Concursuri

Castigatorul de astazi este…

Tragerea la sorti a castigatorului celei de-a patra editii a concursului “Vrei sa fii tocilar?” a avut loc in direct pe messenger, cu ajutorul Ralucai, singurul cititor care a intrat pe messenger pana la ora 16. A castigat cel de-al cincilea comentariu impar postat la cel de-al treilea text aflat in concurs – “Un blestem cumplit: noaptea Bill Gates, ziua Julica”.
Asadar, castigatorul de astazi este Glumetu’, care va intra in posesia volumului “Interpretarea viselor” al lui Sigmund Freud, aparut la Editura Trei.
De asemenea, pentru meritul de a fi fost singurul cititor care a participat la tragerea la sorti, i-am oferit si Ralucai un premiu – Pascal Bruckner, “Hotii de frumusete”.
Nu ascundem faptul ca noi am tinut cu Arsulici, insa, din pacate, sortii nemilosi au decis altfel. De aceea, traditionalul nostru premiul special, constand in cele mai sincere felicitari, merge de data asta la Arsulici.
Concursul “Vrei sa fii tocilar?” continua si saptamana viitoare, premiile fiind oferite tot de catre Editura Trei.

Share:

9 comments

  1. Arsulici 21 June, 2009 at 16:48

    Multumesc, multumesc din suflet pentru felicitari. Singurul motiv care m-a impiedicat sa fiu si eu in direct are legatura cu idolul viselor tale, bill gates, a carui sinistra creatie, windows, m-a fortat sa rebootez fix la ora tragerii la sorti….

  2. k.g. 21 June, 2009 at 18:21

    Si eu am avut niste probleme pe la ora respectiva. Pe la un 3, 3 jumate eram la coada la butelii, aveam 10 in fata, tocmai bagase gaz proaspat adus cu cisterna de la Pascani. Una peste alta, abia pe la 5 am ajuns in piata sa achizitionez niste branzica de vacuta. Oricum e blat clar, am mirosit de la inceput.

  3. delly 21 June, 2009 at 18:26

    Hotile!!! 😛

  4. Ciprian 21 June, 2009 at 18:35

    Data viitoare.. 🙁

  5. Capitanu 21 June, 2009 at 19:38

    E clar…forte malefice au complotat impotriva voastra si v-au impiedicat sa intrati in direct cu cititorii. Pe mine aceleasi forte m-au adormit. Dupa ce mi-au cantat canticele de leagan juma de ora.
    Prin urmare (ca sa nu folosesc sintagma “deci”) sa luptam impotriva invadatorilor !!! Vivat Daily Cotcodac !!!

  6. Me 22 June, 2009 at 02:59

    Vreau si eu id-ul vostru de messenger,va rog fie-va mila de o muritoare ca mine :P.Al meu e acelasi d ela mail…Multumesc anticipat

  7. Glumetzu 22 June, 2009 at 12:38

    Mersi Julica. Vreau sa-ti spun ca comentariul meu a fost unul extrem de inteligent, ca ma asteptam sa castig o biblioteca intreaga nu doar o carte si ca nici o clipa nu m-am gandit ca as putea castiga ci am postat asa dintr-o netarmuita dragoste fata de blogul tau.

    Serios acum… incerc sa te citesc cat mai des, imi place modul cum anumite evenimente iau la tine o faţa interesanta.

  8. The Pink Panther 22 June, 2009 at 19:27

    Trebuie sa recunosc ca astept cu sufletul la gura sa vad daca a mai scris cineva ceva. Uite ca a mai postat Vivi ceva – sigur o sa ma pufneasca rasul iarasi, citind. Auzi la ea – telegondola ! hahahaaa…
    Tata tine cu Craiova ! n-am mai fost cam de multicel prin zona – dar mi-e pofta de ceva oltenesc. Zau.
    Nu stiu exact cine sunteti (e un mare mister, poate se indura cineva sa faca ceva prezentari) – si v-am descoperit oarecum recent – dar sunt fascinata de acest blog.
    Oricum, dupa cum bine zice o vorba din strabuni, ” bine baietzi, tineti-o tot asa”.
    Salutari de peste mari si tzari.

  9. JULIUS 22 June, 2009 at 19:41

    @pink panther: multumim frumos si mai da-le si la altii, nu tine numa’ pentru tine 😀

Leave a reply