Evenimentul zilei de ieri

Evenimentul zilei de ieri

sadeMiercuri, ne-am cam luat cu treaba şi, asa cum se întâmplă adesea, până la urmă am uitat complet de la ce ne-am luat. Aşadar, v-am rămas datori cu ceea ce s-a întâmplat, de fapt, pe 14 iulie.
14 iulie 1789 Masele revoluţionare cuceresc Bastilia. Cu această ocazie, este eliberat şi marchizul de Sade, care se plânge la Amnesty International de regimul inuman de detenţie din Bastilia: celule mari şi luminoase, cu paturi comode, gardieni simpatici şi politicoşi şi, mai ales, nici un fel de bătaie sau pedepse corporale.

.

Share:

7 comments

 1. liviu amza(nadie) 16 July, 2009 at 22:36

  adica avea confort unu sporit si rom service?ce amintiri ingrozitoare. :(( daca ar fi la puscarie ca in Crima si Pedeapsa sau ca in alte tari pedeapsa capitala crezi ca ar mai exista crime si violuri?

 2. Florian 17 July, 2009 at 09:04

  Dacă se orientau îl trimiteau la noi, că-i asiguram cazare de 5 stele la Castelul Bran, în regim all inclusive şi cu SPA în salonul de la subsol.
  Tare înceţi la minte sunt francezii ăştia, cred că de la melci li se trage.

 3. N.A. 19 July, 2009 at 19:09

  Hm.. nenea asta parca era ruda cu un comentator pe-acilea…

 4. N.A. 19 July, 2009 at 19:19

  Si cand se plange el la Amnesty International le scrie un memoriu asa, cu rechizitele pe care le folosea in celula, pe pereti, a?… 😉

 5. Florian 22 July, 2009 at 08:41

  @N.A.
  Hm… ce băgăgioase sunt unele persoane de pe aici, în viaţa de familie a comentatorilor. I-aş atrage atenţia indiscretei, cu tot respectul pe care nu îl merită, că tocmai rudenia de sânge (inclusiv de sânge pe pereţi) m-a făcut să-i ofer lui „nenea ăsta” (câtă lipsă de respect!) un loc de cazare first class, în Wonderland-ul lui Dracula.

 6. N.A. 25 July, 2009 at 02:22

  @Florian – Ehe, eu vazusem intr-un film ca a fost vorba si de alte secretii corporale… nu numa’ sange..

 7. Florian 25 July, 2009 at 17:22

  N.A.
  Eu sunt ruşinos şi nu mă uit la filme pornografice, ca alte persoane perverse care vin pe aici să necinstească acest blog ecumenic cu povestirile lor scabroase.
  Du-te degrabă şi bate 10000 de mătănii şi p’ormă spovedeşte-te. Să nu mă bănuieşti cumva c-am să te urmăresc ca să trag cu urechea la spovedanie, că nu mă interesează deloc, dar absolut deloc să-ţi aflu păcatele şi p’ormă să te şantajez. Să nu te gândeşti nicio clipă la una ca asta, doar mă cunoşti şi ştii că nu am decât gânduri curate.

Leave a reply