Postul nu e post destul

Mogulul vrea să scrie pentru Daily Cotcodac!

Julius Constantinescu

Am scris azi pe site-ul lui Petreanu un text intitulat „Motanul alb, motanul negru”, că de-asta sunt prietenii, să te lase fără serviciu cât timp eşti plecat în concediu.

Spuneam în text că am intrat pe blogul mogulului şi că am rămas surprins de calitatea scriiturii şi de umorul subtil, care l-ar recomanda pentru un loc în echipa Daily Cotcodac. După care, ca să nu uit de la ce m-am luat, mi-am exprimat, ipocrit cum mă ştiţi, nedumerirea vizavi de faptul că la televizor nu e nici pe departe atât de bun ca pe blog.

În loc să înţeleagă ce era de înţeles şi să-l dea afară pe Petreanu, ce credeţi că a făcut mogulul? A luat partea bună, oferta de a scrie pe Daily Cotcodac (vedeţi, mă, că mogulii nu sunt meschini? De asta i-a ajutat Dumnezeu să facă atâţia bani). Replica mogulului, aici.

Înainte să-i cer pe fax lui Oancea un CV al şefului său, că vreau să-l angajez, trebuie să vă întreb şi pe voi, cititorii noştri, pentru că ştiţi că aici, la Daily Cotcodac, mimăm democraţia mai bine ca alţii. Aşadar, întrebarea pentru concursul „Vrei să fii tocilar?” de mâine (o să anunţăm diseară premiul, nu fiţi meschini, luaţi exemplu de la mogul) este:

Vreţi ca mogulul să scrie pe Daily Cotcodac?

PS: Hai să vă dau şi un indiciu, să nu ziceţi că nu v-am ajutat: „Mami, mami, îl ştii pe mogulul de la Antene? Ei bine, eu sunt mogulul lui!”.

LATER EDIT

Mogulul şi-a exprimat disponibilitatea de a scrie la noi şi înţelegem că aşteaptă o ofertă concretă. În plus, acceptă să scrie gratis (bravo lui, probabil vrea să fie un exemplu pentru angajaţii de la Intact). Dacă sunteţi de acord să-i facem o ofertă, principala condiţie va fi să nu scrie despre politică (suntem convinşi că mogulii au o viaţă socială suficient de activă ca să nu ducă lipsă de subiecte).
Si cealaltă chestiune, pe partea economică: nu ne-a propus şi nici n-am accepta bani (publicitate, etc), pentru că Daily Cotcodac nu prestează servicii de imagine. Dacă e suficient de isteţ să şi-o facă singur – scriind bine şi arătându-ne că şi mogulii pot fi cool – îi oferim şansa asta gratuit – întotdeauna am fost sensibili la soarta cetăţenilor foarte bogaţi.
De ce am face-o? Pentru trafic, mă! Sau credeţi că noi, săracii, nu tânjim după dragostea poporului?

Share:

82 comments

  1. bogho 4 August, 2009 at 15:42

    Daca mogulul continua linia dailycotcodac, e bine venit. Ar fi chiar foarte bine sa fie extinsa echipa DC, prin aducerea unor bloggeri cu experienta

  2. Cris 4 August, 2009 at 15:49

    Da! Sa raman tampit si nu alta. La inceput am ras, ca omu’ prost ce sunt. Da acum imi dau seama: vreau sa scrie motanul, pardon, mogulul pe la voi. Dar cu o conditie, sa ataseze, la fiecare articol, un fisier video in care sa-l vedem cum loveste delicat tastatura laptop-ului personal – probabil decorat cu cristale swarovski – in timp ce presteaza!

  3. Adi Coaje 4 August, 2009 at 15:50

    Bre, eu zic ca-i de bine. Daca in curand o sa apara Daily Cotcodac 1, 2 sau 3, un Euforia Cotcodac sau un Digi Cotcodac o sa zic ca ti-a pus Mogulu’ mana’n cap. Oricum, se poarta transferurile astea de vedete de la un trust la altul. Ar trebui sa-i ofertezi si pe Sarbu sau Vantu, nu de alta, dar s-ar putea sa-ti fure Base ideea.

