Postul nu e post destul

Când am să fiu mare am să mă fac Harley-Davidson

Adrian Călăraşu

Eram pe la Izvor cand a oprit la stop o gasca de vreo 20 de motociclistii cu cruisere si choppere care mai de care, de la 250 la peste 1500 de cmc. Barbosi, pletosi, care mai de care imbracati in negru, piele, echipament, care mai de care, deh, ca motoristii adevarati. Printre ei, unul imbracat in trening, fara casca, pe un scooter de 50! Ma si cea mai mare galagie facea chiar asta, scotea niste zgomote de te spargea la urechi. Sunt sigur ca de la el era pentru ca eram la 2 metri de el! Cred ca-si facuse niste modificari la toba ca sa se faca auzit – la propriu – zgomot cu care sa compenseze lipsa cailor putere, a gecii de piele si a pletelor.
Ce nu imi pot explica insa e ce mama naibii cauta el in gasca aia?!
Cine l-a primit cu motorasul ala care-i ramasese mic precum o camasa cu manecile prea scurte?
Avea pile la “capul bandei”?
Le datea spaga?
Ori l-au luat pe post de mascota?
Ce s-ar fi facut in cazul unui drum lung, cu rotitete alea mici ale lui?
Sau il tineau intentionat pe langa ei doar ca sa ii apere de caini, adica sa-l latre si sa-l alerge ca sa-l muste de rotitete alea mici doar pe el, care va ramane evident mereu ultimul?

Share:

10 comments

  1. wally 15 May, 2009 at 14:42

    exagerezi,scuteristii de care vorbesti sunt multi , deseori se baga in seama,intra in gasti din acestea de motociclisiti, prin oras, cu toate ca nu l-a chemat nimeni, nici nu ii poti spune sa plece, strada nu este doar a unora.

  2. alex 15 May, 2009 at 14:52

    Eu cred că făcuse ceva şi era pedepsit de restul găştii. Ceva în genul “cine se îmbată primul seara merge a doua zi pe scuter”.

  3. 4mall 15 May, 2009 at 15:09

    O fi gresit tuning-ul la Kawasaki…Un soi de Ciomu al motoarelor…

  4. Oly 15 May, 2009 at 17:16

    Laaaasa-ma sa te las cu drujbarii lu` peshte prajit, ca-mi vine sa arunc cu cartofi in ei de la geam cand trec cu plasticele lor..cica honda, kawasaki, p`la verde, dracu` stie, niste putzoi pe motoare de viteza care habar n-au ca s-a inventat toba de esapament. cocalari lipsiti de c… care compenseaza prin zgomotul de matza prinsa intr-un gang-bang de 10 motani betzi pe care il scot jap-crapurile pe care le conduc. Tot respectul pentru chopperisti si cruiseri – ALEA sunt motoare, nu jucarelele alea oribile de plastic

  5. Geo 15 May, 2009 at 20:23

    http://goguzzu.blogspot.com/2008/08/harley.html cam aceeasi faza sesizata vara trecuta. :))

  6. Oly 15 May, 2009 at 21:36

    Aloo, aloo, tovarashi, moderarea 🙂 iar sta pe tusha un comentariu d’al meu

  7. Jumbogold 16 May, 2009 at 00:12

    Seful gastii are permisul suspendat pe minim 3 luni (pentru ca numai pentru o luna nu renta sa-si monteze toba de Harley pe Piaggio). Asta se cheama gandire logica si este de gasit la majoritatea cititorilor acestui bolg. Sulatare la toti!

  8. Julia 16 May, 2009 at 01:58

    Hhahhah! Cel mai relaxat 🙂

  9. writeman 16 May, 2009 at 14:21

    @ jumbogold – odata cu suspendarea permisului de condus motoru se suspenda si imbracamintea de pele? :)) sau nu cadreaza pelea si pletele cu scuterashul?

  10. cobzaru 18 May, 2009 at 12:31

    Eu cred ca si el a avut tot un Harley d’ala adevarat, poate chiar mai misto decat toate motoarele din banda. Invidia pletosilor a facut ca acestia sa-l imbete intr-o seara, sa-l tunda, sa-i fure geaca de piele. O sa ma intrebati ce au facut cu Harley-ul ??? Eh…bine, ca in celebrul banc l-au luat la pila si a ajuns motoscooter

Leave a reply