Concursuri

Carte şi circ

shaormaejuliusaugustuscezarusjpg_re5Dacă voi vă închipuiţi că o să stau cu mâinile-n sân şi-o să mă las măcelărit de voi, cum a făcut colegul Julius Cezar, vă înşelaţi amarnic. Plus că oricum nu v-ar folosi la nimic, sunt sigur că Pircă s-ar plictisi repede să mimeze democraţia şi s-ar proclama împărat. De-aia vă spun: Arsulicius, fiul meu, nu te lăsa târât în conjuraţii ticăloase! Iar dumneata, domnule Florian, nu mai abuza de răbdarea noastră!
.
Si acum, că i-am pus la punct pe aceşti Asterix şi Obelix, să trecem la lucruri mai serioase, cum ar fi îndrăgitul nostru concurs.
.
Sincerele felicitări merg la Arsulicius, pentru comentariul: „daca Julica vroia cu adevarat o interventie in forta a politiei, cum a vazut el pe AXN, atunci trebuia sa sune la AXN, nu la Politie!” (ştiu că aşa a păţit şi Cezar, a fost prea generos cu nişte lichele, dar aşa suntem noi, marii comandanţi de oşti, generoşi).

Felicitările simple merg la db, pentru că mi-a adus aminte de vechiul meu prieten, căpitanul Roşu. Deşi poate a avut sarcină pe linie de serviciu să fie prieten cu mine.

Cartea de astăzi, oferita de Editura Trei merge la Ioana, pentru remarcabilul său spirit de observaţie: „hai bre nene julică că văd că matale eşti om bun”.

Tiran, tiran, da’ mă iubeşte poporul!

Share:

10 comments

  1. Florian 20 August, 2009 at 07:37

    Văd că arăţi mai fresh decât mă asteptam. Te ţii încă bine pe picior, ti-a mai rămas o mână cu care să-ţi rezolvi micile necesităţi şi plăceri, iar suporturile de bicicletă încă nu s-au uscat.
    La următoarea eclipsă de lună, trebuie să arunc şi o broască râioasă în cazan şi să măresc doza de fire de păr de pe picioarele Cosânzenei.

  2. Florian 20 August, 2009 at 07:42

    Mă gândesc că trebuie să-ţi fie destul de incomod să faci mânărelile VSFT cu stânga. In curând vei rămâne însă şi fără ea, trebuie să te pregăteşti de pe acum cu nişte cursuri de yoga. Piciorul ăla care ţi-a mai rămas pare cam ţeapăn pentru o asemenea operaţie.

  3. ioana 20 August, 2009 at 08:20

    Întotdeauna am susţinut că sinceritatea este cartea câştigătoare, deşi mă aşteptam să impresionez mai degraba prin tulburătoarea dramă a unui copil amărât care sunt. Sincere mulţumiri, nu există civinte care să explice că “Înţelegerea vieţii” era exact ceea ce îmi lipsea.
    Arsulici, eu aş propune să nu-l mai asasinăm pe nenea Julică, în definitiv este un om bun, chiar eu am zis…

  4. Arsulici 20 August, 2009 at 08:31

    Sint onorat sa primesc sincerele felicitari!

    @Ioana
    eu nu-l asasinez deloc….

  5. macanta 20 August, 2009 at 09:10

    (:scuze ioana,eu care ziceam sa nu te milogesti…se vede ca are stofa de tiran julius:)doar cand lumea se roaga la el ca la icoane mai misca cate un deget 🙂

  6. db 20 August, 2009 at 09:25

    Sa-ti amintesc si cum te-a amendat politia? 😛

  7. Ciprian 20 August, 2009 at 18:04

    @db
    Zi-mi mie cum l-a amendat ca nu mai spun la nimeni.

  8. db 21 August, 2009 at 09:44

    Ar iesi un post dragut, zic eu, dar nus’ dc se trage pe cur si nu zice la toata lumea …

  9. Arsulici 21 August, 2009 at 12:44

    @Ciprian, @db
    Va spun eu cum l-a amendat: Pe baza de proces-verbal 😀

  10. Ciprian 23 August, 2009 at 01:49

    @db Poate nici nu tu nu stii prin ce cazne a trecut dupa ce a semnat procesul-verbal. Doar nu era prostovan sa povesteasca chiar la toti ce a facut in beciurile sectiei. Poate spp-ista afla mai multe..

Leave a reply