  4. Yra 4 August, 2009 at 15:54

    Draga nene mogul. Nu atat DC cat echipa va provoaca sa adunati mai multe injurii decat Julius, comentarii decat Doctoru’ si mai multe cereri de poze decat Vivi. Ia sa vedem – va iese?

  5. claus 4 August, 2009 at 16:00

    Eu unul cam am indoieli ca ar scrie insusi mogulul pe blog si daca am dreptate s-ar putea sa te trezesti ca angajezi o intreaga echipa – ajutor de mogul, secretara de mogul, amanta de mogul etc. Daca nu cer bani, nu e nicio problema, ii mai pui sa deretice prin casa cand stau degeaba. Daca vor salariu, ii dai afara dupa perioada de proba.

    Angajeaza-l, bre, macar pentru o (daily) cotcodaceala – doua.

  6. Miruna 4 August, 2009 at 16:03

    Ti-a crescut ratingu’ in ochii mei, nea Julica!
    Ofertarea va fi publica?

  7. theheartcollector 4 August, 2009 at 16:05

    Eu zic să îl pui să scrie un articol pentru DC, iar dacă ne vom tăvăli pe jos de râs, atunci e de bine 😀

  8. sendroiu 4 August, 2009 at 16:05

    hai s-o vedem si p’asta!
    momentan suna de ca si cum te-ai da mare, ca sa creasca traficul 🙂

  9. Delice 4 August, 2009 at 16:07

    Julica, eu nu stiu ce sa spun. Am senzatia ca politica ta editoriala nu e foarte clara, ntz ntz. Am senzatia ca e o miscare de marketing. Aduci un personaj controversat sa-ti scrie, hop traficul pana la cer! Democratic ar fi sa lasi “motanul” sa-si exprime liber creativitatea, atat timp cat scriitura nu are iz politic. Daca nu o da in politic, eu primesc. Desi, Julica, tu ocupi un loc special in inima mea! Cu drag, vecina ta de vis a vis 🙂

  10. sixtyniner 4 August, 2009 at 16:26

    Bai, ma lesi?! Daca si aici invadează politică şi politicieni eu v-am şters de la Favorite. Daca chiar vreti sa va bagati in politică, treaba voastră şi dreptul vostru la opţiune, dar e clar că atunci va fi cu totul altceva, va fi pentru un alt public-ţintă decât cel de acum. Pa!

  11. Ciprian 4 August, 2009 at 16:39

    Mai intai sa probam secretarele sau macar asistena de imagine. Si daca e ok, scriitura placuta mogulului pe DC.

  12. sabina 4 August, 2009 at 16:56

    bien sur,cu mare placere!numai daca va fi facut public contractul,sau macar clauza prin care noi,cititorii,sa-l putem concedia daca nu-si indeplineste atributiile(adica,sa ne amuze-ca sa nu zic “atributiile de bufon”)
    vom fi ingaduitori totusi,si nu-i vom analiza rezultatele in comparatie cu Tine.pentru ca,Marite Julius,nimeni,nu te poate ajunge,daramite egala sau intrece in talentul scriitoricesc.
    p.s.”noi,cititorii”=eu si prietenii mei imaginari

  13. Robintel 4 August, 2009 at 17:09

    Eu nu-l vreau. Nu pot să râd la aceeaşi masă la care un … spune bancuri.

  14. 4mall 4 August, 2009 at 17:16

    Se abtine careva?

  15. cyan 4 August, 2009 at 17:31

    Pentru ca amandoi aveti aceiasi radacina “escu” eu zic ca e ok

  16. cronos 4 August, 2009 at 17:42

    Mogulul scrie bine. Ar trebui sa dea macar o proba. Si daca nu ne place, ii dam sutu’ in cur, si la pro TV, dupa divertis cu el

  17. nedormitul 4 August, 2009 at 18:01

    şi eu sînt de acord cu bogho. experienţa contează.

