juliusiană a atins apogeul, că domnu’ în cauză nici n-a postat pe DC, da’ a luat -vorba vine, “luat”- premiul cel mare)

  5. N/A (aşa scrie Julius, aşa scriu şi io, da’ cred că-i o greşeală INTENŢIONATĂ a Mogulului… ca să nu dea cartea.)

  4. Ioana

  3. Diana

  2. petrescs

  1. cronos (începutul veacurilor, deh…)

  Menţiunile şi felicitările nu le-am mai contorizat, că pe astea le-am primit, de ce să nu recunosc. Că doar nu-l durea gura pe Julius…

  Rog cotizanţii să verifice şi ei lista, iar dacă nu se văd pe ea, să-mi zică, cu binişoru’, că-s cam stresată. Iar dacă s-a întâmplat minunea ca vreunul dintre ei chiar să fi avut norocu’ să doarmă cu premiul sub cap, ne cerem scuze de-o aroganţă nemeritată. Rămân totuşi ceilalţi, celelalte…

 24. M3bis 13 September, 2009 at 20:05

  @Julică
  Ce ne chinui pe noi să dăm copy/paste, dă şi matale cu ochiu’ pe-aici şi alege ce-ţi place.

 25. liviu amza(nadie) 13 September, 2009 at 20:09

  AUZI MAI JULICA SI LIDER DE SINDICAT CINE-I?TREBUIE SA FIE UNU PROST DE GURA.PARDON CU GURA MARE. =)) DACA NU POATE SA URLE II DAI PORTAVOCE.SA NU PRIMESC O RANGA DUPA CEAFA DE LA SINDICALISTI.CA CEI CU CAFEAUA IN MOD SIGUR SINT PACHETE DE NERVI. :))

 26. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:10

  Punctul 9.
  Aici l-am pus atât de bine în paranteze pe bietul Arsulici, că nu i se mai vede moţul deloc. Scuze!

 27. mifty 13 September, 2009 at 20:11

  ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”???
  că, paregzamplu, “alo, tută-i bula”, abia are 40 de comentarii, muuult sub numărul de comentarii la posturi muuult mai recente!!! las’că ştii tălică, dom’ dictator la ce fac aluzie!!!
  în al doilea, unde-i editul???
  în al 3-lea, ce-i delăsarea asta??? 2 posturi în 3 zile, şi alea “moi”, adormitoare… “noua senzaţie de catifelaţie”??? păi de-aia dăm refeci ca disperaţii pe DC, de-am belit F5-urile???
  în al 4-lea rând, din 7 colaboratori scriu numai 6: unde-i visurât??? a???
  în al 5-lea… mmmm… ehhhh… ăăăă… stau viorile, na!!! 😛
  în al 6-lea… unde-i gravatarele??? sau ai făcut cu ele ca_cu peştii lu’ petreanu???
  şi asta e numa’ lista lu’ mn, mai e, nenică, mai e, că e de unde!!!

 28. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:13

  Măi, nadie, măi, vezi că vin cu mouse-ul la tine, că ranga-i ocupată! Are pepe o cumetrie şi are nevoie de ea, să le lase câteva aminitiri unor amici…

 29. liviu amza(nadie) 13 September, 2009 at 20:13

  pai bine mai M3bis asta-mi faci.apari cu un comentariu dupa ce-l postez io.par paranoic. :))a aparut cu intirziaere organizarea sindicatului.meriti tras un pic de urechi.da te iertam.

 30. liviu amza(nadie) 13 September, 2009 at 20:16

  şi-la-vară-cald lasa ma soarecele acolo.vrei sa-i caza coada cind ma vede.nu vreau animale de companie. :))

 31. M3bis 13 September, 2009 at 20:18

  @Pepe
  unde-i pompa? că se dezumflă ăsta de-i nehotărât la sexul ce-l poartă. Da, de liviu nadia e vorba. Şi ce mai ţipă asta, fi-i atent. Cre că a furat portavocea şi acu’ îl verifică pe Julică să vadă dacă ştie unde a pus-o.
  Bre liviu amza(nadie), stai calm. Tu eşti ăla de-a furat cafeaua ce mai rămăsese prin sediu, aşa-i?

 32. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:18

  @mifty
  Aşa, mamă. zi-le, că mi-am zburătăcit naibii listele alea de revendicări. Ţine-l de vorbă pe tiran, arată-i bicepşii, rânjeşte la el diabolic, până apuc să mă organizez şi io o ţâră… Hai, băiatu’!

