Concursuri

„Vrei să fii tocilar?”, o jucărie în mâinile Guvernului global

Julius

Rezultatul concursului „Vrei să fii tocilar?” de ieri va fi anunţat abia în jurul prânzului, pentru că n-am avut timp să mânărim în linişte – nu vrem să mânărim de mântuială şi să le dăm unora ocazia de a ne acuza că dăm premiile pe bune.
Ediţia de astăzi a concursului „Vrei să fii tocilar?” are loc pe site-ul Denisei. Nu vă îngrijoraţi, regula de bază nu schimbă: premiul se acordă tot prin mânăreală. Si, până la urmă, tot de către guvernul global, ştiţi bine că şi noi, şi Denisa nu suntem decât nişte unelte în mâinile lui jegoase.

Share:

10 comments

 1. Florian 7 August, 2009 at 08:46

  Mda, trebuia să ne dăm seama că una din probele concursului va fi călătoria pe tărâmurile de coşmar ale Gheonoaiei. Cine se încumetă la drum, musai să-şi ia în traistă un pieptene, o perie şi tot ce mai trebuie pentru a-i zădărnici scorpiei urmărirea. Altfel ajungeţi în ghearele ei si nu mai aveţi scăpare, vă face robi pe viaţă. Vis Urât poate să vă confirme, că el a păţit-o.

 2. 4mall 7 August, 2009 at 09:03

  Mai Julica, io hopserv ca tu vrei sa faci trafic la altii, mah! Io cred ca esti corupt…

 3. şi-la-vară-cald 7 August, 2009 at 09:14

  măi, eu unde-mi bag comentariul? aici? sau merg la Denisa, că ea dă şi fursecuri când o vizitezi?

  @4mall
  vezi că fac o mică atingere cu tine în povestioara mea! să nu zici că nu te-am avertizat!

 4. şi-la-vară-cald 7 August, 2009 at 10:05

  Dragă Denisa,
  am venit, am sunat, politicos, la poartă, da’ nu mi-ai deschis, aşa că i-am dat scrisoare poştaşului, care se pare că mi-a şutit-o, pen’ că n-o văd postată aci; aşa că mă repet:

  examen la anatomie, cu un profesor care avea o metodă cam ciudată: băga toată grupa în sală, după care ne punea să tragem bilete cu subiectele, da’ dijaba, că tipu’ făcea, cu noi, un fel de brain storming avant la lettres. adică, îl întreba ceva pe primul din grupă. ăla bălmăjea ce ştia, după care era pus următorul să continue… şi tot aşa, până se epuizau atât subiectul cât şi înjurăturile noastre în gând. note: de la 8 în jos, că era genu’ acela drăguţ care considera că 10 e al lu’ D-zeu şi 9 al profesorului.
  în anul acela intraseră, suplimentar, vreo sută de candidaţi, că bag sama că era vreun pui de baştan care se calificase sub linie, iar examenele pe n.v. nu fuseseră descoperite încă. printre noii colegi, o frumuseţe de fată, pe care nu v-o mai descriu, că aveţi şi voi imaginaţie. bref: semăna leit cu iubita vs. Claudia Schiffer. să-i spunem Clau de-acum încolo.
  se-aşează asta la marginea mesei, cu picioarele-i kilometrice încrucişate drept în bătaia lentilelor bătrânului -că uitai să vă zic că ăla se apropia binişor de vârsta pensionării pe caz de deces- şi răspunde cam monosilabic la întrebările lui (deh, sângele ajunge mai anevoie la creierul ăstora trecute de 1,80. ca la girafe!)
  la final, ne întreabă profu’ dacă suntem mulţumiţi de notele lui. de obicei, la faza asta, cei care luaseră peste 5 tăceau chitic, că nu mai aveau nervi să meargă la mărire, iar cei care nu, ieşeau automat din discuţie. de data asta însă, s-a trezit o colegă (pentru care epitetul de urâtă este chiar flatant) să se plangă că ea merita mai mult decât Clau care abia deschisese gura.
  “fă, aia-i frumoasă. o să răzbească în viaţă oricum. tu însă, va trebui să înveţi ca lumea dacă vrei să faci faţă!”

  avertisment pt. cei care or să zică că. cine are curajul să afirme despre asta că-i banc este aşteptat în sala de disecţii a UMF Buc. la cel de-al treilea cadavru pe stânga, pt. un duel cu bisturiurile! ignoraţi mirosul de 4mall! rog seriozitate!