  18. fish 4 August, 2009 at 18:16

    deci lu’ petreanu i-au dat concediu sa scrie undercover pe blogul modulu… mogulului…
    mai bine NU, ca-l legitimati degeaba …

  19. IceDr3am 4 August, 2009 at 18:26

    da mai 🙂 sa scrie.. .ca poate asa te aranjeaza si pe tine cu un post bine platit 🙂

  20. Camelia 4 August, 2009 at 18:36

    Ma, daca scrie el, ia-l, ca scrie bine. Si ca daca nu incerci n-o sa stim/stiti/stie cum ar fi fost 🙂

  21. Ingineru 4 August, 2009 at 19:18

    Să scrie. Să-l putem comenta şi noi.

  22. una 4 August, 2009 at 20:49

    Primul meu comentariu si uite ce trebuie sa scriu. Va rog, va rog, nu il aduceti aici.

  23. lulu 4 August, 2009 at 20:49

    Sa scrie.
    Dar inainte de asta asigura-te ca aduce cu el asistenta si nu avocata, ca petreanu nu va incerca si el reteta cu degete pe degetele tale, si ca nu va adauga ca ingrediente noi urechiuse(degetele pentru blog- urechile pentru job) si ca, daca nu tu, macar un prieten al tau se pricepe sa dezlege secretele noilor coduri(civil, penal). Asa ca sa fim siguri ca DC-ul nu va emite live din penitenciar.
    “A transmis pentru dumneavoasta, direct din Jilava, Julius
    Andreea ai legatura.
    Pardon: Sandra, Lucian” 🙂

  24. lx 4 August, 2009 at 20:50

    Nu ba! Ca ai sa te apuci si tu sa-l injuri pe Visurat! … de fapt retrag. Da, lasa-l sa scrie, stie mai multe cuvinte decat Boc! Apropo, are Boc blog?

  25. Moroi 4 August, 2009 at 21:05

    1)Eu am citit vreo 20 de articole de la dânsul de pe blog. Nu văd “umorul fin”, de care ziceţi. Dar dacă dvs. l-aţi sesizat înseamnă că e prea fin pentru un meltean ca mine.

    2) Dacă o dă pe persoană fizică şi POLITICĂ este nasol…dacă reuşeşte să scrie complet apolitic şi mai reuşeşte să-mi ridice măcar o sprânceană este ok. Nu voi pleca de la prejudecată şi cred că mulţi nu vor face asta. Va beneficia de aceleaşi aprecieri şi respect.

    3) Dacă mişcarea asta are nişte substraturi financiaro-electorale dacă îmi este permis termenul (financiaro pt dvs., electorale pentru dânsul) iarăşi este nasol. Dar nasol spre scârbos, totuşi parcă prea “l-a buşât” umorul pe domnul Voiculescu acum în prag de alegeri.

    Concluzii Cred că nimeni nu se supără dacă scrie ok, şi haios. Cred că doar un cretin poate gândi: “Bă, ăsta e Voiculescu, hai să-l urăsc din start. Ăsta e plin de bani şi habar nu are să scrie”. Dacă totul este ok şi transparent nimeni nu ar avea ce să aibă împotrivă. Dar dacă în spatele acestei noi “achiziţii”, zac nişte sume frumoase, şi totul e de fapt un truc electoral…hmmm, atunci pute rău. Dar rău tare. Asta e desigur doar părerea unei nulităţi. Eu personal am să plec de la prezumţia de nevinovăţie şi de la ideea că totul este pro bono. Tot respectul domnule Julius şi succes în continuare.

  26. sixtyniner 4 August, 2009 at 21:53

    Ma simt oarecum vizat de comentariile celor care au zis ca unii pleaca de la prezumtia ca mogulul trebuie urat apriori. Eu nu-l urasc pe mogul. Eu ii urasc pe toti politicienii romani deopotriva, fara deosebire de sex, limba materna sau culorile in care e azi vopsit. Daca cineva isi inchipuie ca un politician poate scrie si apolitic in public, il invidez pentru copilul care mai e si ii cainez naivitatea. Candva am zambit si eu de faptul ca SUA avea un presedinte fost actor; acum stiu ca politicienii sunt niste actori 24 cu 7. Va doresc sa va dati la timp seama ca sunteti manipulati! Macar atata inteligenta consider ca aveti toti cei care cititi DC…

  27. Adrian Enache 4 August, 2009 at 22:24

    Aţi putea face o categorie nouă: „Special Guest Star”

  28. Arsulici 4 August, 2009 at 22:25

    Haoleu, in ritmul asta, DC va avea mai multi autori decit cititori…

  29. JULIUS 4 August, 2009 at 22:46

    @Arsulici: ma, cum ar fi sa te felicite sincer chiar mogulul?

