Promo

Promo: Google te ajuta, dar nu te face mai destept

Daily Cotcodac inaugureaza astazi o noua rubrica: “Google te ajuta, dar nu te face mai destept“. O rubrica ce va face, periodic, inventarul cautarilor in google care i-au condus pe site-ul nostru pe niste tipi care n-ar fi avut niciodata internet daca, la instalare, s-ar fi facut cat de cat o testare psihologica.

filme porno cu femei bătrâne şi bărbaţi tineri – da’ nu vrei tu mai bine să te duci să-ţi faci temele?
fete bune de 15 ani – în principiu, da, cam de atunci, da’ nu ştii de la noi.
lovesc maşinile parcate cu mingea – rămâi după antrenament şi mai exersează puţin centrările, Bănele.
ce trebuie să fac pentru a fi sirenă – în primul rând, taie-ţi picioarele. După aia, caută-ne şi-ţi spunem mai departe.

Share:

6 comments

  1. clara 18 May, 2009 at 18:11

    buna, numele meu este clara si sunt dependenta de articolele lui julius. dureaza de ceva timp, nu imi dau seama cum a inceput, de la “din cand in cand” am trecut repede la “zilnic”, marturisesc ca sunt zile cand incerc de cateva ori chiar sa vad daca a mai aparut ceva semnat de el. lipsa dozei zilnice imi creeaza o stare de frustrare, nemultumire, parca nimic nu mai e unde trebuie sa fie. lumea devine cenusie si straina. am incercat si alte bloguri dar se pare ca nimic nu poate inlocui dailycotcodac. stiu ca am devenit a junkie, una din patru fraze adresate prietenilor contine referiri la fazele misto scrise de julius. amicii mei se impart in doua categorii clare: cei care ma inteleg si imi impartasesc fixatia si cei care se uita lung si clatina din cap cu subinteles. cel mai eficient test pe care il pot da unui tip cu care sunt tentata sa ies in oras este sa il pun sa citeasca ceea ce scrie julius. daca face o fata gen ” si ce e cu asta?”, l-am sters de pe lista, inseamna ca nu are simtul umorului si nici intelectul suficient dezvoltat.
    plus ca mai si locuiesc in faimoasa republica dristor. n-am nici o sansa sa ma fac bine, nu?

  2. JULIUS 18 May, 2009 at 18:31

    Fetele, mai usor cu pianu’, ca iar imi bat obrazul diseara alde George si Brad, ca nu mai pot sa iasa in oras cu o gagica de mine…

  3. yogibeer 18 May, 2009 at 18:54

    Am opservat si eu ca scrie prea putin fata de cerinta cititorilor, iar ceilalti colaboratori scriu si mai putin, mai ales groparu.

  4. Bogdan 18 May, 2009 at 19:19

    @ clara: Daca vrei sa sti mereu ce si cand scrie julius, incearca sa ii dai bookmark, sau sa il bagi in rss reader sau ce vrei tu! asa vei fi mereu la curent cu starea blogului!

    Si da..articolele lui julius sunt geniale!

  5. hanna 18 May, 2009 at 20:35

    oo nenea julius aveti si “groupies” mai nou..zic sa se faca un casting, macar sa le vedem cum recita din posturi

  6. clara 18 May, 2009 at 20:39

    draga bogdan, julius e demult la favorite… 🙂

Leave a reply