Postul nu e post destul

OTV, darul lui Dumnezeu

Julius Constantinescu

Monstrul din Braşov a fost strangulat de colegul său de celulă, după ce i-a povestit în amănunt cum le-a ucis pe cele două tinere (probabil, colegul era închis pentru parcare neregulamentară şi a înnebunit de oroare auzind oribila poveste). Personal, nu l-am simpatizat defel pe monstrul din Braşov, însă condiţia monstrului în România e o problemă care te pune pe gînduri. În secolul XXI, noi încă ne tratăm monştrii ca în Evul Mediu, îi hăituim inuman şi le refuzăm orice urmă de intimitate. Gîndiţi-vă numai ce s-ar fi ales de monstrul din Loch Ness dacă scoţienii ar fi avut şi ei OTV: s-ar fi ales praful de toată legenda, cu toţi vecinii lui perindîndu-se în studio şi dezvăluind inclusiv ce-a mîncat la prînz, cu dom’ Petrică arătînd ce e în mintea lui, cu Ogică bătîndu-i obrazul şi urlînd la el: “Nu ţi-e ruşine, bă, monstrule, aşa te porţi tu cu o femeie?”… Am fi avut nu doar o amărîtă de poză, l-am fi avut pe monstru în direct. Într-o săptămînă, ne plictiseam cu toţii de el, dacă nu se cupla cu sor-sa lu’ Big Foot nu mai interesa pe nimeni.

Apropo de televiziunea poporului, amicul Radu Pircă e convins că OTV-ul e darul lui Dumnezeu pentru poporul român. Cînd a împărţit Dumnezeu daruri popoarelor, am fi putut cere orice: petrol, plaje exotice, inteligenţă, dar noi am cerut probabil o televiziune numai a noastră, să fie a poporului, şi atunci Dumnezeu ne-a dat OTV-ul. Şi, în nemărginita Lui dărnicie, odată cu OTV, ne-a dat şi Bărăganul, să avem unde cultiva floarea-soarelui şi bostani.

Share:

13 comments

  1. Leizi 5 May, 2009 at 00:42

    fain,fain post..:D

  2. GabeLBz 5 May, 2009 at 01:27

    Sfarsitul e frumos tare :)) =)) ca de obicei… 😀 Keep it up!

  3. Someone 5 May, 2009 at 03:05

    Deci ţi-ai revenit. Ştiam eu că trebuie să am răbdare cu tine.

  4. XaeL 5 May, 2009 at 03:39

    finutz final. recunosc rusinat ca m-am prins cu greu.

  5. Oly 5 May, 2009 at 07:54

    Lui DD i-a soptit cineva la ureche un mic secret care e cheia succesului sau: fara cerere, nu exista oferta. Deci daca e s-o tinem pe latura religioasa, si daca tot exista moguli media, patroni media si naiba mai stie ce, eu propun o noua categorie: profetul media. Ala e Dan Diaconescu; el a primit de la Dumnezeu inspiratia divina, afland astfel ca rahatul facut praf se vinde bine. Restul e poveste

  6. boogye 5 May, 2009 at 09:20

    Daca nu se cupla monstru din Loch Ness cu sora lu’ Big Foot, se cupla Ogica.

    Un post pe gustul meu. Ironie fina, patima zero, final in corzi.

  7. Ion Dascalu 5 May, 2009 at 11:08

    DD o sa aiba recunostinta vesnica din partea poporului, o sa ramana in folclorul nostru, o sa-l cante nepotii si stranepotii nostri pe Dan Diaconescu (si a lui OTV) mai ceva decat il cantam si-l slavim noi pe Stefan cel Mare si Sfant… 🙂

  8. artistu 5 May, 2009 at 12:46

    Ai ma ca e fain OTV-ul! Cateoadata imi e dor de strigatele si reactiile de la Spitalul 8+1 si dau pe OTV. O adevarat incantare sa ii vad pe aia urland caolo ca descreieratii! Ma relaxeaza! 😀

  9. julia 5 May, 2009 at 14:19

    Hehehe cine a spus ca OTV ul este televiziunea poporului nu a gresit.Ati uitat despre ce vorbeati in celelalte posturi? Din cine este format poporul roman?

  10. 4mall 5 May, 2009 at 14:44

    Si eu care credeam ca esti uncool daca te uiti la OTV…

  11. Moroi 5 May, 2009 at 18:04

    Domnule Julius aici nu pot fi de acord cu dvs. Uitati cum vad eu treaba. Dan Diaconescu este unul dintre cei mai destepti romani, daca nu chiar cel mai destept in ciuda faptului ca este din Caracal. Pe langa faptul ca e roman, DanDiaconescuDirect este si om de afaceri. Principiul E-LE-MEN-TAR in afaceri este sa investesti cat mai putin in afacere si sa ai profit cat mai mare. Nu-ti trebuie economia terminata sa stii asta …iar dvs sunteti destul de inteligent sa stiti cand bateti campii. Sa reluam. DDD are cei mai prosti cameramani, cel mai ieftin studio de televiziune, cel mai prost regizor de platou, cel mai prost decor etc (va las pe dvs sa completati) …dar scoate cea mai mare cifra de afaceri. Dvs stiti ca o emisiune la DDD costa aprox 800 de euro, iar dansul face vreo 10.000 pe noapte??? ce mai aveti de comentat la asta? Unde va este ironia? Va rog priviti din punctul de vedere al omului de afaceri. Vad ca o foarte mare emulatie in randul blogarilor pe seama lui diaconescu dar el face ce oricare din noi vrea sa faca si anume:
    INVESTITIE MINIMA ,PROFIT MAXIM. Keep that in mind.

    P.S. Nu e musai ca atunci cand apare pana de inspiratie sa te iei de cel de care se iau toti DDD cu OTV-ul lui(cum fac toti blogarii). Hai sa ne vedem fiecare de treaba noastra si poate ca va trai si capra vecinului si capra noastra. Ce spuneti?

  12. clio 5 May, 2009 at 20:47

    @moroi
    nu suntem destul de batuti (in cap) de dumnezeu, mai trebuie sa-i dam apa la moara si “omului de afaceri DDD” ? pai atunci meseria de dascal sau medic o sa dispara, lasand locurile libere lui DDProf sau DDDoctor care vor pune aceste domenii pe baze economice sanatoase ! la oaseee!

  13. OTV, darul lui Dumnezeu » visurat.ro 5 May, 2009 at 22:21

    […] cu toţi vecinii lui perindîndu-se în studio şi dezvăluind inclusiv ce-a mîncat la prînz(more…) De la Julius citire X1_AdParams = { ‘pub’ : ‘560302451683403’, ‘site’ : ‘visurat’, […]

Leave a reply