  30. lulu 4 August, 2009 at 22:48

    Hmmmm, Arsulici cred ca ar trebui sa te simti putin amenintat. Daca invitatul isi vara mustatile in smantana ta? Cum e vorba aia: Motanului de mogul ii e frica…
    PS Arsulici e motan sau pisica? 🙂

  31. lulu 4 August, 2009 at 22:50

    @Julius
    Eu cred ca ar fi ceva sa te felicite nesincer….

  32. anya 4 August, 2009 at 22:55

    Va fi ca in magazinele alea fe fitze unde te simti prost cand intri, ca se uita toti vanzatorii la tine, si te intreaba ce doriti? Cand o sa intram pe DC postmoguian o sa apara un flash cu un autor mereu online, care sa ne intrebe? “Iti place aceasta fraza?” “Vai dar ce bine va coafeaza articolul asta, o sa l puteti purta si maine la carciuma cat si casual in discutiile cu sefu”. Iar noi o sa murmuram “Nu comentez, ma uitam doar”

  33. io 4 August, 2009 at 22:55

    eu in locul tau, Julius, m-as teme ca ma toarna apoi…

  34. Arsulici 4 August, 2009 at 23:05

    @Julius
    As fi onorat, dar dupa aia s-ar zice ca e solidaritate pisiceasca

    @lulu
    Felicitari nesincere sint alea pe care mi le adreseaza Florian
    Eu sint baiat, dar Arsulici cea mica e fetita… si chiar ii caut motan 😀

  35. Daily Cotcodac »  Vrei să fii tocilar? 5 August, 2009 at 01:54

    […] mai departe vă descurcaţi. Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu la textul „Mogulul vrea să scrie pe Daily Cotcodac!”, în care să răspundeţi la întrebarea: “Vreţi ca mogulul să scrie pe Daily […]

  36. Vrei să fii tocilar? -> ApaRece 5 August, 2009 at 02:01

    […] mai departe vă descurcaţi. Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu la textul „Mogulul vrea să scrie pe Daily Cotcodac!”, în care să răspundeţi la întrebarea: “Vreţi ca mogulul să scrie pe Daily […]

  37. cosanzeana 5 August, 2009 at 06:10

    Eu nu-l vreau. Recunosc, am probleme cu prejudecatile.

  38. Florian 5 August, 2009 at 08:00

    Băi cârcotaşilor, de ce nu încercaţi să fiţi şi voi pragmatici măcar o dată în viaţă? Ce vă pasă vouă că Julius se alege la afacerea asta cu o vilă pe Coasta de Azur? Important este că ne iese şi nouă ceva. Nu v-aţi săturat de concursul ăsta meschin? V-ar strica un „Vrei să ai un Lamborghini”? Başca aspectul moral, poate cel mai important: acceptându-l pe mogul, l-am ajuta pe bunul nostru prieten Arşulici. Pe lângă faptul că i-ar găsi pereche tizei sale cu mustăţi, i-am oferi nesperata ocazie să-şi împlinească visul vieţii sale, acela de a ajunge linguşitor de mogul.
    Stiu că un comentariu mai tare ca al meu n-are cum să existe, dar renunţ cu un gest regesc la premiul de azi. La nemăsuratele-mi bogăţii, cartea asta mi-ar putea folosi cel mult să-mi aprind havanele cu filele ei, dar pentru asta prefer bancnotele de un miliard de euro.

    @Arşulici
    Stiu că deja îţi înoată ochii-n lacrimi de căinţă pentru că te-ai îndoit de sinceritatea mea. Sunt sigur că acum ţi-ai dat seama cât de mult îţi vreau binele, aşa că nu pot decât să-ţi transmit sincere felicitări pentru momentul de iluminare pe care l-ai trăit.

