Postul nu e post destul

LaptucaPEACE

Vivi Floricica

Eu si sotul meu formam ceea ce se numeste “o familie moderna” (in sensul biblic – fiecare cu p… ma-sii).

De… in fine, numarul anilor se pierde in negura veacurilor, sotul meu se joaca. Da, se joaca. Se joaca pe calculator, ceea ce inseamna ca se joaca si cu casnicia noastra. Joaca Ogame. In lumea ogame il cheama MarihuanaPEACE si cica e cel mai tare din Univers, are nu stiu cate planete, e fondator de alianta si a inventat si un stil de joc: stilul fantoma (este acelasi cu stilul de sot, va zic io). Mai multe explicatii nu pot sa dau pentru ca n-am inteles niciodata jocul asta. Niciodata pana azi.

Azi am intrat si eu (cand dormea el – el doarme ziua, noaptea are razboaie in univers). Am vrut sa vad ce dracu’ e atat de misto in jocul asta. Am intrat pe la flote, pe la resurse, pe la santierul naval siiiii…. siiiii… la mesajeeeee.

Si ce avatar! Si ce semnatura! Priviti!
bloggg

Si daca fac si io asa? Imi pun si io 3 frunze de salata, io ce-am? Ba nu, ca dupa aia ar trebui sa-si schimbe numele in LaptucaPEACE si ar rade dracu’ tot universul de el.

Publicat de doamna Vivi Floricica pe blogul ei, aici

Share:

18 comments

  1. Robintel 9 June, 2009 at 13:36

    :)) Eh, tanti aia numai fantomă nu e! :)) Oricum, ar fi interesant să te vedem cu verze în poziţii artistice. Cred că aş muri de râs! :))

  2. 4mall 9 June, 2009 at 14:43

    Sotul tau modern citeste DC? Si daca da, ce stil de lovituri are? Tot modern? Sau merge pe clasica palma?

  3. Sadd 9 June, 2009 at 14:51

    cu piciorul de lemn:))

  4. liviu amza(nadie) 9 June, 2009 at 15:56

    io am o intrebare.frunzele carui arbore sint puse pe………..si tanti crezi ca face ceva daca are poze la mesajeeeee.io te sfatuiesc ceva da’ ramine intre noi DA?fa-ti una bucata de e-mail si trimite-i poze cu p…izde o gramada.poate-l saturi. :))sa nu-i spui ca te-am sfatuit io ca cine stie…..o patesc mai mereu.ma bate dar nu stiu de ce-mi face vint.:))hai mai ca esti haioasa.a fost o gluma sfatul dat anterior.hai sanatate sa va iubiti pin’ la adinci batrineti.

  5. aspovi 9 June, 2009 at 16:53

    Se pare ca netu’ ia mintile. Au ajuns barbatii cu par alb (nu spun unde este alb) sa stea pe net in detrimentul sotiilor/prietenelor. Ne-a tampitpe toti netu’ asta (eu, finndca am recunoscut, sunt pe jumatate vindecat.)

  6. aspovi 9 June, 2009 at 16:53

    *fiindca

  7. DeMaio 9 June, 2009 at 17:03

    @liviu amza(nadie) – Întrebarea ta legată de frunzele cărui arbore sunt puse acolo sper că este o glumă sinistră, nu? Cât despre sfaturi, par desprinse din revistele celor care se ating de sex doar noaptea, de la 1, pe canalele specializate…

  8. mutulik 9 June, 2009 at 19:15

    cred ca i-a cazut universul in cap sotului tau, la cat de furioasa esti in postul asta! Ha, Ha! Si zici ca esti olteanca, hai?
    Chiar ca i-a picat universul in cap!

  9. Bogdan 9 June, 2009 at 23:14

    Hehe…ogame zici huh…am pierdut si eu vremea pe jocu ala vreo 3 ani jumate…este intradevar foarte addictive! Pe ce univers joaca sotul tau!

    Daca l-a prins microbul, sa vezi cum, atunci cand o sa ii ajunga flota acasa, o sa inceapa sa dea telefoane la prieteni de pe net sa ii faca fleet-save, ca el nu poate, ca este in oras cu nevasta! Sau o sa dea fuga la cel mai apropiat net…and so on:D

  10. Vivi Floricica 10 June, 2009 at 01:27

    @Bogdan
    ma, tu sigur nu esti ala cu care vorbeste el la telefon si care are si cheie de la casa?=))

  11. aurelcelbun 10 June, 2009 at 13:51

    Vivi,
    Ai incercat sa te deghizezi ca in poza de mai sus si sa te strecori intre sotul tau si monitor?
    Daca te da la o parte sa stii ca e ceva patetic la mijloc si nu e de la frunze.
    Pup.

  12. Daily Cotcodac »  Daily Cotcodac – raportul guvernării pe luna octombrie 3 November, 2009 at 14:14

    […] se plângea că au un singur calculator în casă: “Băi, n-am la ce să scriu, că se joacă LăptucaPeace toată ziua pe Ogame. Ah, dacă aş avea calculatorul meu…”. I-am dat eu un calculator mai […]

  13. TaiFun 14 December, 2009 at 15:58

    Toate sunt furioase pe acest joc 😛
    Eu am incercat sa-mi convig “sotia” sa-si faca cont si ma bata ca sa ma las, dar fara succes.

    Eu cred ca stie sa combine jocul cu viata de familie si in acest caz tu nu prea simti diferenta .. doar ca il stii in fata calculatorului cand el ar trebui sa doarma .. si cum nu are somn .. isi face de cap cu flotele altora.

  14. xplode 7 January, 2010 at 20:45

    deci,e doar u joc…iti inteleg supararea,dar uite ca acum a revenit la tine si a lasat ogame-ul:|….bafta cu el,ni l-ai furat noua:))

  15. CIPRIAN 19 March, 2010 at 21:06

    Eu am impresia ca dupa postarea asta (9 Iunie) :)) a purtat LaptucaPeace o discutie serioasa cu dna Vivi. Prea multe nu au vorbit, ca au trecut la actiune. 😉

  16. Vivi is married and it`s complicated » Daily Cotcodac 17 February, 2011 at 12:49

    […] ultimele luni îl tot prindeam pe LăptucaPEACE pe contul meu de facebook. Nu făcea nimic, se uita ca mâța-n calendar. Adică pe scaun, cu […]

  17. nu mai fac nimic… » Blog Archive » Vivi is married and it`s complicated 18 February, 2011 at 01:43

    […] ultimele luni îl tot prindeam pe LăptucaPEACE pe contul meu de facebook. Nu făcea nimic, se uita ca mâța-n calendar. Adică pe scaun, cu […]

  18. radovan 1 February, 2014 at 23:21

    :))))))))))) io nu pot sa public poze cu a mea :))))

Leave a reply