Concursuri

Primul dublu câştigător la VSFT?

Ieri v-am dat un mic test: nu am anunţat nici un premiu, tocmai pentru a vedea dacă vă mai înghesuiţi să comentaţi, să vă salvaţi Daily Cotcodac la favorite sau în blogroll şi alte chestii din astea prin care vă exprimaţi în mod uzual afecţiunea, câtă vreme există o şansă să câştigaţi o carte. Aşa cum ne aşteptam, aţi trecut fără probleme testul: n-aţi făcut nimic din toate astea, v-aţi comportat ca ultimele secături, v-aţi topit imediat ce ne-aţi tocat de cărţi.

Şi acum, după ce noi v-am făcut zdrenţe, voi ne-aţi făcut oligofreni, dar nu ne-am jignit, o să vă dăm o mică lecţie de mărinimie: vom acorda totuşi un premiu şi pentru ieri. Dintre puţinii cititori care s-au dovedit a nu fi mercenari şi şi-au dat viaţa pe teren pentru noi, îl vom premia cu o carte de la Editura Trei pe Arsulici. Care devine astfel şi primul cititor din istoria Daily Cotcodac care câştigă pentru a doua oară o carte (Arsulici, la fel ca în cazul Cupei Jules Rimet, cel care câştigă de trei ori cartea intră definitiv în posesia ei).

Pentru concursul de astăzi, premiul pus în joc este una dintre cărţile de aici. Pentru a intra în concurs, trebuie să postaţi un comentariu la textul Crimă în cartierul Dristor.
Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi în cursul după-amiezii; pentru a lua parte la mânăreală, vă aşteptăm pe yahoo messenger, id: dailycotcodac.

Share:

12 comments

  1. Arsulici 27 August, 2009 at 08:33

    Am ramas fara cuvinte……

  2. delly 27 August, 2009 at 09:32

    Ce e cu marinimia asta, Julius? Faci distinctii intre copii? ARsulici, pot imprumuta de la tine ceva…?

  3. http://www.tahemet.blogspot.com/ 27 August, 2009 at 09:52

    Păi şi alţii au comentat ieri julius…

  4. db 27 August, 2009 at 10:16

    @tahemet: da, tu trebuia, bag seama, sa primesti ceva ‘sincere’: felicitari sau condoleante …

  5. nimeni 27 August, 2009 at 10:39

    De fapt îl plăteşte ca să nu-i dea sora înapoi 🙂

  6. Piperusha 27 August, 2009 at 10:54

    Taman cand v-am descoperit blogul si posibilitatea de a va jecmani de carti, aflu ca gata, s-a inchis robinetul. Urat! V-am pus in blogroll totusi. Poate ne intelegem cumva. 😀

  7. sor'sa (lu' Arsulici) 27 August, 2009 at 12:30

    Frate’mio este model 😀

  8. Arsulici 27 August, 2009 at 18:01

    @sor’sa (sor-mea)
    Care din ei? 😀

  9. N.A. 27 August, 2009 at 18:59

    Ba io resping foarte ofensata aceste acuzatii, ca eu va citesc oricum, cu premii sau fara! iar Arsulici oricum era cea mai premiata matza din istoria Dailycotcodaceasca, la cate kile de felicitari si-a luat! 🙂

  10. StefanZ 27 August, 2009 at 20:57

    Daca nu se alege “Business minds” (pe traducere “Minti criminale”) pana pe 31, mi-o dai mie sa i-o fac cadou lu fratimeo? Pe 31 face 14 ani, bine , ideea e ca eu o sa pastrez cartea.

  11. StefanZ 27 August, 2009 at 21:01

    Hehehe, pentru cei care nu au ultima tehnologie in casa, nu puteti vedea ca intre aceste 2 comentarii (asta si ala de mai sus) Julius a raspuns ca imi da cartea cadou, chiar daca se alege. Deci ar fi cazu’ sa nu mai stati la cersit carti si sa va cumparati ultimul model de monitor de la LG (dracu’ stie care o fi ala). Si pentru voi, cei care ati castigat, ar fi cazu’ sa vindeti cartile si sa va cumparati monitoare. Uite asa face Julius frauda pe net, cu comentarii invizibile. Ah si ca tot veni vorba de Julius, pe 9 decembrie e ziua mea, ce cadou primesc ?
    PS : Pentru cei care ma acuza ca nu am coerenta si logica in acest comentariu le reconand un nou monitor.

  12. N.A. 28 August, 2009 at 16:27

    Neaa.. cel mai interesant ar fi fost sa fie castigata cartea de catre doi concurenti, cine altii decat Arsulici + Florian si sa-i obligi sa se pupe si sa se imbratiseze la festivitatea de decernare, dupa care sa o si citeasca impreuna.. :)))

Leave a reply