  39. Florian 5 August, 2009 at 08:06

    Măcar pentru a vedea un mogul ajuns angajatul lui Julius şi tot ar trebui să spunem Da.

  40. Florian 5 August, 2009 at 08:11

    O condiţie totuşi n-ar strica: Suntem de acord, dacă DC se obligă să posteze permanent poza cu Vivi nud.

  41. fish 5 August, 2009 at 08:18

    invitati-l si pe adrean nastase, si el are umor fin si de calitate. ce dracu.

  42. Dan Ciurel 5 August, 2009 at 09:01

    N-ar strica sa ai un mogul sub tine

  43. 4mall 5 August, 2009 at 09:23

    Din ciclul “Nu-i actor precum Bibanu’
    Nici mogul precum Motanu'”
    Editura DailyCotcodac prezinta opera “Sunt si zahar si pelin
    “Am si bani, si umor fin”
    Bun de tipar: August 2009

  44. LArSON 5 August, 2009 at 09:29

    Sa scrie primesc, dar sa nu se publice nimic. Sau sa se publice, dar sa nu scrie nimic.

  45. SickA 5 August, 2009 at 09:38

    Eu zic sa-l angajati.Chiar sunt curios daca o sa apara si JIJI la comentatori zicand: “Sunteti niste hahalere!Sugi … tu si Dan Voiculescu!”

  46. joalex 5 August, 2009 at 10:08

    Io cred c-ar trebui sa-l intrebam pe chuck norris.

  47. Ina 5 August, 2009 at 10:14

    Daca voi il vreti, atunci il vrem si noi…
    Si daca l-ati “citit” bine si se potriveste cu profilul dailycotcodac, atunci sa vina!

  48. theMask 5 August, 2009 at 10:24

    In primul rand ca nimeni nu are garantia ca el va fi cel care va scrie si nu unul dintre multii lui angajati, iar in al doilea rand nu am chef de moguli pe DC, nu joc in aceeasi liga cu ei si nici nu-mi doresc.

  49. artistu 5 August, 2009 at 10:25

    Adu-l ma, ce ai de pierdut. Oricum si daca srie bine si daca scrie rau, nu se va vedea, ca atmosfera o facem in general noi, astia de comentam ca babele pe marginea santului. Si cu siguranta vom avea inspiratie sa il luam pe “motan” la mistouri! 😀

  50. delly 5 August, 2009 at 10:32

    Din ce am citit pe site-ul lui, nu mi se pare ca el scrie…E totul putin fortat, nu doresc “stiffness”-ul ala si pe DC, noua ne place sa ne balacim in mocirla \:D/ (btw, niste smiley-uri ar pica tare bine)

  51. Artistu zice… » JULICA ne loveste din nou… MOTANUL MOGUL noua sa achizitie! 5 August, 2009 at 10:47

    […] s-a suparat. Ba mai mult si-a declarat intentia de a scrie la Daily Cotcodac. Asa ca nea Julica acu face sondaj de “opainie” sa vada daca il primeste. Daca o tine tot asa, cred ca o sa ajunga asa cum ii zice Arsulici: […]

  52. alex.p 5 August, 2009 at 11:22

    Julica, ai grija sa citesti atent CV-ul ala. Si la finalul interviului sa il intrebi daca se pricepe sa iti aduca dimineata cafeaua la birou.

  53. julica23 5 August, 2009 at 11:25

    Pe scurt: NU! Pe lung: Daca ai avea asa angajati de soi, parca nu m-as mai simti acasa aici la cotcodaceala. Pana la urma, ce sunteti voi, cocosi sau motani de fite?
    PS: Julius, ai mai indrazni sa manaresti concursurile in halul asta in asa prezenta ilustra? Unde s-ar duce tot farmecul concursului VSFT? 🙂

  54. Vlad S. 5 August, 2009 at 11:39

    Da, vreau sa aud ce are de zis, parca imi si inchipui: Am fost ieri la o partida de golf in Scotia. Am mers cu taromu de data asta, al meu era in service. Nu stiu ce are de nu mai tine umiditatea aia buna in cutia de tigari. In fine, ajung la avion si daca va vine sa credeti, la business se serveau doar doua feluri de mancare :))))
    Bine ca era stuardesa simpatica. I-am dat numarul meu de telefon, i-am zis ca o sa o fac vedeta… si asa mai departe. Vrem moguli pe DC.