 33. mifty 13 September, 2009 at 20:22

  @şlvc: io zic că tiranu’ acum se ţine cu mâinile de burtă!!!
  şi nu cred că de durere de “concluzie intestinală” sau alte chestii d’alea cu care lucră Xael…

 34. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:25

  Domnu’ Julius, ne scuzaţi că vă mai atacăm şi cu “agramaticalisme”, da’ aşa-i la război, ne mai scapă câte o cratimă, da’ o punem imediat… mă rog, nu întotdeauna unde ar trebui, da’ per ansamblu ne ies bine la numărătoare. Deci, încă o dată ne scuzaţi, da’ să nu vă amăgiţi c-o ţin tot aşa langa cu politeţea…

 35. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:27

  @mifty
  Lasă-l să se ţină! Măcar îi ocupat şi n-are timp să ne atace cu tastele. Dă-i înainte, că ţi-ai găsit, în sfârşit, direcţia. Treci la armele grele: dedicaţiile muzicale, specialitatea ta!

 36. mifty 13 September, 2009 at 20:29

  dedicaţii?????
  lu’ tiranu’??????
  nici măcar “somnoroase păsărele” nu merită!!!!! 😐

 37. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:33

  @mifty
  Pune-i imnu’! Ăla al lui yeonsaeng, deocamdată. Să-i arătăm cât suntem de organizaţi şi de determinaţi! Şi ne mai încurajăm astfel şi luptătorii care stau deocamdată în expectativă! Hai, măi…

 38. M3bis 13 September, 2009 at 20:37

  @Gaşcă, adunarea. Ăsta de-l cheamă Julius umblă cu subversiuni. A văzut cât coctcodocim prin clădirea sindicatului şi ie invidios. Vrea şi la el pe bloagă să mai comentăm. Eu îl înţeleg, că-s băiet sensibil. Da’ să ne dea motive de comentat. Am zis. Sau am spus. Sau am tras concluzii. Sau….

 39. Cotcodacii» Blog Archive » Departamentul de Stat la Taclale 13 September, 2009 at 20:38

  […] Says: September 13th, 2009 at 8:11 pm ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”??? că, paregzamplu, […]

 40. M3bis 13 September, 2009 at 20:38

  Lipseau vreo două virgule. Le pun acum ,, .

 41. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 20:43

  @3
  Bravo, şefu’, le-aşezaşi taman la ţanc!

 42. http://www.tahemet.blogspot.com/ 13 September, 2009 at 20:57

  Şedeţi măi copii liniştiţi, că azi e zi de relache.

  şi app, cu adevărat nici netul nu mai e ce a fost! mi-aduc aminte cu oarecare nostalgie de momentele din facultate când mă uitam pe site-uri cu pornache pe furiş. azi am internet free şi rapiduţ şi fac ce fac şi ba pe forumuri cu OHS ba pe forumuri cu grdinărit şi altoit, ba pe dc ajung… o tempora, o mores….

 43. mifty 13 September, 2009 at 21:06

  … o facturi uriaşe, şi viteze nemaipomenite (dacă prindeam 5 kps/secundă eram superfericit!!!), situri cu “make money instantly”… mă rog, ălea mai sunt şi-acum, şi la ritmul cu care apar noii-veniţi în “mediu”, unii chiar trăiesc bine din chestii de’astea, etc…

 44. M3bis 13 September, 2009 at 21:07

  @Julică
  Am o rugăminte. Răspunde-i, te rog, lu’ arsulici. Că rămâne ăsta nelămurit. Tu nu îi răspunzi, noi nu-l băgăm în sindicat, ca deh, e persona non grata, el ce să facă săracu’? Să se ocupe de pisici?

