Evenimentul zilei de ieri

Evenimentul zilei de ieri

jimmorrisson_jeffkeen_ccl07La 3 iulie 1971, Jim Morrison (foto) se intalneste cu Jesus, dar nu da o prea mare importanta intamplarii – asemenea intalniri erau destul de banale pentru el, nu se droga acum prima oara. Abia peste o saptamana Morisson incepe sa aiba o banuiala cum ca ar fi mort, dar nu pentru ca mirosea altfel decat de obicei, ci pentru ca, oricat de buna ar fi fost marfa, era imposibil ca efectul sa tina atata.
.

Share:

6 comments

  1. Arsulici 3 July, 2009 at 08:40

    :))

  2. LArSON 3 July, 2009 at 09:04

    Julius, le-am mai citit pe astea? Nu poti sa fermentezi altceva? 😀

    4 iulie
    1928 Femeile din Marea Britanie primesc dreptul de a vota, dupa ce reusesc sa-i convinga pe concetatenii lor ca femeile urite trebuie sa-si umple si ele timpul cu ceva.
    5 iulie
    1830 Armata franceza invadeaza Algeria. Invazia se dovedeste a fi dificila, francezii fiind pe punctul sa renunte in fata rezistentei dirze opusa de cei cinci turisti prusaci cazati in hotelurile din Alger.
    6 iulie
    1962 Moare William Faulkner. Familia indoliata este extrem de revoltata de discursul concis si coerent rostit de preot la capatiiul mortului, acuzindu-l ca isi face treaba de mintuiala in loc sa tina un discurs frumos, cu fraze interminabile si fara semne de punctuatie.
    7 iulie
    1937 Japonezii invadeaza China, invocind un pretext ieftin. Marile puteri nu reactioneaza, fiindca oricum n-ar fi reusit sa-i deosebeasca pe soldatii japonezi de cei chinezi.
    8 iulie
    1901 In Franta, viteza automobilelor este limitata la 10 km/h. Este vorba, desigur, de o masura menita sa descurajeze importul de automobile in favoarea productiei de masini frantuzesti.
    9 iulie
    1900 Se naste lingvistul Alexandru Graur, un om caruia limba romana i-ar fi datorat cu siguranta multe daca n-ar fi avut copii.

  3. Robintel 3 July, 2009 at 10:57

    :)) Ce tare este faza cu fotografia! :))

  4. 4mall 3 July, 2009 at 11:17

    Avand in vedere ca el se considera poet, si nu muzician, cine se simte mai bine ca a scapat de concurenta, Vadim Tudor sau Oana Zavoranu?

  5. Florian 3 July, 2009 at 18:39

    Daca n’ar fi fost manareala aia ordinara cu premiu’ lu’ lulu (de fapt o cheama lu, da-i balbaita), as fi zis ca articolu’i very cool. Da’ din cauza lu’ lulu am facut alergie la litera l, asa ca-l schimb cu r.

  6. Florian 3 July, 2009 at 20:41

    Erata: asa ca o schimb (nu “ca-l schimb”). Mi-a luat mintile bafta balbaitei.

Leave a reply