  55. lori 5 August, 2009 at 11:57

    mai bine faceti un sondaj:
    1. sa vina, dar sa fie cu mintea deschisa si sa intre in atmosfera dailycotcodac
    2. sa nu vina, sa dea din mustati pe blogul lui
    iar cititorii dailycotcodac vor decide daca da sau daca ba

  56. Victor B 5 August, 2009 at 12:14

    Dacă vine, atunci ar trebui să ne zică şi noua ceva de partea aia economică. Pen’ că nici acum n-am înţeles exact despre ce e vorba.

  57. L3ST 5 August, 2009 at 12:17

    Eu sincer as vrea. Un om de calibrul lui chiar are ce scrie fara sa plictiseasca cititorii. Ganditi-va numai la cate gafe a vazut/facut prin Senat 🙂

  58. L3ST 5 August, 2009 at 12:18

    ( sper sa nu intru in atentia SRI cu afirmatia de mai sus )

  59. Stefu 5 August, 2009 at 12:32

    Bai de scris scrie bine, nimic de zis, cred insa ca e prea mult sa scrie pe DC. Sa stea in blogul lui ca nici voi nu v-ati dus sa ii furati jucarica.

  60. valyum 5 August, 2009 at 13:15

    Julius, parerea mea e ca ar fi mai bine sa nu vina.
    Nu am nimic cu domnul Voiculescu, s-ar putea sa aiba un stil funny (nu i-am citit blogul), dar daca incepe sa scrie pe blogul tau chiar si apolitic, exista riscul sa iti pierzi toti cititorii care nu il suporta si sa ramai doar cu fanii lui voiculescu.
    fii neutru ca elvetia. Nu lasa oamenii fara viza la tine……….

  61. Ciprian 5 August, 2009 at 13:24

    La cate fire albe are sigur a trecut prin multe, o gluma buna sau un banc prost trebuie sa stie. Poate sa ne povesteasca si cum il ia Vantu sau Sarbu peste picior si cum le-o intoarce el, dar fara publicitate. Poate ofera si el vreo bursa premiu, asa din cand in cand.:)
    Sa scrie aici, sa ni se faca de ras.
    P.S. Cartea aia de la premiul VSTF mi-ar prinde foarte bine. De luni bune am pus ochii pe ea prin librarie si nici ca mi-am permis sa mi-o iau. Poate Editura Publica si dl Julius Constantinescu, mogulul DailyCotcodac, imi fac azi o bucurie.

  62. SentineV 5 August, 2009 at 13:48

    Cea mai buna oferta ar fi sa plece intr-o excursie intr-un loc intunecat, racoros, cu gratii la ferestre, de unde sa ne scrie din cand in cand, ar arata bine intr-un costum dungat. Sper ca dorinta de inavutire in vizitatori cu astfel de pseudo oameni, sa nu strice mireasma aparte care ma atrage in fiecare zi pe DC.

  63. Delice 5 August, 2009 at 14:08

    Julica, ar fi o idee sa ai o sectiune de Special Guests in care sa inviti “motani”,”hahalere”, “blondine” sa scrie. Ar fi o miscare de PR de mare angajament. 🙂

  64. popeye 5 August, 2009 at 14:18

    Nu. Nu vreau sa fii tu mogulul mogulului

  65. kata 5 August, 2009 at 14:40

    eu zic ca ar tb sa vedem ce poate…daca se poate abtine de la politica…daca ne poate face sa radem

  66. tinky 5 August, 2009 at 15:10

    cine e mogulul?

  67. 4mall 5 August, 2009 at 15:15

    @tinky: Vali Vijelie mah!