  (prima variantă mi-a ieşit mai bine, credeţi-mă pe cuvânt! da’ n-o găsesc, oricât mi-aş cotrobăi laptopu’! a’ naibii poştaş!)

 5. şi-la-vară-cald 7 August, 2009 at 10:17

  e-te chestie, scriu la “Denisa” şi-mi apare la “Julică”!
  ce ţi-e şi cu computeristica asta!
  nu-i nimic. data viitoare îi scriu lu’ Julius şi poate îl primeşte/citeşte bărbatu-miu… am eu ceva să-i transmit şi nu ştiu cum să-l abordez.
  voi făceţi-vă treaba mai departe, că eu mă mai plimb o ţâră prin ograda voastră, că-i pustiu, apoi mă duc acasă şi pun mâna pe cartea aia pentru tonţi, să mă prind şi io cum îi cu blogurile astea.

 6. 4mall 7 August, 2009 at 11:46

  @şi-la-vară-cald: Ca tot ai adus vorba, sa stii ca din cand in cand (nu prea des, ca fac economie), se intmpla un paradox: 4mall se da cu parfum…

 7. Florian 7 August, 2009 at 12:01

  Mi-am hrănit mârţoaga cu o roabă de jăratec şi, după ce s-a scuturat de bubele căpătate tot umblând prin mocirla de pe DC, am dat o roată peste tărâmul zgripţuroaicei de coşmar. N-am zăbovit mai mult de o clipă, cât să aflu că însăşi doamna S.Î.N.G.E.(Stăpâna Împărăţiei Nopţilor de Groază Eternă) stabileşte câştigătorul.
  Acum mi-e clar, pe Jay Mc Inerney ăl’ de ieri l-aţi mânărit pentru mine şi, ca să nu ajungă şi alde Pascal Bruckner tot în laba mea, aţi pus-o pe Gheonoaia tartoriţă peste vesefeteu’ de azi. Stiaţi bine că în răbojul băbătiei sunt trecut cu două bile negre, mari cât alea de taur, de când am dat leapşa două bilete la BestFest, pe care le mânărise pentru mine.
  Aşa că azi nu pun botul, nu mă fac eu de râs aşa, moca, cu poveşti de pe vremea când eram un tocilar şleampăt, mucos şi împiedicat, da’ bun prieten cu şmecherii şcolii, că le împărţeam pachetul de mâncare şi bani de ţigări. Aşa de simpatic le eram, că mă trimiteau pe mine să le cumpăr ţigările şi, ca să nu greşesc drumul, mă ghidonau cu şuturi în cur. Ah, ce vremuri de aur, nu ca acum, când încerc degeaba să câştig bunăvoinţa şmecherilor de la Daily Cotcodac.

 8. si-la-vara-cald 7 August, 2009 at 16:31

  @ 4mall
  hai, mai, nu-ti strica mirosul naturel cu parfum, ca eu-s obisnuita deja cu el de cand eram studenta. usor intepator, doar atat cat sa-ti tina mintea treaza si ochii umezi. a ta, nu a tipului de la care emana. ma rog, cred ca mai bine ma abtineam cu comentariul asta. de fapt, eu voiam sa-mi fac putin lobby pe langa tine, ca te vad mai combativ pe-aici. ce-i drept, pari mai degraba din opozitie decat de la putere, dar nu ma deranjeaza. si eu sunt, de felul meu, pentru impotriva! ce zici, ma primesti ca ucenic?

 9. 4mall 7 August, 2009 at 19:46

  @si-la-vara-cald: Mai, eu sunt alunecos! Sunt si la putere, si in opozitie, si calare, si pe jos, si cu sufletul in rai, si…Dar te primesc, de ce nu?

 10. şi-la-vară-cald 7 August, 2009 at 22:15

  “4mall
  ura! nu mai sunt de capul meu pe-aici.
  maestre, fii atent! (iti pot spune aşa, nuuu?!)
  de merinde-mi-aduc de-acasă, de dormit oi pune capul pe un braţ de paie, pe unde-oi apuca. tu să mă laşi doar să te admir, să învăţ de la tine şi să-i huiduiesc pe ăia care te-or supăra. doar să-mi faci semn cu ochiul, că să vezi ce mi ţi-oi lua pe aştia la trei păzeşte! la bătaie nu sar deocamdată, că-s cu marţialele în restanţă. contează pe mine!

Leave a reply