 45. mifty 13 September, 2009 at 21:15

  @m3bis: crezi că-l lasă motanii??? :))

 46. M3bis 13 September, 2009 at 21:23

  Şi o dedicaţie din partea cepei nova … m-a rugat pe mine să o postez că ea e plecată la o nuntă acu’

  Tiranu s-a ofticat şi s-a luat de Sindicat.
  Noi îi zicem să se-ogoaie, că iar o face de oaie !
  Noi suntem galinacee şi traim pentr-o(!) idee :
  Clocim oua mari şi mici, nicidecum pentru…julici!
  (şi să aibă, ca lozurile, un dreptunghi auriu, deasupra căruia să scrie “Juliţi aici”, şi aşa să se câştige vacanţele prin sindicat, la Amara sau unde-o fi…)

 47. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 21:52

  @ ceapa.nova
  Sper că mă ai şi pe mine în vedere pentru biletele alea…Răzuiesc orice pentru un sejur: julici, sclipici, arsulici… Dacă nu mai sunt pentru Amara, merge şi pentru Urlaţi. Mersi anticipat!
  ;D

 48. borg 13 September, 2009 at 21:57

  Hmmm, sindicat cica. Ia sa vedem putin dosarele membrilor…trafic cu carti…castigatori fara postari…secretare dragute…adunari ilegale…conspiratie impotriva autoritatii…interesant. Vulturul (supra)vegheaza. 😀

 49. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:14

  @borg
  Avem vulturul nostru, da’ dacă eşti un cocoş mai bătios aşa, paaarcă şi nouă ni s-ar părea interesant să-ţi vedem creasta şi pintenii prin sediu…

 50. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:16

  bătios bătăios, măi. (s-ar părea că-s puicuţă campioană la mâncatul literelor… :D)

 51. cirstea florin 13 September, 2009 at 22:23

  DAR NU VAD BINE INVATAMINTUL.SE VA ALEGE PRAFU DEFINITIV(PT CA SA ALES 35%.MAI ALES DACA SE APROBA TESTELE DE VIRGINITYATE(MAI MULTE DETALII LA MINE PE BLOG)

 52. mifty 13 September, 2009 at 22:25

  deja s-a ales prafu’ când văd cum scrii!!!…

 53. 4mall 13 September, 2009 at 22:31

  @mifty: O fi fost emotionat mai!

 54. sebra 13 September, 2009 at 22:33

  deci eu numa’atata am de spus:unde a vazut julius simpatizante tinere si naive in sindicat???pe ce se bazeaza d-lui cand spune asta? sa faca bine si sa raspunda daca tot ii place sa combata!
  si o intrebare:la doua polonice de caviar cata vodca bagi sa-ti tai greata?

 55. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:36

  @cristea florin
  Florinel, o nimerişi, în aşa discuţie serioasă, drept cu oiştea-n gard! Aici e conflict de muncă, şi tu vii cu virginele tale să-mi derutezi combatanţii… Iar şi-a băgat Julius coada, bag sama.

 56. M3bis 13 September, 2009 at 22:38

  Bre, ăştia de urlă la noi (adecă aştia de e cu CAPSLOCK-ul apăsat), ori e contabili ori au furat portavocea lu’ Julică. Da’ cre’ că e contabili. Că numai aştia nu ştiu decât +. Cu minusul între cuvinte nu s-au învăţat încă. Da, cirstea florian, despre tine e vorba. Cine dr@cu’ o vrea să se uite la tine pe blog?

 57. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:39

  @sebra
  Cum unde, fată?! Ia uită-te un pic mai bine la mine! Ei, vezi la cine se referă Tiranu’?!

 58. mifty 13 September, 2009 at 22:39

  @m3bis: ăia cu “vând ci@li5”??? 😀

 59. sebra 13 September, 2009 at 22:41

  pai naiva naiva…da’si tanara ???

 60. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:45

  @3
  Io m-am uitat, că m-am obişnuit să respect indicaţiile. Era ferm şi impunător, cum trata el cu dispreţ semnele de ortografie şi de punctuaţie. Da’ m-am gândit că poate venea cu o problemă serioasă la sendicat şi nu se făcea să-l lăsăm nerezolvat…
  Unde ziceai că ţii antinevralgicele alea?!

 61. M3bis 13 September, 2009 at 22:46

  @MifTy
  Nici ăia, că fug cum îl aud. Că zici că e comis voiajor de ăla de-ţi bate în portieră: “Sefu’ un Jurnalu’ Naţional nu comperi?”

 62. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:47

  @sebra
  Şi, şi! Că toată lumea a remarcat ce verde mi-s!

 63. Arsulici 13 September, 2009 at 22:49

  @M3bis
  N-ai loc de mine? Nici macar nu am cerut vreodata sa intru intre voi, deci nu aveti cum sa refuzati… Ce persona non grata visezi???