  68. JULIUS 5 August, 2009 at 15:24

    @tinky: vezi ca e link spre el, bre

  69. sakkara 5 August, 2009 at 15:35

    De ce nu? pana la urma niste forte proaspete nu strica niciodata…@ cris…daca ar avea cristale swarovski laptopul sau ar fi tare pacat, deoarece spunea pe blogul personal ca a ramas fara o tasta la laptop:D

  70. remus 5 August, 2009 at 16:40

    Sigur mogulul vrea sa aplice strategia calului troian. :))

    Vrea sa scrie cat mai nasol pentru voi… sa va scada ratingul , apoi pune un banner mare cu antena 1 pe site si-l inchide de tot.

    Acum vorbind serios , ar fi interesant, dar sa aibe nickul mogulu’

  71. AndR3i 5 August, 2009 at 16:57

    Io-s de acord sa scrie mogulul pe DC cu o singura conditie: sa nu se transforme groparu’ intr-un mircea badea 2 ca atunci dau foc la calculator si-l arunc pe geam.

  72. Vigu 5 August, 2009 at 17:02

    Io vreau sa scrie…. Poate-asa castig si eu o carte… …

  73. edy 71 5 August, 2009 at 18:23

    Subsemnatul,cititor fidel al DC,declar ca,DA,vreau sa scrie mogulul aici…Dar,cum bine ai subliniat,Julius,FARA POLITICA…

  74. Anna 5 August, 2009 at 18:54

    Eu vreua sa-l chemi pe Mos Craciun si pe Iepurasul de Pasti impreuna cu Zana Maseluta si Wonder Woman si sa faca de-un chef. Dupa chef, pot sa scrie aici si sa posteze si comentarii. Eu ma duc sa beau o bere.

  75. Când Petreanu nu-i acasă 5 August, 2009 at 19:20

    […] în ultima vreme, dar sunt în negocieri cu Mogulul, să-l angajez la Daily Cotcodac (vezi aici şi aici) . Bineînţeles, fără salariu, înţeleg că vrea să fie un exemplu pentru angajaţii de la […]

  76. Catalin 5 August, 2009 at 20:33

    Eu sincer as vrea. Cu conditia ca laptopul lui sa aiba IP de Jilava.

  77. Broky 5 August, 2009 at 22:50

    Asta inseamna ca Badea o sa asculte de nenea Julius…sau ca nea Julica o sa poata sa-si bage ideile direct in “Gura Presei”?

  78. Laur 6 August, 2009 at 00:41

    Daca ai ofertat si omul a reactionat pozitiv, eu zic ca merita sa-i dai o sansa. Apolitica, totusi, ca daca vrem politica avem de unde.

    Bring it on, mogul man 😉

  79. toader 6 August, 2009 at 01:21

    eu sunt de acord ca dan voiculescu sa scrie aici. orice om merita o a doua sansa in viata.

  80. CID 6 August, 2009 at 09:30

    Multumesc lui Moroi ca m-a luminat,am aflat in sfarsit si eu cine-i mogulul.Habar n-aveam cine e patronul antenelor…Sa scrie despre ce vrea,ar fi oricum interesant.

  81. adriang 6 August, 2009 at 10:23

    Nu. Julicaaa!
    N-am remarcat nici o “calitate a scriiturii” si nici un “umor subtil” pe blogul lui. Probabil nici nu le scrie el.
    In schimb am observat acelasi partizanat politic, normal sa zicem pa blogul lui, dar dus dincolo de limitele decentei si profesiei la Antene. Cum crezi ca ar scrie aici?
    El vrea sa para cool, dar daca macar o parte e adevarat din ce se spune despre el, ar fi cazul ca macar sa se retraga din viata publica.
    Dar noi am facut si din chestia cu “Felix” ceva dragut si am banalizat-o. Suntem la portile Orientului, unde totul e luat “a la legere”…

  82. ceapa.nova 9 August, 2009 at 10:10

    Daca vrea sa scrie…inseamna ca stie, nu-i chiar analfabet…Si-apoi, tot scriind asa, poate ca se demasca ! Sa-l lasam sa se faca de ris, daca poate !

Leave a reply