Postul nu e post destul

Despre foşti şi răzbunări

Groparu

Imi zice o prietenă:

– Fostul meu ex pe nume Marcel s-a comportat ca un porcovan cu mine. L-aş picura cu acid de baterie, l-aş pune să miroasă peşte stricat, i-aş înfige nişte obiecte contondente acolo unde se termină intestinul gros! L-aş pune să-l pupe pe Boc, să repare Dacii, să bea zămuri din canale şi mai ales – să caute loc de parcare în miezul Clujului, la amiază. I-aş usca ochii cu foehnul, i-aş pune părul pe bigudiuri, l-aş înţepa cu scobitori folosite de puşcăriaşi sub unghii. L-aş tăia bucăţele, (Continuarea o puteti citi pe blog la Groparu…)

Share:

9 comments

 1. delly 28 August, 2009 at 15:20

  Ne cunoastem Groparule, suna cunoscut discursul 😀

 2. http://www.tahemet.blogspot.com/ 28 August, 2009 at 17:19

  Ehhhhhhhhhhh copii moşului,
  fata îi blânduţă foc! bună de pus pe rană nu alta!
  dacă voia cu adevărat să îi facă viaţa amară, trebuia să îi târască la altar, să steie 5 anişori alături şi p-ormă să îi trântească o mamă de proces de partaj să=l lase în curul gol.

 3. Florian 28 August, 2009 at 19:18

  Cu exodul ăsta de criminali spre Spania şi Italia, cimitirele sunt cu un picior în faliment. Groparele nost’ se scoate şi el cum poate, stârnind conflicte între cunoscuţi şi aşteptând să-i pice clienţii. Cu tipa aia care a fost anchetator la Guantanamo, succesul e garantat. Trasnmit de pe acum condoleanţe familiei bietului Marcel.
  P.S. La faza cu „fostul meu ex” mi s-a blocat neuronul.

 4. Florian 28 August, 2009 at 19:25

  Erată: Transmit, nu trasnmit. M-a marcat dura aia de-mi tremură degetele pe tastatură. Cred că bietul Marcel are Parkinson în fază terminală.

 5. M3bis 28 August, 2009 at 22:02

  Deci sa comentam da?
  Eu mi-s programator, cel putin asa cred ceilalti. Pentru asta ar fi trebuit, cel putin teoretic, sa absolvesc (a absolvi, absolvire… nu mai degraba picam examenul, ca nu mai aveam probleme de cum se scrie corect romaneste?) o materie numita logica. Da, e aia cu dragonii verzi, pentru cine stie. Deci sa analizam “fostul ex”. Nu-l mai analizam deloc, ca nu are rost. fostul si cu ex-ul se anuleaza reciproc. Ramane doar Marcel. Care o are. Nu stiu cum o are ca si huge cu small se anuleaza. Problema e ca si Groparu’ dom’le, are un caracater. De gropar. Auzi, sa puna fata sa plateasca un banner. Nu mai degraba ii dadea fata adresa de e-mail la astia de fac reclama la pastilele alea albastre pe mail? Si da, despre decasept este vorba daca nu v-ati prins. Si gata cu comentariile ca nici eu nu ma mai inteleg. o fi de la Marcel?

 6. petronia 29 August, 2009 at 19:05

  @M3bis: Nu, cred ca e de la nuferi. Pari alergic. 🙂

 7. Arsulici 29 August, 2009 at 21:41

  @M3bis
  Dupa cum s-au convins absolut toti cei care folosesc produse Microsoft, logica nu are nici macar cea mai mica urma de legatura cu programarea 😀

 8. db 30 August, 2009 at 14:46

  A fost misto filmuletzul, l-am vazut si eu … doar ca nu era cu Marcel 😉

 9. clarisa 31 August, 2009 at 12:33

  e problema fiecaruia cum se comporta,pe mine nu ma dor atitudinile oamenilor din viata mea,pt ca au stiut intotdeauna ca atitudinile “porcovane” raman problemele lor chiar daca le manifestau cu mine sau alti oameni.

Leave a reply