  @Si la vara cald
  Decit sa ma insulti, mai bine ma ignori, ok?
  Te rog nu mai fa referiri la mine in comentarii

 64. M3bis 13 September, 2009 at 22:49

  @şlvc
  Ce antinevralgice, fată? Dă-i cu zeamă de murături.

 65. M3bis 13 September, 2009 at 22:51

  @Arsulici
  Nu ţi-a răspuns tiranul la linguşeli şi te oftici, aşa-i?

 66. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:51

  @sindicalişti
  Ce facem noi aicea?! Ne-am stricat de cap?! Păi îi alungăm Tiranului comentatorii de elită?! Ia fugiţi şi-l aduceţi înapoi pe Cristea ăla şi puneţi-l să posteze comentarii până pică Julisanu’ la pace cu noi!

 67. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 22:56

  @Arsulici
  Auzi, dragă (dacă pot să-ţi spun aşa, c-o fi insultă şi nu mă prind). Când ne iei tu la mişto, se pune, e ok. Noi de ce n-am face-o?! Vorba lui Florian: nu-ţi place, nu cumpăra. Ignore-ne şi tu pe noi.
  Asta nu se pune ca “referire”, ci ca drept la replică.
  E un joc, la urma urmei, nu te ataca din nimic, altfel chiar o să-mi pară rău că mi-ai părut simpatic de nenumărate ori. Pe bune.

 68. Arsulici 13 September, 2009 at 22:57

  @M3bis
  decit sa ma insulti, nu-i mai simplu sa ma ignori?
  (cit despre ofticat, oare cine e cel care si-a creat pagina separata doar pentru ca Julius nu-i dadea suficienta atentie???? nu cumva tu esti acela???)

  Repet, este mai simplu sa ne ignoram reciproc, ok?

 69. M3bis 13 September, 2009 at 22:57

  tot pentru arsulici
  Nici noi nu ţi-am cerut vreodat’ să te bagi între noi (acuma fie vorba între noi, habar n-ai ce cald şi mişto e), tu ai sărit la carotida sindicatului. De bună voie(nu mă fă să caut postările, să te fac de râs) şi nesilit de nimeni(aici îl bănuiam pe Julică, dar n-are nicio vină, săracu’). Concluzie: Arsulici, get a life!!!

 70. Arsulici 13 September, 2009 at 22:59

  @slvc
  Nu m-am “atacat” din “nimic”.
  Pe bune, e mai simplu sa ma ignori…
  S-ar putea sa ajung sa-mi para MIE rau ca ti-am parut simpatic 🙂 🙂 😀

 71. M3bis 13 September, 2009 at 23:01

  @Arsulici
  dăh ăăă!!!

 72. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 23:02

  @Arsulici
  Ok. Mi-e foarte uşor să te ignor. Poate şi înţelegi de ce. Fără supărare.
  😀

 73. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 23:10

  Dacă s-ar obosi cineva să se uite puţin în urmă, ar vedea că pagina aia “separată” creată de cineva a venit ca răspuns la întrebările comentatorilor despre editarea textelor de pe DC. De ceea ce a urmat, după aceea, sunt răspunzători mai mulţi. Pune să-i adune pe toţi şi aliniază-i, pe stadion, cu spatele la zid!

 74. mifty 13 September, 2009 at 23:13

  @Arsulici: get a(nother) cat!! 😛

 75. M3bis 13 September, 2009 at 23:14

  @şlvc
  Fată, omu’ a zis să îl ignori. Deci conformează-te.

 76. şi-la-vară-cald 13 September, 2009 at 23:24

  @3
  Scuze, m-am enervat cu nervii!
  ;D

 77. mifty 13 September, 2009 at 23:41

  @şlvc: vezi că te-aşteaptă nişte bunătăţi “acasă”! 😛

 78. XaeL 13 September, 2009 at 23:56

  eu astept un articol mai de doamne-ajuta ca sa las arogante commenturi. din pacate, astept cam de 3 zile. 🙁

 79. şi-la-vară-cald 14 September, 2009 at 00:03

  @mifty
  yammi-yami! 😀

 80. borg 14 September, 2009 at 02:02

  @si-la-vara-cald
  Doara nu eu sunt vulturu’. Ca doara is dinala, cum ii zice, de zice ca “Rezistenta-i f(cenzUrat)tere”. Doar evaluam situatia, poate se iveste vreun contract mai deosebit, asa in liniste cu arcul si sageata. Depinde de oferte. Am auzit ca gainile se culca repede. 😉

 81. şi-la-vară-cald 14 September, 2009 at 08:09

  @borg
  Păcat, eu chiar credeam că eşti. Chiar speram, dacă pot zice aşa.
  De-ăia cu arc şi săgeata/ îi plină poiata.
  În privinţa puicuţelor sindicale, ele luptă, nu se… cenzurează.

 82. ceapa.nova 14 September, 2009 at 20:44

  Îmi place de Sindicat…că de când m-am înrolat, nici birou n-am căpătat…Ce să spun de stimulente – sunt ca şi inexistente. Aeru’ condiţionat suflă ca un apucat. Şăfu’, cănd îşi pune blugii,ţipă de ne merg toţi fulgii. Io, la mine-n debara,scriu versuri…de catifea!…Nici vorbă de vre-o cafea ! Mă simt marginalizată. Vreau înapoi, în poiată !

 83. XaeL 14 September, 2009 at 21:57

  eu am castigat sincere condoleante la una dintre manarelile alea pe care le numeste julius concurs, si nu stiu cine m-a turnat, dar a aflat lumea. acum mi-e rusine sa ies pe strada, ma arata cu degetul si spun: “uite-l ba, pe ala care citeste daily cotcodac!”. parca vad ca zilele astea incep sa arunce si cu pietre, mi-e frica si sa scot capul pe geam. din pacate, mai am mancare doar pe 2 zile, dupa care va trebui sa ies la cumparaturi.
  in speranta ca supravietuiesc dincolo de astea 48 de ore (ca sa mai castig premii nemeritate si la alte concursuri), si cu gandul la toti ceilalti co-castigatori care probabil au aceleasi probleme ca si mine, vin cu o propunere: premiile sa se dea pe ascuns, la ore mici ale diminetii, in locuri stiute doar de julius si comunicate in secret celui premiat cu maxim 10 minute inainte. in al doilea rand, premiile cu iz de intelectualitate, elitism, imperialism, capitalism, globalism, sa se scoata. sa se dea dom’le bere, sa inteleaga tot romanul ce se intampla aici. ca astia sunt rai, ce nu inteleg, baga furca in el, ca in arici. sau macar sa se spuna codificat: “o bere marca stephen king, de la beraria trei, hai craiova!”, stiut fiind ca nimeni nu da cu pietre in cei care au, deja, ghinionul sa tina cu Stiinta.
  cam atat pe ziua de azi. alte propuneri cu pretentii de mica revolutie, zilele urmatoare.

 84. şi-la-vară-cald 14 September, 2009 at 22:09

  @ceapa.nova
  Ce-ai, fată, te apucaşi să cotcodăceşti în poiată la Tiran?!
  Hai la sediu, că-ţi dăm ce vrei! Întâi de toate, sfaturi! Hai, că te aşteptăm!
  🙂 ( 🙁 )

 85. Cotcodacii» Blog Archive » BIROU PROVIZORIU 14 September, 2009 at 22:42

  […] Says: September 14th, 2009 at 8:44 pm Îmi place de Sindicat…că de când m-am înrolat, nici birou n-am căpătat…Ce să spun de […]

 86. N.A. 15 September, 2009 at 14:36

  Mda.. lipseste omu’ o vreme sa procreeze si cand se intoarce vede poiata lovita de sindromul gainilor nebune .. 😉 O luarati razna, revolutii, sindicate, tirani, revendicari.. :)))

 87. Cotcodacii» Blog Archive » Avizier 18 September, 2009 at 08:55

  […] Says: September 13th, 2009 at 8:11 pm ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”??? că, paregzamplu, […]

 88. Avizier « Cotcodacii 16 November, 2009 at 13:09

  […] Says: September 13th, 2009 at 8:11 pm ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”??? că, paregzamplu, […]

 89. Departamentul I de Stat la Taclale « Cotcodacii 16 November, 2009 at 13:09

  […] Says: September 13th, 2009 at 8:11 pm ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”??? că, paregzamplu, […]

 90. Lecteriţa 16 May, 2011 at 01:14

  Foarte tare Toad3r, la com. 13 si Cirstea Florin, la 51 !!!!

 91. Insignifianta 16 May, 2011 at 05:48

  16 a lu’ mai, 2011! O mai fi de actualitate, n-o mai fi?!…

Leave a reply